- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Én kb 10 éve a gyári AOD helyett használom a Glance Plus -t , semmit nem fogyaszt minden alkalmazás értesitését belehet állitani , illetve ,hohy csak egy suhintás a közelségérzékelő előtt vagy érintés vagy mindig vagy csak ha érkezik valami értesités akkor kapcsoljon be , és mennyi időre 5 mp- a 2 órásig ..
-
tomp
félisten
Én is 25W-al szoktam inkább tölteni. A OnePlus töltőm van lekorlátozva ennyire. 1óra alatt megvan.
Oké volt a héten 1 alkalom mikor tényleg gyorsan kellett töltenem mert nem volt időm. Akkor ment 100W-al de nem fogom tartósan így tölteni.
Majd még nyáron a hőségben megnézem a klímával 25fokra lehűtött szobában, hogy AirVOOC 50W-on mennyire melegedik aztán ha 40fok alatt tudom tartani akkor viszont fixen úgy fogom tölteni folyamatosan. -
tomp
félisten
A szilícium akksi nem szereti ha folyamatosan maximális cellafeszültségen van.
Oké megfelelő anyaggal keverve(szén) megoldották a max feszültség melletti fizikai dagadást de azért na. Ezen kívül csak az LFP akkumulátor szereti a 100%-on való állást.
Érdekesség, hogy az NCA(nikkel-kobalt aluminium) és NMC(nikkel-mangán kobalt) kémiával rendelkező Teslák se szeretik ha 100%-on áll a lítium akkumulátor. Bekapcsolja az autó a klímát, hogy 90% alá merítse magát. -
tomp
félisten
A kamera volt a második dolog amit ott a helyszínen megnéztem.
Van ennél nagyobb esés is a youtube-on.
Ma videóztam is vele._________
Fent a Media Marktos üveg hatású fóliát. FastSkin névvel fut.
2 méretből lehet választani. Full vagy tokbarát.
Utóbbit kértem.
A végén 1percre berakják a telót egy gépbe ami UV fénnyel fixálja a fóliát.
Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó miatt kicsit féltem, hogy milyen lesz de semmi probléma. A gyári fóliával rögzített ujjlenyomattal hibátlan a fólia.
Körmömet húzogatva rajta olyan mintha nem is fólia lenne hanem üveg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest