Új hozzászólás Aktív témák
-
A Find X8 Pro a megjelenése óta 900€ a Gomibo-nál, de a gyengébb kijelző (alacsony PWM) és az optikai ujjlenyomat olvasó miatt így is van rendjén.
sohajda90 #30
Megnéztem én is több videót, de szinte 1:1 ugyanazt mondják el. Nahát-nahát.Ami meglepett, hogy a videókon nem olyan ronda a fekete hátlap, mint ahogy az előzetes render képek alapján gondoltam.
Amit sajnálok, hogy a kamera szigetbe bekerült a vaku, ami a fekete verzión kiviláglik, és teljesen bénán néz ki tőle a telefon. A fehér és kék hátlaposoknál nem üt el annyira.Én még gondolkodom rajta, mert amúgy az Oppo Find X8 Pro sokkal jobban tetszik (ráadásul az is VOOC töltős így nem kell újat vennem), de még a mosógép tárcsás Vivo X200 Pro is.
-
Régen nagy különbség volt a "flagship killer" és "never settle" mottók mögötti jelentés. A Oneplus 3/3T úgy volt az akkori iPhone nyakán kamerás képességben, hogy 400€ nyitó áron - a vetélytársaknál 100-150€-val olcsóbban - , egy 3000mAh akkuhoz 20W gyorstöltéssel (Warp -> VOOC), brutális 6GB* RAM, 64GB UFS2.0, AMOLED panel, és mindez egy gyönyörű anodizált fém házban...
*RAM-ból csak 3GB-ot engedtek használni, hogy növeljék az akku időt. Abból is mekkora hiszti volt.
Már nem tudom hol engedték/vesztették el ezt az imidzsüket... a 3-as után egy 6T és egy 8T volt nálam, és azóta vártam, hogy egy újabb szériára válthassak.
Most ez a Oneplus 13 már ugyanannyiba kerül majd mint egy Samsung S24 Ultra vagy iPhone 15, és se toll, se asztali környezet, se ökoszisztéma. Esetleg a hátlaphoz ígért Qi kompatibilitás lehet egy faktor valakinek.
Ma már tényleg márkahűnek kell lenni, hogy megvedd, máskülönben az Oppo Find X8 Pro (O+ SuperVOOC kompatibilis töltéssel) vagy a Vivo X200 Pro mindenben hasonlót vagy többet nyújt, a fent említett két titánról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- iGO Primo
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest