Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
Kolondrum #199 üzenetére
Nem várom meg, hogy lemerüljön mert kb nem tudom elérni azt a szintet. Általában kb 20-ig megyek le aztán megy a töltés.
A töltés viszont mindig 100%-ig megy. Több cellás kivitelt amúgy is ajánlott 1-2hetente fullra tölteni de én mindig fullra tolom. Általában max 25W-al töltöm csak ritkán engedem rá a 100W-ot. Csak ha tényleg nagyon gyorsan kell.
Utazás alatt viszont 50W-al töltöm Sharge-al.11-től változtatott a OnePlus az akkumulátoron de még a "hagyományos" li-ion technológián.
ATL-től származott az akksi de változtattak a kémián vagy az adalék anyagokon mivel garantálták, hogy a gyári töltővel töltve 4év elteltével is 80% felett lesz a kapacitás.
A 11-et 1év elteltével 97%-on adtam el. Most 93%-on van 2évesen.
A 12-t 98%-on adtam el.
Most pedig az új gyártóval jött a szilícium-szén.Alapesetben a szilícium alapú akksi problémás mert magas cellafesznél megdagad aztán ahogyan merül visszanyeri eredeti méretét. Na ezt a szénnel tartják kordában. De szerintem emiatt van benne a 100%-on leálló töltés opció bár én raknék be egy figyelmeztetést annak aki azt kikapcsolja.
Aztán, hogy mennyire sikerült tartósra a CATL technológiája majd kiderül.
Nem lennék meglepve ha a Teslához hasonlóan(nekik is van CATL modelljük) a OnePlus is gyűjtené a töltési adatokat melyeket folyamatosan küldené haza, hogy aztán finomhangolják a töltést egy frissítéssel. -
tomp
félisten
5600-at de sajnos a 2 cellás akkumulátorokkal kell az appnak legalább 10 töltés, hogy jól mutass.
OP12-nél tesztelgettem és 10töltés után már beállt a valós értéke.
Amúgy csak a fesz és hőmérséklet miatt raktam fel az appot. Feltöltés után töröltem.
Az 1 cellás akksit viszont 1 töltés után is jól mutatja.
Amúgy az is számít milyen töltésvezérlő van a telefonban. -
tomp
félisten
válasz
hunhool1979 #193 üzenetére
Természetesen.
Én is az Aréna Mall(leánykori nevén Pláza) Media Marktba rakattam fel. -
tomp
félisten
Megnéztem ezt az új szilícium-szén akkumulátort, hogy milyen értékek között üzemel.
A felső határértékben semmi extra.
OP-nál használt korábbi akkumulátoroknál is ennyi volt.
A minimum feszültség viszont brutális!
Átlagosan 3,35V szokott lenni!
Ez a kép a kikapcsolás előtt kb 5mp-el készült szóval a kikapcsolási küszöb 3,1V!
-
tomp
félisten
A kamera volt a második dolog amit ott a helyszínen megnéztem.
Van ennél nagyobb esés is a youtube-on.
Ma videóztam is vele._________
Fent a Media Marktos üveg hatású fóliát. FastSkin névvel fut.
2 méretből lehet választani. Full vagy tokbarát.
Utóbbit kértem.
A végén 1percre berakják a telót egy gépbe ami UV fénnyel fixálja a fóliát.
Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó miatt kicsit féltem, hogy milyen lesz de semmi probléma. A gyári fóliával rögzített ujjlenyomattal hibátlan a fólia.
Körmömet húzogatva rajta olyan mintha nem is fólia lenne hanem üveg. -
hunhool1979
tag
Pár napja nekem is megérkezett. Eddig imádom!
Valaki rendelt hozzá ilyet? [link] -
surgery
senior tag
Valaki próbált már rá üveg fóliát? Van olyan ami ajánlott rá?
-
Szecsek
friss újonc
Értem, mert nem ők forgalmazzák. Ez elég furcsa, wifi hangnak van kapcsoló de volte az nincs. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, majd személyesen Telekom üzletben addig jutottam hogy sms-ben kértem az aktiválást majd kaptam válasz sms-t hogy bekapcsolták. Majd újraindítás, próba, de hívás közben nem ment a Messenger és a weboldalak sem jöttek be. Lehet hogy tényleg szolgáltató vagy SIM kártya függő. Mondtam hogy 2016-os a SIM de nem akarták cserélni, szerintük ez még megfelelő.
-
-
renziNNN
tag
válasz
Kolondrum #127 üzenetére
Tényleg nem lehet valahogy forceoltan engedélyezni a VoWIFIt? OP7Pro-nál okoskodva meg lehetett oldani, asszem még talán tomp te írtad le
De egyelőre még nem találtam megoldást vagy lehet csak idő kérdése?
#175Szecsek
Beállításokban - Mobil hálózat - SIM kártya és ott van a VoLTE kapcsoló és alatta a preferált hálózatok. Yetteles kártyával így megy az 5G nálam. -
Szecsek
friss újonc
Sziasztok! Hogy tudom bekapcsolni az 5g-t és a volte-t ezen a telefonon? Illetve csak nem jelzi ki nekem? (Telekom)
-
Újabb szoftver egy rakás javítással.
-
Néztem objektívebb teszteket - pl. LL Techview, Dariusz Tech, Through Jermaine's Lens - a két telefonról és tényleg csak enyhén jobb az Oppo.
Vivo X200-rá vártam még, de az lehet sose ér ide el ejrópába.Amiben nekem jobban tetszik az Oppo, az mind szubjektív. Egyik vagy másik telefonnal sem fog rosszul járni a leendő gazdája.
-
Helltak
őstag
válasz
Aljasvip #159 üzenetére
Mai nap megérkezett az enyém is, sajnos pár képet tudtam csak összehasonlítás végett készíteni mindkettővel. Azokat látva hatalmas különbségek nincsenek, picit jobb az Oppo.
Saját topicot még nem találtam, azért ezt még figyelem, hiszen 99%-ban szoftveresen ugyanaz a kettő.
S25 Ultra nekem is csalódás.. dizájn pozitívan javult, szoftver biztos még jobb, de kamrában nem történt sok minden az UW-on kívül.
-
sohajda90
tag
Látva mit gurított a Samsung az S25 családdal nagyon jó vétel volt az OP13...
-
ede.kovacs
csendes tag
Kis update a töltővel kapcs:
rendeltem egy 100Wos OP töltőt hozzá (sztem ez az OP12 gyári töltője lehet)
most töltöttem vele, és a 160Wos OP10T töltőhöz képest sokkal kevésbé melegedik a teló töltés közben, elméletileg 100Wnál a 160W se töltheti gyorsabban, de lehet a speciális hő elvezetés (1x olvastam valamit h megoldották vhogy h a töltő fejen keletkezzen több hő ne pedig a telefonon) a 100Wos töltőnél fejlettebbnek tűnik, aztán lehet csak behaluzom. Lényeg hogy nem kell feleségemmel osztoznom a töltőn (mert OP10Tt ő örökölte ugye)
-
tomp
félisten
Az, hogy támogatják egy dolog. Támogatniuk kell, hogy működjön. De nem csak a Google-nek kell támogatnia hanem a kártyatársaságoknak is.
Xiaomi 14 már szintén eSE alapon megy. Samsungnál pedig ott van a Knoxx. Ez utóbbi elvileg véglegesen blokkolja magát.
Ha elérhető a bankodnál a saját megoldásuk azt használhatod továbbra is. Az nem fogja használni az eSE chipet. -
kano
nagyúr
-
tomp
félisten
Ennek semmi köze a guglihoz.
A Google csak támogatja az NFC eSE chip alapú GPay működést.
Az, hogy root mellett blokkolja magát a modul az a chip gyártójától függ. Ha ők megszabják, hogy igen blokkol akkor a gyártónak nincsen beleszólása. Mivel ma már nagy ütőkártya egy telefonnál a totális védelem így nem fogja azt mondani, hogy akkor keresünk másik gyártót.Óó dehogynem.
Szép lassan jönnek majd.
Nem lennék meglepődve ha A16-al érkező telefonoknál már nem lenne támogatva a korábbi HCE.
Csak azoknál működne amelyeket régebbi rendszerről frissítettek. -
tomp
félisten
válasz
Kolondrum #162 üzenetére
Örökre: amíg rootolva van!
De nyilván aki rootolja az örökre úgy hagyja.
Root esetén az eSE chip blokkolja magát és ez nem védhető ki Magisk modullal mert a bootloader kell neki.
Nagy eséllyel mivel rendelkezik a telefon eSE chippel a régi HCE megoldást(OP12-ig) már nem engedi a rendszer mivel ugye van eSE ami jobb.
Azaz ha visszazárjuk, újra működni fog az eSE chip. Már ha nem véglegesen blokkolja magát mert létezik ilyen megoldás is. Ezt még nem tudjuk. -
tomp
félisten
Mindenki elsiklik e felett:
Dedikált chip végzi a GPay fizetést!
Nincs előre letöltött tárolt token! Érintéskor maga az eSE generálja le a tokent helyben hardveresen és a kártyaadatokat is maga ez a chip tárolja.Aki egy jövőbeli rooton gondolkodik az vegye számításba lehet, hogy örökre búcsút kell mondania a Google Pay-nek!
-
Helltak
őstag
válasz
Aljasvip #159 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor teljesen up to date, olvastam, hogy jött rá nem rég frissítés, ami javított a kamrán, amiket YouTube tesztekben is említettek. Nem voltak konzisztensek a színek és olykor túlexponálta a képeket.
Bármilyen kép jó, kíváncsi voltam milyen a színvilág, mennyire van "mesterséges" a képi világ. Ezek alapján teljesen jó a képalkotás, természetes hatást keltenek a színek, árnyékok.
Nyilván ph butít, de az csak részletesség miatt számít.
Jövő hét csütörtökig elvileg megjön az eMag-tól az enyém is. Majd összehasonlítom a Oneplus-al.
-
A menü szerint 2025 január 1 verziójú a security patch.
Milyen képeket szeretnél látni? Most ebben a téli szürkeségben nehéz bármit is fotózni, de itt egy pár random:
Ez 15.50 körül, már bőven lemenő nappal: [2025-01-18-1550-1x]
Ezt pedig szabad szemmel már egyáltalán nem világosban, 17.45 körül: [2025-01-18-1745-1x]És itt egy friss panoráma: [2025-01-19-1425-pano]
6x zoom nr1: [2025-01-19-1425-6x1]
Ugyanitt 3x zoom: [2025-01-19-1425-3x]
6x zoom nr2: [2025-01-19-1425-6x2]
Wide (0,6x): [2025-01-19-1425-wide]*A PH konvertálását nem kapcsoltam ki egyik képnél se, sorry. Utólag vettem csak észre.
Geoguessing bajnokoknak külön feladvány, hogy hol készült a kép
-
ghiottone
nagyúr
-
válasz
ghiottone #152 üzenetére
Gomibo.de-ről német címre 941€ volt (szállítás ingyenes).
Eddig minden szuper. A kamerát még nem nézegettem, most más priók vannak az életben, az üzemidő viszont már most is lenyűgöző:
Most egyelőre még app telepítgetés és beállítások vannak, úgyhogy gondolom lesz ez még jobb is.A Oneplus 8T-hez hasonlóan itt is le fogom tiltani a pékbe a PlayStore-t, a WhatsApp-pal és Gmail-lel meg kezdek valamit mert gyanúsak ők nekem. (Chrome az itteni fórumozás miatt annyi amennyi)
Az alacsony PWM-es kijelzőtől féltem, de egyelőre minden jó.
Az alacsonyra tett ujjlenyomat olvasó nem annyira zavaró mint hittem, és tökéletesen működik.
A gyári fóliára viszont mágnesként ragad a finomszemcsés por. Lehet le fog kerülni a 30 napos elállási határidő után.Szerk: amúgy nagyon furcsa a fogása egy kis kamera szigetes telefonról jőve. Tok nélkül, csak a hátlap lapos részét támasztva elég instabil érzés, konkrétan fejnehéz a telefon.
Toknál meg rá tudom csúsztatni az ujjam a kúpos Kamera védő részre ami nagyon stabil fogást ad.Szerk2: a kamera gombot már most imádom. A rezgő motor tokban kicsit gyenge, de így is nagyon jó a haptikus feedback amikor lövök egy fotót.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Sumptuous #145 üzenetére
Most én is nézem, hogy eltüntek a hszei. Amúgy sokadik újrareg volt, valaki jelezhette.
Van, aki pwm érzékeny és OP13-ast használ? 12-esnél nagyon rossz volt a dc dimming/pwm szabályozás, de itt eddig a tesztek alapján úgy nézem, hogy rendbe kellene lennie.
#151 Aljasvip: na a másik telefon, amin még gondolkodom. Majd jöhetnek a tapasztalatok. Honnan rendelted?
-
válasz
Sumptuous #145 üzenetére
Lehet máshol is ámokfutásba kezdett, aztán ott már nem tűrték őt el. Vagy saját kérésre töröltette magát és az összes hozzászólását is.
Beszálltam én is a Color/OxygenOS brigádba egy sötétszürke (fekete) Oppo Find X8 Pro-val.
Eddig lenyűgöző az akku teljesítmény és a kamera is.
Már csak egy jó átlátszó tokot kell hozzá találjak, mert a "mobilize" márkás feketével ellentétben az átlátszó tok túl sarkosra sikeredett, így nem annyira kényelmes fogni, az üveg hátlap meg sajnos túlságosan csúszik. -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Beléptem én is egy fehérrel, oneplus oldalról. Hibátlan a cucc, nagyon szeretem. Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem használok aod-ot, de ha jön értesítés akkor fekete alapon megjelenik maga a kapott szöveg felvillanva a kijelzőn. Este pont a fejem mellett vol a teló és erre keltem. Ezt hol lehet kikapcsolni ?
-
Sumptuous
senior tag
Mi lett Bolevácz-al?
Akik közvetlen 12-ről váltottak, van különbség a két eszköz képernyője között? Nem tűník kisebbnek?
-
Signal app! Ugye nagyon gyors az app nyitás és az ezzel együtt járó mikroanimáció. Ne de olyat csinál, random attól függően mit csinálok a beállításokban, h ezen animáció helyett egy pillanatra a menü képet látom. Legutóbb rászokott pl arra a képre ami engedélyt kér a kamera használatára,.de láttam már alkalmazás értesítés hang beállításokat is. Vicces.
-
sohajda90
tag
válasz
ede.kovacs #139 üzenetére
Én is a gyári műanyag fóliával használom és nekem is tökéletesen, 10-ből 10-szer működik mindkét regisztrált ujjammal...
-
tomp
félisten
válasz
ede.kovacs #139 üzenetére
Én a gyárival használom ami rajta van a telefonon.
Nálam nincs gond az ujjlenyomattal.
A rögzítésnél sűrűbben reklamált de az elkészítés óta tökéletes. -
ede.kovacs
csendes tag
Használja valaki a telót azzal a fóliával ami rajta volt a dobozban? Ha igen mik a tapasztalatok az ujjlenyomat olvasóval? Nekem a 10T optikai olvasójához képest kriminális mennyiszer utasítása vissza. Már már idegesítő. De olvastam h az ultrasonikus ujjlenyomat olvasó érzékeny nagyon a fólára. Viszont fólia is kellene a kijelzőre
. Azt vettem észre ha nagyon megtörlöm a kijelzőt akkor jobb lesz, tehát lehet köze a ujjlenyomatokhoz amik rajta maradnak használattól a kijelzőn.
-
Mondjuk tudnék már bugot írni a fejlesztőknek.
-
Köszi az infókat, ezt nem tudtam eddig.
A Sharge Pouch-on gondolkodtam, de utána olvasva sokan nem elégedettek a minőségével, sőt, a valódi kapacitása is valahol 5000mAh körül van, ami a 10.000mAh címkéhez képest elég szomorú.
Azt ajánlották, hogy a Sharge Pouch helyett érdemes ránézni a Oneplus-nak a saját 12.000mAh, 100W SuperVOOC-s powerbankjára [TradingShenzen 45€ / AliExpress 65€], de még nincs róla sok vélemény.Nekem amúgy ez a 65W-os (O+ 8T) töltő is egy megtestesült csoda, hogy egy 20 perces reggeli készülődés alatt is egy napi töltést bele tud rakni.
Nem használom gyakran, mert a fali aljzatban lévő ~5W ráér tölteni egy éjszakát, de amikor kell, akkor imádom hogy létezik a lehetőség.
Majd nézek egy ilyen 100W töltőt ha esetleg úgy döntök, hogy eladom a 8T-t. Köszi a tippet! -
tomp
félisten
válasz
Aljasvip #133 üzenetére
Amelyik modelhez USB-C töltő volt annak a töltője tudja a PD szabványt is.
A 12-nek USB-A töltője van, nincs is PD.Én a 13-hoz vettem egy 120W-os 2 portos OnePlus fejest.
A Sharge 140 power bankot szépen tölti 60W-al.
Amúgy a Sharge 100W Pro töltőfej is tud VOOC-t. Vagy a Sharge Pouch külső akksi is. Ennek meg eleve saját töltőfeje is van szóval kapsz egy akksit és töltőt is. Mind2 része 50W-al tudja a VOOC-t. -
válasz
sohajda90 #128 üzenetére
Oneplus 8T-nél is már mindkét oldalon Type-C dugós kábel járt a 65W-os töltő mellé, ami meg lehet (?) a 8-as szériától vette át.
Tudtam hogy ez lesz a 8T-nél, de kicsit morcos voltam ezért, hogy így ez a töltő a háztartásban lévő semelyik Type-A -> Micro és Type-A -> Type-C kábellel nem használható, se a kábel a fali 240V aljzatokba integrált Type-A konnektorral.
Gondolom hasonló elgondolás mentén váltottak vissza inkább: kompatibilitás.Reddit-en láttam amúgy egy jó töltőt mostanában, ami PD, QC és SuperVOOC technológiákat mind tudja, úgyhogy már gondolkodom is a beszerzésén*: NOVOO 67 W USB C Charger GaN III
(csak ez a verzió a jó, a többi terméküknél nincs listázva a VOOC)*mivel az Oppo Find X8 Pro-hoz se járt töltő.
-
válasz
ede.kovacs #131 üzenetére
Telekomnál van a Poco X3 NFC-n és párom 15 PRO Max-án is.
-
sohajda90
tag
válasz
PeteePeti #125 üzenetére
Igen azt hiszem a 10-es széria váltott mindkét oldalon Type-C kábelre és valamiért a 11-nél visszaváltottak Type-A to Type-C-re és azóta minden készülékhez azt csomagolják...
Nekem 65W-os és 100W-os SuperVooc töltőim vannak, amiket a Pad 1-hez és Pad 2-höz választottam ajándékba, családban még van még egy 100W-os és egy 80W-s, amik a 11 és a Nord 3 dobozaiban volt, és ezeken mind Type-A van. Azt én is néztem, hogy jelenleg hivatalos oldalról ezek közül egyik sem rendelhető, most 80W-os és 120W-os double portos töltők vannak...lehet, hogy az Open 2 mellé már megint Type C - Type C kábelt fognak adni?
-
Yettel mellett ebben sincs VoWIFI csak VoLTE. Kár. Nulla térerő otthon.
-
PeteePeti
őstag
válasz
ede.kovacs #124 üzenetére
Igen a 100w-os az USB-A to USB-C! De ez ugye a kínai szabvány töltő, mivel Tradingshenzenes! EU-ban nem tudom milyet adnak belőle!
A 160w-os EU töltőm például C to C! -
ede.kovacs
csendes tag
válasz
PeteePeti #123 üzenetére
kíváncsiságból a oneplus 12höz USB-A to Type-C kábel jár?
mert úgy nézem most 2 típusú 100Wos töltő van
1 dualportos amihez USB-C to Type-C kábel jár
meg 1 simple portos amihez USB-A to Type-C kábel jár
csak utóbbi fúrcsa, mert már ha jól rémlik 8Thez is SB-C to Type-C kábel járt -
PeteePeti
őstag
válasz
ede.kovacs #122 üzenetére
Nekem van egy Tradingshenzenes OP 12-esem! És ahoz volt a 100w-os töltő!
Asszon OP 9-es készüléket viszont 65 wattal tölti és ott írja, hogy SPERVOOC 65! -
ede.kovacs
csendes tag
válasz
PeteePeti #121 üzenetére
Honnan szereztél 100Wos töltőt?
(érdekes hogy a hivatalos op oldalon csak 80 és 120Wos töltő rendelhető, én alzán előrendeltem a 100Wot, de semmi infó róla h mikor érkezne, meg furcsa hogy hivatalos oldalon nincs is 100W)
Érdekes a kiírás, tehát mintha azt írná ki hogy milyen töltővel töltöd, nem pedig h mekkora feszültséggel.
Nekem most azt írta ki amúgy töltés végén, h ha eléri a 100%ot akkor lekapcsolja magát, és 95%ig lemerülve újra tölt, ez eddig nem volt, gondolom akis öregedés leváltására, de ilyen gyors töltés mellett és már a 10Tt se töltöttem egész éjszaka, hanem reggel vagy nap közben egy 15 percet(ugye annak kisebb aksija volt, 150W, tehát az tényleg max 15 perc alatt feltöltötte általában)
-
PeteePeti
őstag
válasz
ede.kovacs #120 üzenetére
Nekem az a fura, hogy a 100w-os töltővel kiírja, hogy SPERVOOC 100 töltés, míg a 160w-al csak azt, hogy SuperVOOC töltés! Viszont sebessegre, meg az Ampere alkalmazással nézve a töltés ugyanolyan gyors!
-
ede.kovacs
csendes tag
Én a 10T 150Wos tötlőjével töltöm mivel a 100Wost most ugye csak rendelésre lehet beszerezni...
És meglepőden a 13 érzésre nem melegszik annyit mint a 10T. Monduk 50Wal kevesebbel is tölt. De ez nem melegedés a 10Thez képest -
C64
őstag
Az EU-ban miért nem lehet kapni még mindig az 1TB-os verziót?
-
ede.kovacs
csendes tag
azért érdekes érzés 5+ SOT és még nem kell töltőt keresgélnem (35%)
vagy csak már előző OPnek volt nagyon gatya az aksija
De első töltése (tartalmazza a sok beállítgatést, letöltést), remélem majd még picit megy feljebb -
realist
őstag
válasz
ede.kovacs #106 üzenetére
Alzaban tavaly vettünk egy műszaki eszközt amihez volt ajándék. Gondoltam majd jól eladom. Rákérdeztem ez okozhat-e későbbi problémát. Közölték, hogy garanciális csere esetében nem. Ellenben, ha visszakérem az árát vagy nem tudják cserélni csak visszatéríteni, akkor az ajándék terméket is vissza kell vinnem. Kicsit meglepődtem...
-
ede.kovacs
csendes tag
nekem is megjött végül teló tegnap (black eclipse, sokkal szebb mint videókon, képeken, kellemeset csalódtam benne) egyeztetni kellett alza vevőszolgálattal h küldjék külön a telót, de elküldték, de aztán az óra meg megjött ma
, sztem eladó lesz ha valakit érdekel
eddig nagyon tetszik a teló (op 10Tről váltok), kamerát még annyira nem teszteltem, az újjlenyomat olvasó nekem picit csalódás, 10Thez képest észrevehető gyorsulást nem tapasztalok, cserébe 4x kellett újratanítani a jobb hüvelykújjam, de most úgy tűnik jó lesz (érdekes a bal elsőre sikerült, jobbal lehet a sok felújítás az oka :D), viszont cserébe a face unlock nagyon gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az egyik legelső 2025-ös csúcsmobil lesz a nemzetközi piacokon.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest