Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
ahh, mea culpa, most latom, h fel sem tunt, h ezen a telon mashogy vannak a gombok. nem balra nyil, kor, majd kocka, hanem balra nyil, kocka, es 3 vonal. igen, a 3 csikosra ertettem, az nekem ezer eve a kocka a korabbi mobiljaimon.

erdekes, h neked a főképernyőre kockával kilépve, majd 3 csíkos applista gombra bökve ugyanúgy középen van az utoljára használt app. nekem tovabbra sem, ugyanugy eltolja jobbra a legutobb hasznaltat, akarhanyszor/akarhonnan probalom. ra kell nyomnom a 3 csikosra meg egyszer, h kozepen legyen, de akkor mar fel is hozza, mint aktiv appot.
a 3 csíkosra hozza elő a balra lévő appot, szerintem Te is arra gondoltál
igen, de csak akkor, ha az applistaban vagyok, es valtani akarok az appok kozott. ha a fokepernyon nyomom a 3 csikosat, akkor egyszer megnyomva valt a fokepernyo, es az applistas nezet kozott, de mindig jobbra tolva a legutobb hasznaltat, tehat az utolso elotti lesz kozepen. ketszer megnyomva pedig az app lista jobb szelerol hozza fel a legutobb hasznalt appot. tovabbra is illogikus szamomra, de mind1.
na mindegy, azota mar latom, h ez ilyen. a gesztusvezerlesnek mar parszor neki futottam, de eddig nem dobtam el tole magam. lehet, majd teszek vele megint egy probat. bar azzal, h van pereme a tokomnak a kijelzo szelein, h vedje pofara eseskor, igy nem valami kellemes a TPU-val kezdeni a simizest.

-
Yeffy
veterán
no offense, meg nem szemelyes, de ez nekem kicsit ilyen magyarazom a bizonyitvanyom mutatvanynak tunik. nem, nem minden esetben akarok appot valtani. sokszor csak az aktualisat akarom bezarni. egyik legjobb pelda erre a bankos appjaim. miutan vegeztem veluk, en ugy lepek ki mar ezer eve, h megnyitom az alkalmazasvaltot, es felfele eltolom az appot. igy biztos vagyok benne, h bezarta a rendszer/kilepett rendesen. nem csak hatrakuldom, aztan majd lesz valahogy. eddig ez ment konnyeden, rutinbol. most ezt ugye az OS minden egyes alkalommal jobbra tolja, igy szinte mindig az amugy balra levo, de kozben kozepre tolt appot zarom be, amivel sokszor semmi dolgom nem lett volna. de ha megis, akkor meg nagy esellyel nyithatom meg ujra a menubol, mert mar veletlenul bezartam.
ha meg appot akarok valtani, azt kb 90%-ban az egyebkent balra levore szoktam. arra meg a kocka "gomb" ketszeri megnyomasaval mar at is valtottam. ami nekem mar szinten megszokas, felesleges ez a tili-tolizas.
amit irtal, h menjek a fokepernyore, es onnan nyissam meg az applistat - nem mukodik, ugyanugy eltolja jobbra. ha meg "messzebb levo" appot akarok megnyitni a listarol, akkor igy is, ugy is kell az ujjammal matani a listan, szoval megint semmi ertelme a jobbra tologatasnak.egyszeruen nekem ez nem all kezre. persze, megszokhato, meg ertheto, ha ez a logika mogotte, de attol meg ne akarja jobban tudni, mit hogyan szoktam meg evek ota. vagy, ha mar android, lehessen allitani, mint kismillio mas dolgot. nem beszelve arrol, h ezt eddig egyik korabbi droidos telom sem csinalta, igy gondolom OP/Oppo OS tulajdonsag ez elsosorban.
de hogy ne zarjam nyavajgassal a hsz-t, ezen kivul szinte mindenben bejon a telo eddig, igy egy het nyomkodas utan. kb 90%, h marad. ez kb a legbosszantobb nem allithato tulajdonsaga. remelhetoleg nem lesz tobb.
-
sinick
senior tag
Szia! Köszi! Nem kísérleteztem... még aznap az egyik MM-ba felrakattam rá egy rágyártott "üveghatású" fóliát. Remélem beválik!
Annyi szépséghibája van, hogy a gép az egyik oldalon picit sorjásan vágott. Hibás volt a gép. Még ott megreklamáltam, jegyzőkönyveztük és értesítenek, ha javítják a gépet és díjmentesen kicserélik. (Az lett volna a B-terv, hogy leveszik és tesznek fel sima műanyagot, de ezt nem akartam.) -
tomp
félisten
Azért az SBC tipikus "moslékos" hangját fülesen simán meg lehet hallani.
Sőt ha kizárólag csak LHDC-n hallgatsz zenét és átváltasz LDAC-re akkor meg tudod mondani mikor vált az adaptív bitráta 330kbps-re mert ott a kodek elvérzik sajnos. Ez az LDAC sajátossága. Arról nem is beszélve, hogy egy zsúfolt városi területen simán megakad az LDAC mert az adaptív csak 3 fix érték között tud váltani.
LHDC 5.0 viszont szerintem a legjobb tws kodek.
Az adaptív itt 128-1000kbps között bármennyi lehet és végig hibátlan a hangja.
Én emiatt csak LHDC füleseket használok: Buds Pro 2, Buds 3, Buds Pro 3, Buds 4, Nothing Ear -
ChrYsler
senior tag
Próbálj nyomni a kamera appon egy tárhely törlést. Mindent be kell majd állítani utána újra, de hátha segít.
Én egyébként fotózásnál és videózásnál is mindig rábökök arra, ami a hangsúlyos a felvételen. Régen nem kellett ilyet csinálni, de pár éve ez már általános lett más gyártóknál is (sajnos). -
Úgy megy el rossz irányba, hogy ha 18W-al töltöd melegszik, ha 30W felett pl 45-50-65W-100W-al akkor melegszik, jobban mint 30W-on. Illetve a 30W egy olyan szám ahol nem esik szinte semmit a felvett teljesítmény akkor sem ha nyomkodva van töltés közben, sem pedig magának a töltési folyamatnak szinte 100%-a alatt. Engem pl rendkívül zavar a hő termelés töltés közben és ha bezuhannak a wattok. A 30-nál egyik sem jellemző. Van, de elenyésző.
-
tomp
félisten
5600-at de sajnos a 2 cellás akkumulátorokkal kell az appnak legalább 10 töltés, hogy jól mutass.
OP12-nél tesztelgettem és 10töltés után már beállt a valós értéke.
Amúgy csak a fesz és hőmérséklet miatt raktam fel az appot. Feltöltés után töröltem.
Az 1 cellás akksit viszont 1 töltés után is jól mutatja.
Amúgy az is számít milyen töltésvezérlő van a telefonban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest