- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #37050 üzenetére
Errefelé terelném én is, illetve én egyértelműen arra alapoznék, hogy olyan lejátszót találni a használtak között, aminek a DAC-ja is és a futóműve is megéri, tehát a DAC-ját is használni. Ilyen elég sok van, könnyebb, és általában jobb ár-érték aránnyal lehet ilyet találni, mint különálló futóművet és DAC-ot. Csak kéne valami megcélzott árkeret mp54 részéről.
-
nebulo5
senior tag
válasz
blattida #36999 üzenetére
"A lemezre történő kiírás csak az archiválás miatt ajánlott, nem fog jobb hangminőséget adni cd-ről, mint a számítógépről vagy a médialejátszóról lejátszva."
Még ha számításba vesszem a tényt: jó drága média lejátszó, már remek, vagy akár szuper minőségű hangot tud produkálni, akkor is mrgkérdőjelezném a kijelentésedet. Eddigi tapasztalataim szerint, még mindig kevesebb anyagi befektetéssel elérhető a minőségibb zenei hang cd-re írt anyaggal, dedikált lejátszóval. Akár, még a cd író (30 - 50 ezres) árát is bele kalkulálva.
Volt már nálam néhány media player az alsó-közép és közép kategóriából, de egy alkalommal sem kaptam "tetszetősebb hangot és zenei teret, mint egy cd játszóval. (jelenleg, egy Yamaha CDX870 lejátszót használok + Lupus III DAC) Az analóg (saját dac-el) kinyert hangja sem elvetni való, de a Lupusal elégedetten hallgathatom a zenét. Media player + Lupus-al, még nem sikerült minden szempontból kompromisszumot kötnöm. Talán, jelenlegi álláspontom kialakulásához sokat nyom a latba, hogy eleve szép mennyiségű cd-re írt zenei anyagom van. Illetve, még egy fontos tényező: jelenlegi anyagi lehetőségeim tükrében, bohémságnak tartanám, ha egy media lejátszóért 90 - 100, vagy mégtöbb ezer forintot kiadjak. (nem is próbálkoztam ilyen árfekvésű lejátszókkal, nehogy kísértésbe ejtsen...)
Tisztában vagyok vele, hogy a media lejátszók ára egyre csökkenőben van a "tudásukhoz" mérten, de 1 - 2 gyártótól eltekintve, nem egyértelműsíthető az az igyekezetük, hogy a sztereó audiofil hanganyag reprodukálásában is tennének jelentős erőfeszítéseket, a fejlesztések során. -
eclipse006
őstag
válasz
blattida #36986 üzenetére
Kényes téma az biztos, hirtelen magam sem tudom, hogyan induljak neki a dolognak. Annyi biztos, hogy nem a több százezres, milliós kábelek között kellene keresgélnem.
Tamoo: Akkor felejtős.
kammerer: Elsiklottam a hozzászólásod fölött, ne haragudj, és köszi az ajánlást, megnézem őket, illetve megkérdezem, beszerezhetőek-e az általad ajánlott kábelek.
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #36978 üzenetére
Igazából elvileg olyat is tudnak rendelni ami elvileg nincs a boltban, ha van egy kiszemelt típus, megkérdem, hogy beszerezhető-e, ha nem akkor másikat kell nézni.
szerk: Ez egy magán cég, különböző helyekről tud rendelni ami kell.
(#36981) blattida: Árban szerintem azért nem túl drágák közül lehet választani 10-15000 Ft körülit.
-
ozzy711
őstag
válasz
blattida #36974 üzenetére
Persze, hogy lehet, de minden esetben, mikor a frontok hangerejét változtatod, akkor azt is kell, ami azért kicsit macerás.
A fejhallgató kimenettel meg az a baj, hogy csatlakoztatáskor sok esetben leválasztja a frontokat.Pre out hiányában a hangsugárzó kimenetről a sima párhuzamos bekötés tökéletes megoldás, szerintem ezt nem kell ragozni!
-
ozzy711
őstag
válasz
blattida #36971 üzenetére
A rec out, az állandó szintű kimenet, nem változtatható a hangerő szabályozóval, így az nem jó!
Kammerer: az erősítő impedancia viszonyait kb. 0% mértékben változtatja meg, mivel a szubon belül jellemzően nagy értékű ( 20-30 kohm ) ellenállásokon keresztül halad át a nagyszintű jel, így a 4-8 Ohm-os hangsugárzókhoz képest a terhelés jelentéktelen!
-
mp54
senior tag
válasz
blattida #36952 üzenetére
minél sűrűbbet (és vastagabbat) veszel, annál jobb lesz.
Az a bibi, hogy sűrűséggel nem lineáris az ár. 60x120x5 cm, Népszínház utca:
40 kg/m3: 2400 Ft;
50 kg/m3: 4200 Ft;
65 kg/m3: 8300 Ft;
Igaz, a nyomó feszültsége is növekszik, de az minket valszeg nem érdekel...
Lehet, hogy a 40-esből kellene vastagabbat...? -
törölt tag
válasz
blattida #36952 üzenetére
Pont így vagyok ezzel én is! Köztudomású, hogy én csak a Házibuili Attilával és a Zeneexpressz koncertekre járok, és azt tapasztalom, hogy például a Fásy Ádám-Fásy Zsüliett duó-tól az "Édesapám te jó asszony" című sláger hótt unalmas a Mark Levinson-féle aranyozott SACD-mről, ezért én mindig a Magneoton műsoros kazetáról hallgatom, mert az sokkal jobban hasonlít a koncertélményemre! Úgyhogy én is támogatom, járjunk koncertre, hogy megismerjük a valóságot!
Vagy lehet, hogy félreértettem valamit? -
xtremetuning
addikt
válasz
blattida #36874 üzenetére
"Az autónak semmi köze a hifihez, annál rosszabb akusztikus közeg nem sok van."
Azért amióta léteznek aktív fejegységek és fáziseltolás, elég jó színpadot lehet varázsolni a szélvédő elé....
Én inkább azt mondom, hogy nehezebb autóba igényes zenét csinálni, mint szobába, de nem megoldhatatlan. Azzal egyetértek, hogy olyan, mint a szobában-otthon, soha nem lesz. De meg lehet közelíteni. -
andorra
őstag
válasz
blattida #36877 üzenetére
....zenét egy mono középhullámú kisrádión is lehet hallgatni.
Már gyermekkoromban is úgy hallgattam a monó zsebrádiómat az utcán, hogy tüskés kesztyűben fogtam.....
Akkor találkoztam előszőr Kammererrel az utcán. Büszkén tartotta a kezében a hordozható, felhúzhatós, 45-ös fordulatú kislemez-lejátszóját. -
eclipse006
őstag
válasz
blattida #36753 üzenetére
Ebből is látszik, hogy le vagyok maradva. Én biztos maradtam volna a Hello Kitty-s 2.1-nél, mert számomra fontos a térérzet illetve az ablakremegtető mély.
Persze nem rossz az a csöves gitár erősítő sem, gondolom az az egy sugárzó csinál olyan jelenlét érzetet, hogy azt sem tudja hol van.andorra: A tüskés MŰanyag alátétet még én javasoltam neki, úgy látszik megfogadta annó a tanácsom.
kammerer: Egyelőre még tudok írni, fejleszteni kell még azon a biztonsági rendszeren.
-
törölt tag
válasz
blattida #36718 üzenetére
Na, amit én mondok, az részben arról szól, hogy ezzel a disztingváltsággal már nem tudják annyira brutálisan bemutatni az agresszív állatot vagy a pedofilt, miközben persze igazad van, sokoldalúbbak a maiak a disztingváltságuk révén is.
Egyébként a "csövesedésről": Ha egy mai jobb Marantzot hallgatok a Hi-fi Barlangban Quad L21-esekkel, az már nem is olyan távoli metaforája annak, mint amikor 15 évvel ezelőtt DPA csövest hallgattam Proac Response-zal - no persze nem is ugyanaz. (És persze a Proac sokat tett azért az adott rendszerben, hogy a csöves erősítő felettébb definiáltan, pontosan tudjon szólni a melegsége mellett.) -
xtremetuning
addikt
válasz
blattida #36716 üzenetére
(Én eléggé pörgős gyerkőc lennék, az igaz).
Amiket hallottam már, pár igazán jónak számító csövest, számomra hosszútávon andalító, túl érzelmes. Márpedig ha zenélek, akkor nem szeretnék elaludni.
Én is valahol félúton érzem az igazságot. D osztály nekem túl száraz, a csöves a másik véglet, (folyik a cukormáz) - AB osztály lett a befutó, abból is szigorúan csak a 2012- és utána bekövetkezett fejlesztések.
Pláne, hogy a frontjaim gyárilag eléggé analitikusak. -
tdd587
őstag
válasz
blattida #36664 üzenetére
És ez mennyire gyakori jellemvonás szerinted? Csak mert a jelenlévők mindig kivételek, tehát te nem ilyen vagy, természetesen én sem és a többiek sem. Itt mindenki csak zenét hallgat. Itt mindenki megvilágosodott már. Amikor tesztelni kell, akkor persze gyorsan túlleszünk rajta, aztán újra csak a zene van.
A végén kiderül, hogy senki nem ilyen, csak a tudjuk kik. A névtelen hifisták. Akikért nem áll ki senki, mert tudjuk milyenek. És tudjuk hol vannak. Nem itt...
Szerk: tegye fel a kezét, aki vállalja, hogy hifista és nem csak a zene van. Ki meri bevállalni?
"márkanevek és árak bűvöletében élnek" - erről mindig az jut eszembe, hogy amikor Münchenből hazatérnek honfitársaink, akkor lemondóan fikáznak le mindent, összegtől és márkától függetlenül. Vesd össze: kicsi ország hifis fórumában az ottani összegek töredékének elköltése után állítjuk mi, megvilágosodottak, hogy bezzeg mi zenét hallgatunk és élvezzük, azok ott kint meg csak a márkanevek és árak bűvöletében élnek. Ja, persze... vagy savanyú a szőlő.
-
törölt tag
válasz
blattida #36668 üzenetére
Én pedig elsősorban azt próbáltam volna az érintettek (remélem olvassák) fejébe verni, részben az adott konkrét AIWA külsejére való utalással, hogy ugyanannyi pénzből, amennyit még egy példány ugyanilyen AIWA megvételére költene, vehetne hifit is, és az a hifi elvileg akár egy AIWA mikrohifi vagy minihifi is lehetne, csak éppen egy olyan típus, amelyik arra a célra készült, hogy a maga korlátozott keretei (olcsóság) között a zenét lehetőleg minél nagyobb hangzáshűséggel reprodukálja. Sztereóban, ellentétben az adott Genius 5.1-ével.
Ezt tehát elsősorban nem is neked írtam, hanem a két fő érintettnek. -
tdd587
őstag
válasz
blattida #36657 üzenetére
"Hifisták zöme" - ki?
Mindig szídjátok itt a hifistákat, elég sokkal találkoztam már, de még soha egy nem ment rá a külsőségekre. Ne legyen leharcolva, talán ennyi. Meg ha lehet választani színt, akkor már nyilván olyat, ami tetszik/amilyen a többi.
Asszonypajtásnak lehetnek talán követelményei, de ők meg nem hifisták.
-
Ribi
nagyúr
válasz
blattida #36582 üzenetére
Csak megint ott vagyunk, hogy az olcsó nincs meghatározva. Én csak arra próbáltam utalni, hogy szerintem olcsóbb egy normális szűrő mint egy trafó és valószínűleg hatékonyabb. De mint kérdeztem a trafó milyen frekit szűr?
ozzy711: egyesek az ilyet is szentségtörésnek veszik, mert lapos lesz tőle a zene. Vagy mint a pont pár hsz-el fentebb említett olcsó LC szűrő hatását keltik.
-
Ribi
nagyúr
válasz
blattida #36579 üzenetére
"olcsó szűrők nem csak a zavarjeleket és nagyfrekis összetevőket irtják ki zenéből, sajnos nem hit, hanem tény kérdése" Ez utalt számomra arra, hogy a bemenetre kötés került bele. Mert nem tudom milyen univerzumban tény, hogy a táp szűrése irt a zenéből bármit
De lehet valamit megint félreértek. SzokásomMondjuk szerintem még mindig olcsóbb pár alkatrész, mint egy trafó.
-
Ribi
nagyúr
válasz
blattida #36566 üzenetére
Hmm.
De a táp trafó is az nem? Meg mitől lesz zavarmentesebb? (Tegnap néztem és nálunk is 238V volt a konnektorban estefele.)(#36568) Toobee Mind1, ez a dolog amúgy is érdekel
De ha ez már ki volt tárgyalva akkor azt is elolvasom, csak az írásban sem igazán értem miért így szerepelt. -
ozzy711
őstag
válasz
blattida #36555 üzenetére
Igen, a sötétítés az jó ötlet, szoktam is alkalmazni, de ezzel együtt is van napközben egyfajta gépies, kissé fárasztó erőszakosság a rendszer hangjában, amit este nem hallok, ezért is lettem volna kíváncsi, hogy másnak is van-e hasonló tapasztalata.
Tamoo: aztán átmegy altatóba...
-
andorra
őstag
válasz
blattida #36532 üzenetére
Az én Scandisk Fuze lejátszóm is minden okostelefont magasan ver és elég jól meghajtja a Sennheizer HD650-et. Mindössze 7e Ft volt akciósan. Aligha hiszem, hogy egy kazettás deck hangja jobban tetszene, az egyéb különbségekről, meg már ne is beszéljünk! Kammerer: a végén meg már az LP szintjére is lemegyünk majd? (Most ezzel tesztelem az új páncélszárnyamat és az acél nyakvédőmet.)
-
atti1848
senior tag
válasz
blattida #36410 üzenetére
Nem tudom most pontosan mire gondolsz, de azért fényképeztem minden érdekes dolgot, remélem közte van ami kell. De amúgy ez a fogaskerék a CD tartó alatt helyezkedik el, nem tudom mi köze van a lézeregységhez, de hát hülye is vagyok hozzá.
Ahol be van keretezve pirossal, oda való a kerék.
(#36416) M_AND_Ms : ezt már én is letöltöttem, de ebben csak a vezetékezés meg ilyesmi van benne, nekem olyan kellene amiben a fogaskerekek is be vannak azonosítva, de azért nagyon köszönöm a segítséget.
-
mp54
senior tag
válasz
blattida #36423 üzenetére
Nincs véletlenül fordítva bekötve az egyik hangdoboz?
Nincs.
esetleg nem volt javítva hangszóró benne, amit a szaki fordítva kötött vissza?
Az előző tulaj belső kábelezés cserét csinált (AQ Midnigth 3-ra, mást saját bevallása szerint nem), ott elcseszhették...?
Szétszedés nélkül le tudom ellenőrizni? Két és fél utas. -
-
-
törölt tag
válasz
blattida #36312 üzenetére
Eredetileg nem mindenki értette, mert aki nem értette, annak valószínűleg a papírra rajzolt frekvenciagörbe volt a szeme előtt, amikor olvasta a kifejezésemet. Lásd előző hozzászólásom: "rossz az, aki rosszra gondol". Vagy mérnök.
Lényeg a lényeg, az adott hangdoboz frekvenciamenetét "hibásnak", egyenetlennek hallottam kétféle rendszerben hallgatva is, és ez a vélt vagy valós "frekvenciamenethiba" diszharmonikus hallásélményt keltett bennem, mert valamelyest sértette a fülemet a hiba eredménye. Ez számomra egy "nem igazán harmonikus frekvenciamenet". Ezt írtam a kolléga számára a kérdésére válaszként.
Feltételezem-valószínűsítem, hogy a fórumtárs a fenti etimológiai polémia nélkül, elsőre is érti az adott szöveget és az abból kiemelt konkrét kifejezést, mert eddig részben éppen azért fordult hozzám a napokban többediziglen privát üzenetben hasonló kérdésekkel, mert pontosan értette, amiket írtam neki, mondhatni félszavakból is értettük egymást (tapasztalatom szerint audiofil és nem pedig "földhözragadtmérnöki" szándékokkal-szemlélettel közelít hobbink tárgyához). Fórumtársunk jelezte a legutóbbi privát levelében, hogy legközelebb a fórumban is kérdez majd, hogy ne mindig csak privátban zaklasson engem, bár nekem ez a "zaklatás" egyáltalán nem terhes. (Feltételezhetően a kolléga téged is keresett privátban, már csak azért is, mert a Marantz erősítővel kapcsolatban külön nyomatékosan javasoltam ezt neki.
)
-
törölt tag
válasz
blattida #36304 üzenetére
Egyébként akár szokás is, de ez most mindegy, én szándékosan ezt használtam, nem volt benne semmi furcsa, aki nem akarta, nem értette. Remélem, akinek szólt, ő értette. Amellett, hogy nincs is mit érteni rajta, mert egyértelmű.
"(...) A Fénynek földi hang még nem felelt,
Csak a szinek víg pacsirtái zengtek:
Egy kirakatban lila dalra kelt
Egy nyakkendő; de aztán tompa, telt
Hangon a harangok is felmerengtek.Bús gyársziréna búgott, majd kopott
Sínjén villamos jajdult ki a térre:
Nappal lett, indult a józan robot,
S már nem látták, a Nap még mint dobott
Arany csókot egy munkáslány kezére..."(Nehogy valaki véletlenül is a témával kapcsolatos álláspontomra vonatkoztassa az idézetet, csak a hecc kedvéért idéztem a közhelyes példát, de természetesen a szineztéziához semmi köze a polémiát kirobbantó hasonlatomnak és viszont. Csak jópofiságból idéztem, és mert szép, még ha elkoptatott is.)
-
426os
őstag
válasz
blattida #36304 üzenetére
Hmm, akkor elkezdek rá spórolni, egy darabig csak kibírja még (legtöbbször úgyis csak kéthetente hétvégén használom és sosem hajtom annyira). Kecskemét is szóba jöhet, mint javítás helyszíne, ha valamelyikőtöknek hirtelen beugrik valaki megbízható szerelő, akit tud nekem ajánlani.
-
xtremetuning
addikt
válasz
blattida #36246 üzenetére
Szép is lenne.
Elvagyok én a kistesóval.
De csak a baj lenne vele. Ezt már ki kell szolgálni rendesen.
Solution végfokok,(Esetleg ASI monoblokkok), hozzátartozó előfokok, Stealth V12 full kábelezés, Grand Prix Audio állványok, Isotek Evo3 Titan nagyáramú és Isotek Evo3 Genesis kisáramú zajszűrőből 2-2 darab, akusztika a toppon és végül kéz a biliben.....
Ja a front end szabadon választott kinek - kinek ízlése szerint !
-
Toobee
veterán
válasz
blattida #36075 üzenetére
Béla vett 3 db-ot '96-ban, hogy majd jól épít egy mozis szettet belõle. Azokat a K2-es Focalokat szánta mellé, amik még erõsítõre se voltak kötve ('96 óta!). Egyébként a mostani Rotelem is '97-es. Tavaly átnézettem, nem kellett benne semmit cserélni. A szellõzõn benéztem, vagy masszív porcicák, vagy pókháló volt benne. Nagyon szép állapotban van, és még be sincs járatva. Neten 500-1000 órákat olvastam, mint bejáratási idõ.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
blattida #36044 üzenetére
Asszimetrikus táplálású ellenütemű végfokoknál a "kattanást" bekapcsoláskor a kimeneti kondenzátor feltöltődése okozza. Szimmetrikusoknál pedig a két táp nem egyszerre történő növekedése a névleges értékig, ami a virtuális nulltól való eltérést jelenti egy nagyon rövid ideig. Ezért használnak több készülékben relés kapcsolást a hangszórókimeneteken. Egy nagyobb áramú aranyozott érintkezős relé pedig nem fog érzékelhető hangminőségromlást okozni.
-
Toobee
veterán
válasz
blattida #36004 üzenetére
Igen, arra. Jártál már nála, vettem tőle légpárnás alátéteket. Akkor megcsodáltam, impozáns jószág. Holnap azért meghallgatom ezt a Rotelt, mert beleszerettem, de lehet, hogy kivárok vele. Béla kicsit beijesztett, hogy majd jól felrakja őket eBay-re és félek, hogy lemaradok róla. Ha komolyabb cucc a Classé, akkor nem szeretnék a magam ellensége lenni, nem ragaszkodom a Rotel márkához. Egyébként egy Emotiva XDA-1 lesz a dac és előfok.
-
Toobee
veterán
válasz
blattida #35957 üzenetére
Focal mellé kellene valami, ami hozzá méltó. A mostani még a házimozi rendszer maradéka. Egyébként sztereóra sem rossz, fõleg mióta Zoli kezelésbe vette. Maga a karakter nagyon tetszik, ezért szívesen maradnék Rotel vonalon. A másik opció, egy Emotiva XPA-2. Hasonló árban lennének, igaz az egyik vacsi új, a másik meg '91-96-ig között születhetett.
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #35936 üzenetére
Értem és köszi! Jól írtad le a Philips hangját. Nekem egy kicsit sok ez a szárazság, valószínűleg a dobozaimra is jellemző ez a tulajdonság. Nem várok megváltást ettől a Marantz-tól, de talán olyan hangot kapok, ami megközelíti azt, amit már egy ideje keresek. Az is lehet, hogy jól kijön majd a többi komponenssel, az is lehet, hogy nem. Az erősítőm is Marantz egyébként.
Arra már rájöttem egy ideje, hogy a dobozaim érzékenyek rendkívül a forrásra. Ha egy felvétel nem igazán jó, azt nagyon kihangsúlyozza, de ha jó azt meghálálja. -
n0_gAboR
őstag
válasz
blattida #35902 üzenetére
Jelenleg ilyen hangszoroim vannak: CAV DP-288
Szepen szolnak, haverom 80 ezres Jamo hangfalparjaval hasonlitottuk ossze, eg es fold volt a kulonbseg a CAV javara.
De a hangkepe mas mint amire nekem szuksegem van, elektronikus zenehez sokkal kiemeltebb melyekre van szukseg. Ez is tudja produkalni a szukseges melyeket, de csak magasabb hangeron, ami mar a magasakat/kozepet tekintve sok a szobaba. -
-
t-bali3
senior tag
válasz
blattida #35809 üzenetére
Igen, szerintem azt a kábelt, de majd megkérdezem ha legközelebb beszélek velük. Felmerült az IEC aljzat lehetősége is, de én mondtam, hogy nem kell, mert őszintén szólva többet nem szándékozom költeni erre a vasra. Így is jól jártam, hogy egy jobb IC kábel árából megvan az egész.
Ami még feltűnt, hogy kicsit több lett a magas és kevesebb a mély.
-
t-bali3
senior tag
válasz
blattida #35806 üzenetére
Nem Szabó Zoltán, hanem a javítással foglalkozó társa készítette, ha jól tudom István. Két hibás kondi ki lett cserélve (ez még a szerelés része volt), továbbá a teljes belső kábelezés, úgy, hogy minél rövidebb legyen. Ki lett iktatva a Pre-out - Main-in csatlakoztatási lehetőség. A tápkábelt is kicseréltettem egy jobbra. És sajnos innen nem tudom tovább, de nagyon sok eredeti alkatrész hevert az erősítő mellett. Nem hoztam el őket, így most következtetni sem tudok már.
Persze az sem segítene, mert nem értek hozzá, mint rájöttetek szerintem már...
Az ár szerintem korrekt volt: 20.000 Ft a tuning javítással együtt + 5.000 Ft a tápkábelért. Ráadásul kapcsolási rajz sem volt, így több időt igényelt a projekt.
-
törölt tag
-
freelanced
addikt
válasz
blattida #35772 üzenetére
Amúgy nem erre a Geniusra gondoltam. Hát nem tudom havernak valami 5.1-es megoldás van talán Logitech 530 de nem mondanám biztosra, és neki azért nem volt rossz a mély, mondjuk mondom ez 5.1 volt. Persze én alapból távol állok ezektől az 5.1-es "hangcuccoktól" engem nem nyertem meg de van akinek tetszik, odavan a mélyért, ezért gondoltam, hogy halgassa meg valahol az olcsóbbakat, biztos van Pécsen valamilyen elektronikai üzlet.
Meg elnézést, hogy itt okoskodok, noha pár napja vagyok itt, nem szándékoztam, csak miután belinkelte a SAL-t
Na mindegy nem szólok bele a nagyok dolgába, de nem értem én ezt az öblösséget...
-
törölt tag
válasz
blattida #35710 üzenetére
"...kétszáz font alatt viszont ma nem kapsz jót, ellentétben a letűnt korokkal..." Az ám! Röhej (siralom), hogy a kétszáz font alatti árkategóriában szinte teljesen megszűnt a hifi sztereó erősítők választéka (hogy a lejátszókészülékekről ne is beszéljünk), pedig húsz-harminc évvel ezelőtt még micsoda pezsgés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest