Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
sohajda90 #274 üzenetére
Nem standard fólia hanem valami spéci.
Amivel vágják(géppel) benne van az adatbázisában is a telefon. Kiválasztják, belerakják a fóliát(kb A3-as méret), kivágja a gép és felrakják.
Amit én kértem elég jónak tűnik. Még mindig olyan mint új korában azaz még mikrokarc sincs. -
válasz
sohajda90 #128 üzenetére
Oneplus 8T-nél is már mindkét oldalon Type-C dugós kábel járt a 65W-os töltő mellé, ami meg lehet (?) a 8-as szériától vette át.
Tudtam hogy ez lesz a 8T-nél, de kicsit morcos voltam ezért, hogy így ez a töltő a háztartásban lévő semelyik Type-A -> Micro és Type-A -> Type-C kábellel nem használható, se a kábel a fali 240V aljzatokba integrált Type-A konnektorral.
Gondolom hasonló elgondolás mentén váltottak vissza inkább: kompatibilitás.Reddit-en láttam amúgy egy jó töltőt mostanában, ami PD, QC és SuperVOOC technológiákat mind tudja, úgyhogy már gondolkodom is a beszerzésén*: NOVOO 67 W USB C Charger GaN III
(csak ez a verzió a jó, a többi terméküknél nincs listázva a VOOC)*mivel az Oppo Find X8 Pro-hoz se járt töltő.
-
surgery
senior tag
válasz
sohajda90 #30 üzenetére
Hát szerintem jövő héten kezdik el majd kézbesíteni ha el kezdik egyáltalán. Nem sürgős rá ér szerintem.
. Az hogy mi van írva dátumnak az csak egy dolog. Én rendeltem tokot is meg mágneses töltőt külön is mert az előrendeléssel együtt nem engedte azt meg két hét múlva írja.
-
MMiklos86
csendes tag
válasz
sohajda90 #30 üzenetére
Igazad van, a különbség egy részének oka valóban az ÁFA lehet.
Néztem én is a teszteket MKBHD és Jerry valóban ajnározta a telefont. Főleg utóbbi szétbontós videója tetszett. Előbbi azonban olyasmiket emelt ki, melyek kb minden idei telefonban közösek lesznek (elite chip, sűrűbb telep, jobb kijelző).
Ha ez vigasztal nekem január 28-i standard és január 31-i priority shippinget becsült (nem, nem cseréltem fel őket). Nem rendeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Elite: Dangerous
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest