- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ghiottone #152 üzenetére
Gomibo.de-ről német címre 941€ volt (szállítás ingyenes).
Eddig minden szuper. A kamerát még nem nézegettem, most más priók vannak az életben, az üzemidő viszont már most is lenyűgöző:
Most egyelőre még app telepítgetés és beállítások vannak, úgyhogy gondolom lesz ez még jobb is.A Oneplus 8T-hez hasonlóan itt is le fogom tiltani a pékbe a PlayStore-t, a WhatsApp-pal és Gmail-lel meg kezdek valamit mert gyanúsak ők nekem. (Chrome az itteni fórumozás miatt annyi amennyi)
Az alacsony PWM-es kijelzőtől féltem, de egyelőre minden jó.
Az alacsonyra tett ujjlenyomat olvasó nem annyira zavaró mint hittem, és tökéletesen működik.
A gyári fóliára viszont mágnesként ragad a finomszemcsés por. Lehet le fog kerülni a 30 napos elállási határidő után.Szerk: amúgy nagyon furcsa a fogása egy kis kamera szigetes telefonról jőve. Tok nélkül, csak a hátlap lapos részét támasztva elég instabil érzés, konkrétan fejnehéz a telefon.
Toknál meg rá tudom csúsztatni az ujjam a kúpos Kamera védő részre ami nagyon stabil fogást ad.Szerk2: a kamera gombot már most imádom. A rezgő motor tokban kicsit gyenge, de így is nagyon jó a haptikus feedback amikor lövök egy fotót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest