Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
[link] Itt számoltam egy feszültség esést, e szerint elhanyagolható mennyiségű esés keletkezne.
Egyenlőre az acélsodronyba vezettem az áramot, ha korrodálni kezdene vagy a téli reggeli erős dér gondot okozna (hiába van legalább 1m a két sodrony között ha szépen ráfagy a kettő között a fa felületén a dér és az majd rövidre zár) szóval kis tesztidőszak aztán ha szükséges átforrasztom az egészet szigetelt rézkábelekre.
Meg pár vihart is ki meg kell nézni, mert hiába súlyos fa, picit lengedezni fog, lehet ez esetben a tetőre fogom ráfúrni az egészet.
Amúgy így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest