- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
-
andorra
őstag
Ezek alapjan, hogy egy kabel mennyire illik egy adott rendszerbe v nem, azt mindenki dontse el maga, mert minden rendszernek masak a jellemzoi, maskent toleralja az adott kabel torzitasait.
Ha mi mondjuk régóta ugyanezt, az már nem annyira érdekes?
"Abban azert remelem mindnyajan egyertertetek, hogy egy szoftver szamara, alapveto mukodes szintjen, 0 es 1-en kivul nemnagyon ertelmezheto mas ertek, pl. 0.78945.."
Igen, de hol láttál olyat, hogy ezt bárki vitatta volna? -
blattida
nagyúr
Örülök, hogy megoldódott és most már szépen és helyesen szól.
RazorGTR1
Szerintem elegendő lenne valamilyen folyékony polimerrel kiönteni, jó megoldás és olcsóbb, mint a csere.Ba cy lus[/B
Nem hiszem, hogy a ferrofluid hiánya ezt okozná, ráadásul ugyanolyan mértékben, mindkét magas esetében.
Mennyi idős az erősítőd? -
blattida
nagyúr
Az most mindegy, hogy milyen a polaritás, tedd azt, hogy így és úgy is bekötöd (tehát mind a két dobozban megcseréled, külön-külön) és amelyik állásban jobban szól, azt a bekötést használod. Másodrendűnek tűnik, azaz a mélyhangszórót, elvileg, fordított polaritással kellene bekötni.
-
ozzy711
őstag
Ha az a fekete egy vas ( ferrit ) magos tekercs és egy első rendű váltásra hivatott, ( márpedig nagyon úgy néz ki ) akkor az első kép a helyes ( a mély hangszóró pozitív pólusára kell bekötni ). A másodrendű váltóknál általában ( három vagy több utasoknál ) a közép vagy a magas polaritásását szokták felcserélni a fázis helyesség miatt.
-
blattida
nagyúr
Ezt így nem lehet megmondani, mivel nem mindegy, hogy mekkora frekvenciákat kell csillapítania, mekkora a helyiség, hol helyezkedik el, stb.
Nagyjából 200kg/köbméter sűrűségtől kezdve lehet azt mondani, hogy már inkább visszaveri a hanghullámokat, de még az is javít valamennyit a helyzeten, természetesen, csak magasabb frekvenciákon. -
Dorian
félisten
Mindenképp valamennyire ver vissza is, hullámhordozó közeg sűrűség váltásakor a felületről. Ennek csökkentésére találták ki a "piramis felületet" csak ami ilyen szivacsot láttam, azok meg nem elég sűrűek.
Szerintem az lenne az optimális, ha egy 5+ cm-es sűrű szivacs (+ mögötte esetleg légrés) elé tenni egy ilyen ~2cm vtg "piramisszivacsot"
-
törölt tag
A legegyszerűbb módja a fázis helyesség ellenőrzésének szétszedés nélkül, ha nagyon rövid időre, pillanatokra rövidre zárod a hangfalat egy ceruza elemmel. A hangfalkábel plusszát az elem plusszához, minuszt kizárásos alapon a másikhoz érinted, helyes bekötéskor a hangszórók kifelé mozdulnak.
-
törölt tag
-
törölt tag
Minek keresnél szétszedés nélküli megoldást, így is úgyis szét kell szedned, hiszen másképp nem tudod megjavítani, akkor meg már miért ne néznél bele mindkettőbe, hogy ezen a hibán kívül mindegyikben minden a helyén van-e. Mindenképpen meg kell belül csinálnod az átkötést (lehet, hogy papucsos csatlakozó van, és akkor forrasztani sem kell, csak átdugni), mert az nem megoldás, hogy fordítva jumperezed a hibásat.
De legalább most meg fog szűnni az a helyzet, amit a hangdoboz érkezésekor éreztél, hogy nem voltál teljesen elégedett, egy kicsit többet vártál a rendszertől. Most megkapod az elvárt többletet, ha megjavítottad, ez nekem is megnyugtató lesz, ha már egyszer "rábeszéltelek" a típusra. Mindazonáltal egy Revolvertől elég meglepő egy ilyen gagyi hiba, lehet hogy az előző gazdája belenyúlt, esetleg átvezetékezte.
-
törölt tag
Annyit pontosítanék, hogy nem a stúdiós visszahallgató eszközökből indult a vita, sőt nem is igazán azokra vonatkozott, hanem a stúdiótechnika egészére általában, ami egyébként akkor már inkább főleg a rögzítés eszközeit jelenti - és persze beletartoznak a visszahallgatás eszközei is, amelyek ráadásul a rögzítés beállításainak megtalálásához is szükségesek.
-
gorbep
senior tag
Most rendeltem a HFK-hoz relét. E-Bay-en 10$
(Omron LY4-12VDC)+ kell egy 12VDC akármilyen táp (9.6V-13.6V).. Szóval nem nagy költség. (mindennel együtt max 6e Ft) Meg egy kis forrasztás, zsugorcsövezés+meg 1 óra szabadidő. És akkor pá-pá dugdosás....
Az ötlet jogtulajdonosa Nebulo5 fórumtárs!
-
Tauren45
aktív tag
Notihoz elég nehéz hangkarit beszerezni, de akad nekem egy Terratec Aureon 7.1 USB -es külső hangkari.
Erősítő-ből milyet? Tudnál esetleg linkelni valamit.?
Blattida: Köszi szépen. Akkor lehet maradok a Tannoy-nál.
A mindenes alatt mit értesz?
-
bkercso
nagyúr
-
general
addikt
csak nem... ha egyszer a Tannoy is ezt ajánlja. alapból van súlya a ládának azért, 9.5 kg.
blattida: előbb kipróbálom a homokot majd, az valóban egyszerűbb, mozgósítottam az öcsémet, aki vadászik, hogy szerezzen...
búvárboltban én 6500 Ft/2.5 kg-ért találtam eddig. igazából a 8000/5 kg is olyan ár, amit nem hiszem, hogy kipróbálok a kitudjamilyen eredményért...
gránitlapok után érdeklődtem délután, alátétnek, sírkövesnél, 4000/db 2db 25x25 centis, maradékot kb ilyen darabokat meg 2000/db áron akart adni... hát eljöttem.... szerintem vicc.
-
blattida
nagyúr
A működés miatt nem, viszont életvédelmi szempont miatt igen, mert ha testzárlatos lesz a készülékház, akkor földelés nélkül agyonvághat téged a cucc.
general
Egy cambridge audió erőlködő jó lenne például, azok hangja úgyis kicsit szárazabb, viszont a tannoy feltöltését én nem javaslom, ha amúgy is sokallod a mélyeit, egyébként például búváros boltokban is kapsz ólomsörétet, több kilós kiszerelésben létezik, pár ezer forint, ám, szerintem, a homokkal jobban járnál, mint az ólommal. -
törölt tag
Hazai árakkal példálózva, amit én leginkább ajánlanék olcsó, jó ár/érték arányú hangszórókábelnek, az az Audioqest Type2 lenne, 1650 Ft/m áron, vagy ha kettős kábelezni akarnál, akkor Type4 2600 Ft/m áron. (Ha inkább sodrottat akarnál, akkor az X2 is jó 1200 Ft/m-ért.)
LinkUgyanott, interkonnektként szerelve 5000 Ft-os ártól kezdve kapható Audioquest Alpha Snake 1, az is elég jóféle ezen az áron.
LinkEnnyit mindenképpen érdemes lenne rászánnod a rendszeredhez kábelre, és ezen az árszinten én ezeket javasolnám leginkább, - mások nyilván mást is. Drágábban persze tudnál válogatni a Nordost-ok, Van den Hul-ok... között is, és persze nekem is lennének további ötleteim is nagyobb adag pénzért, de hát az ember nehezen ad ki túl sokat kábelre (pedig fontos lenne).
(#24337) Patice: Ha még nem próbáltad, az általad most megcélzott árszinteken javaslom az Alisca Orange kábeleket is kipróbálásra, én nagyon szeretem őket, mindenféle kábelként (táp, IC, hangszóró, belső vezetékezés...).
-
törölt tag
Szerintem jobban jársz, ha rászánsz annyi pénzt, hogy mintegy 1000Ft/m árú hangszórókábelbe és 2000Ft/m körüli interkonnektbe beruházol. Ennyiért már lehet olyan minőséget kapni, ami sokkal jobban kiszolgálja a rendszeredet, mint a villanydrót vagy a CAT. A rendszered pedig megérdemli a jobb kábelt/csatlakozót, főleg ha majd lesz egy jó front-ended is. Például Audioquest (Type, Alpha Snake...) típusú kábelek elég jó ár/érték arányt adnak ezen a szinten, bizonyára kapható nálatok is a márka. Én a tömör eres típusokból válogatnék, de ha jobban szereted a sodrottakat (ezt persze valószínűleg még nem tudod), akkor olyat is találsz. Ha még olcsóbban akarsz (ne akarj!), akkor talán Gale-t a legérdemesebb keresni hangszórókábelnek.
-
blattida
nagyúr
-
Patice
nagyúr
Én csak idéznék:
"cat5 kábelek között elég nagy különbség van, mind a vezető anyagát, mind a szigetelését illetően
cat7 kábelek között szintén elég nagy különbség van.
cat7 1200MHz- ez a jó, 2x4 színes + 2x4 fehér, árnyékolást nem kell leszedni,
de ha van igazi földelési lehetőség pl. vízvezetékcső, k.fűtéscső, stb (nem a konnektor védőföldje!), akkor az árnyékolást oda lehet kötni, oszt vagy jobb, vagy sem.
cat8 1500MHz -lásd az előző megjegyzést.
Lehet fonogatni is, ha valaki mazochista, vagy @rvára ráér...ui: ha 2,5m-nél jóval hosszabb kábelre vágyunk, akkor a cat7/1200-ból kétszer annyit kell használni, (2x8 szál)
és a két kábelt enyhén össze illik tekerni (kb6x/m)ha ezeket betartod, nem fogsz csalódni...
vagy, ha mégis, hát irány az orr-fül-gége rendelő"by "fülelek" alias Szabó "hiVOX" Zoltán, 2010.01.07
(A mester utólagos engedelmével az AVX-es fórumából.)
Én betartottam az útmutatásait és nem csalódtam.
-
blattida
nagyúr
Szerintem 1.5-ös vagy 2-es normál mkm villanyvezeték megfelel hangszórókábelnek, nem is olyan rossz ám, összekötőnek viszont én tömör vezetéket javasolok, lehetőleg minél rövidebbet, az, hogy egy vagy több eres, az egyéni ízlés kérdése.
Opamp-ok azért vannak bennük, mert a dac chip kimenő jele nem túl nagy, mondhatni túl alacsony, ezért erősíteni kell rajta. Lehetne diszkrét elemekből is építeni a kimenő analóg fokozatot, de ezt a megoldás inkább a drágább cuccokban alkalmazzák, pedig amúgy olcsóbb, ráadásul jobb is, igaz, kicsit több helyet igényel.
-
bajnokpityu
félisten
-
Tonyo
őstag
Én most a HRT II +-ban látok reményt, már csak azért is, mert mindenképp laptopról szeretnék zenét lejátszani, tehát nincs koaxom..alaplapit amúgyis felejtsd el. Minimum egy logitech sb 3 lennne jó. Ehhez viszont egy jó digit kábel is kell, ami annyiba tud kerülni mint egy DAC..
Innentől kezdve számomra egyelőre marad a HRTII +, nem kell hozzá transzporter sem.
Pityu: CA 340 esen távirányítóval.
-
bajnokpityu
félisten
Elvileg jó rá. De gyakorlatilag ezek az olcsó 270x cm102 usb revicerek sztem mind olyan rossz hangúak, hogy vétek használni, ha van a gépen valami digi spdif. Koaxhoz képest igen gyengék. Szegén Tonyo is részben ezért is szenved ennyit a kiskinaival. Nem lenne annak borzalmasan rossz hangja egy jó opával, koaxon.
Tonyo:hol szabályozod a hangerőt?
-
törölt tag
Az eddig emlegetettek mellett érdemes lehet körülnézned Vibavoice DAC-ok után is, ezek itt Magyarországon igen jó ár/érték arányúak, nem tudom felétek ismert-e a márka. Ugyanaz a tervezőjük, aki a Hivox előd Dunaudiókat is tervezte, azután-közben önállósodott Vibavoice-szá.
-
bajnokpityu
félisten
mutass inkább konkrétumot.
ezek a naked truth cable dolgok -függetlenül,h lelkes olvasója vagyok a weblapnak- nagyon vissza hatást keltenek bennem.Alpee:akár jó is lehet a dac.cs chipek általában mélyben kicsivel szegényebbek, de ettől még jó a hangjuk. usbről viszont nem lesz alkalmas zenét hallgatni ez sem.
blattida:maximum a te láncodon, te zenéiddel,te izlésednek jobban megfelel. de dacból olyat,ami egyértelműen jobb, ennyi alkatrészből nem lehet összehozni. maximum azt hiszem el, hogy hasonló kategória.
-
bajnokpityu
félisten
pedig jók a rogersek.
én meg újra beüzemeltem a vén akai direkt kvarcos lemezjátszót. teljesen gyári. kicsit sistereg,de alapvetően jól működik. sistergés jól gondolom a gyári tű miatt van?
most mindenféle din átalakítókon a roti phonoján át hajtom,de alapvetően igy sem rossz.pattogással mit lehet kezdeni?
-
AMDFan
addikt
Nekem az jött le a dologbol, h a pofa sok evnyi kutatás után ki tudja mondani a bát úgy, hogy az alsó ajka a foga mögött van.
Akkor rosszul jött le. Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire nem értitek ezt a videót. Azt a hangot kimondta egyszer, rögzítették mikrofonra. A kétféle szájmozgást pedig alátették. Ez a különbség.
A hegedű ki tudja mondani a bá hangot többféleképpen is?
Pontosan az a lényeg, hogy a fickó egyféleképpen mondja ki a hangot, és ezt te kétféleképpen hallhatod. A hegedű is egyféleképpen fog szólni, de attól függően, hogy a 100 ezres van den hul kábel van bekötve vagy az 5 ezres noname, kétféleképpen hallhatod. Ennél jobban nem tudom szájbarágni, és nem is akarom. Ha valaki ezt nem fogja fel azt sajnálom.
UI: Ja még mielőtt beleköt valaki. Én nem állítom ezzel, hogy nincs különbség a kábelek között, mert akár lehet is, ez a példa csak egy hifis analógia a videóban látott szájmozgásos példához.
-
törölt tag
A HFM idején még nem voltak internetes fórumok, így az olvasói levelek rovat színvonala elég jól tükrözte azt a magas színvonalat, amit a szerkesztőség képviselt. És igen, ott természetesen tapasztalatcsere folyt, akár különböző álláspontok között, ami természetesen adott esetben vitát is jelentett - de sosem olcsó veszekedést.
-
bajnokpityu
félisten
már ezt is kétségbe vonták nemrég.
szó szerint leirták, hogy ami nem mérhető,az nincs.erre mondtam,hogy na tessék mérni a térérzetet,jelenlétérzetet.normális emberek által egyértelműen hallható,és sztem rohadt nehezen mérhető.
vagy a tápkábelek által okozott pozitiv-negativ irányú torzitás.hajrá...ja igen.akárkit nem hivom meg otthonomba.néha régebben volt olyan,h többeket elhivtam.nagyon szivesen megmutattam volna,hogy miről beszélek. mivel reprodukálható, ezért elfogadom tényként. ha nem reprodukálható,odairom,hogy mintha ilyen lett volna.
aki nem tud olvasni,magára vessen, de ne szemetelje tele a topicot agitációval.
-
Tristis
őstag
Ha így is van, a hihetetlen mennyiségű töltés miatt nem indokolt arra számítani, hogy sokat kell járatni egy kábelt. A rendszer és különösen az erősítő melegítéséről kevés szó esik, pdig van olyan vas, ami simán igényli a két órát is (konkrétan ez egy JBL végfok volt), de fél óra mindegyiknek kell szerintem.
-
törölt tag
Már hogyne lenne az erősítőben mozgó alkatrész?! Kismillió elektron vándorol benne fel s alá. És már hogyne hatna a rezgés az elektronok mozgására! Az lenne a furcsa, ha nem hatna.
(#23260) MC Pite: Én Alisca-féle CD rátétet használok, az "egydarabos" kiszerelés, kár, hogy az egy darab is többezer forint.
(#23279) Skizz: Talp ÉS tüske.
-
zoltanz
nagyúr
Kis erők is tudnak nagy dolgokat okozni. Nem hallottál még arról, kis amplitudójú periódikus mozgások (szél), amik megegyeztek egy híd saját frekvenciájával, majd fokozatosan növekedettek míg le nem szakadt a az.
Ezért nem szabad pl sok embernek ütemre lépni egy hídon is, pl. -
bajnokpityu
félisten
935ösömet úgy használom,hogy a tape kimenetre simán tovább tudom fűzni a füleserősitőt.ilyenkor,ha ki van kapcsolva is tovább megy a jel.
másik meg,hogy a füleserőisőtmbe eleve 2 pár RCAt tette,itt i tovább tudom fűzni.ilyesmi láncokban nincs sok értelme a remotenak.Hivox Zoli a 840es roti remote kimenetét arra használja,h a védelmek kikerülésével kivezette direkt a csatikra. erre jó a dupla hangszórókimenet.tök gyárinak néz ki tuning után is.
ha akarom védett,ha akarom,meg 1-2 fokkal jobban szól
-
Skizz
addikt
Értem, köszi!
Na, megjöttek a Mission-ök. Megmerevedett a derekam, mire felbaktattam velük 2 emeletet meg kicseleztem egy szemtelen németjuhászt. Aztán most bekötöttem és járatom be.
Ami első blikkre feltűnik, hogy nincs túl sok magasa neki. Lehet, hogy a hangkártyát kéne nyugdíjazni (minden effekt meg beállítás gyári és ki van kapcsolva, szóval nem kavar semmibe), de ettől függetlenül lehet hogy azt majd EQ-zni kell, mert hangszeres zenéhez egy kicsit hiányolom. A közepe meg kicsit túl erős, elnyomja a magast. A mély meg pont jó. Gondolom ez bejáratás után majd valamennyire normalizálódik, nem véletlen nyers még a hangja.
Egyébként ezen felül valami fergeteges amit produkál. Sosem volt még ennyire jó hangfalam (vagy beépített erősítős PC-s 5.1 volt, vagy olcsó, szintén beépített erősítős sztereó), nagy előrelépés. Nagyon kellemes.
szerk.: Mégis be volt kapcsolva valami effekt, amit nem vettem észre. Na, most mindent kikapcsolva már megjött a magas.
-
krystman
őstag
Hát úgy próbaltam, hogy szembe tettem a két hangfalat, és a kettő közé a ládát, de az a baj, hogy ha így van akkor az egyik hangfalat, és a ládát az ágyra tudom tenni, és a másik hangfalat a földre, vagy valamire, hogy egy szintbe legyen, a másikkal. De, úgy nagyon rossz a hangja nekem. Olyan mintha össze lenne nyomva a sztereo és nem érzem a terét a zenének. Ha meg fent van a szekrény tetején, akkor meg sokkal hangosabban, és nagyobb sztereo hatást érzek.
-
krystman
őstag
A mélynyomó az tuti helyesen lett bekötve, mert olyan kábelt is vettem hozzá, ami jelölve van a + és - is! De, nem Somogyi féle.
A két hangfal is jól van bekötve, végig néztem az egész kábelt, hogy nincse átfordulva valahol, de nincs. Kipróbáltam a ládát, hogy megfordítom a fázist, de akkor elég fura a mély, de akkor is, ahonnan ülve hallgatom, ott ugyan úgy mélyhiányossá válik. Ha a hangfalak fázisát cserélem meg, akkor meg nagyon hülye hangja lesz az egész rendszernek. Bár igaz, hogy a két hangfal a szekrény tetején van, és fektetve vannak, de egyszerűen nem tudom állítva beállítani egyiket sem, mert nincs annyi hely a szobában, vagy is nem tudom elhelyezni. Nyilván ez miatt is lehet gond a méllyel nem?
-
krystman
őstag
Köszi! Így Youtube-on próbálgattam freki teszteket, szól a hangfal még 40hz-en is, viszont ezt zene alatt egyáltalán nem érzékelem. A ládán sajnos nincs jelölve, hogy épp hány hz-en van épp, csak max és a minimum van ráírva, ami 40 és 150hz a max. Amilyen zenék vannak nekem, elég nehéz beállítani, mert van olyan, hogy az egyiknél a 60hz környéke jó, még a másiknál feljebb kell venni. Esetleg nem tudsz olyan zenét, vagy teszt anyagot amivel ki lehetne ezt mérni, hogy honnan lenne jó? Egyébként van egy fura jelenség, hogy ha a láda nem szól, és csak a két hangfal, akkor ahonnan szoktam hallgatni ülve, hallom a mélyeket. Viszont ha be van kapcsolva a láda, akkor teljesen mélyhiányos lesz, és szinte semmi mély nincs, csak akkor érzem a láda mélyét, ha felálok. Igaz a láda nincs a két hangfal közt, ha nem az egyik hangfalhoz van közelebb. Viszont nem tudom középre tenni, mert ott az ágy, és oda meg gondolom nem ajánlatos a ládát rakni.
-
törölt tag
"Kategóriailag" egy szinten vannak, hangban is hasonlítanak egymáshoz, jellegzetes Arcam-ok. Amennyivel újabb az A65+, annyival frissebb, "modernebb" a hangja. Kicsit élénkebb, fürgébb, elevenebb, informatívabb az A65+, ellenben a 8-asnak talán egy kicsit több "tartása" van, egy kicsit természetesebb, eszköztelenebb (vagy csak régiesebb?). A különbség amolyan pro és kontra jellegű, választási tanácsot legfeljebb csak magamnak mernék adni, de magamnak is nehezen. Praktikus okokból mindenesetre inkább az újabbikat venném, de lehet, hogy a 8-ason szívesebben hallgatnék hosszútávon zenét. Tehát csak összezavarni tudlak ezügyben, bocs. (És persze nem hallgattam még őket ugyanazon rendszerben "összehasonlító teszten", pedig az talán mérvadóbb lenne.)
-
törölt tag
Bocs, azt hittem, hogy az elvet ismered.
Tulajdonképpen, ahogy a neve is mutatja, a dual mono felépítés azt jelenti, hogy a két csatorna teljesen külön van megépítve, külön tápegységgel, és általában külön házban (de a külön ház nem elengedhetetlen feltétel). Ha külön házban van, akkor dual mono erősítő(pár)ról beszélünk, ha egy házban, akkor dual mono felépítésű szteró erősítőről. A dual mono esetén természetesen kevésbé zavarja egymást a két csatorna elektromosan, kisebb (vagy elvileg nemleges) a csatornák közötti áthallás, stb... Ezért írtam tehát, hogy a dual mono építési elv az egy jó dolog. Csakhogy mindennek ára van, minden pénzbe kerül, és a hangzásbeli végeredmény (esetleg) megmutatja, hogy érdemes volt-e a külön tápba, külön házba, az alkatrészek kisebb tűrésű párbaválogatására... beleölni a plusz pénzt, hozott-e ez elegendő hangminőségbeli javulást. Azt érdemes tudni, hogy dual mono felépítést inkább csak a végerősítő fokozatnál szokás alkalmazni (ilyenkor kiegészíti egy előfok a két végfokot). Teljes sztereó erősítőt ritkábban csinálnak dual monóra, mert az már tényleg elég drága, és általában az már nem éri meg, hogy mindenből (például hangerőszabályzóból is) kettő kelljen. De azért a drága erősítők között vannak olyanok, amelyek dual monók. Az alsóbb árkategóriákban tehát inkább csak a végfokok ilyenek. -
bajnokpityu
félisten
-
Patice
nagyúr
A dual mono pont attól dual (ha jól emlékszem), hogy a végfokok teljesen szeparáltak, azaz olyan, mintha két külön teljesítmény erősítőd lenne a két oldalhoz. A "valódi" dual mono felépítés lényege, pont az, hogy két külön tápegység látja el a két csatorna áramigényét.
High End rendszerekben szinte általános, hogy előfok és/vagy procsesszor (akár EQ) után monoblokk teljesítményerősítőket kapcsolnak sorba. Ahány csatornás a rendszer, annyit.
-
Patice
nagyúr
Én egy ilyen "teszt-videóból" nem vonnék le semmilyen következtetést, ha fülessel hallgatod, ha nem. Tökmindegy mit filmeznek le. A membránok mozgása meg egyáltalán nem mond el semmit a minőségről.
Szerinted mivel veszik fel a hangját???? Szerinted a YouTube-os videók hangja hogyan lett tömörítve?
Ha ilyen kategóriából akarsz hangszórót, hangfalakat választani, akkor csakis a saját fülednek higgy. Saját magad hallgasd meg, hogy az ilyen dobozok mit tudnak. Általad jól ismert zenével, amit már nagyon sokszor hallottál.
Érdekességnek elmegy.
-
törölt tag
Én is azért mondtam a szívfájdítást, mert az a Sensys DC1 igencsak jól eltalált hangdoboz, és az eredeti árát (150ezer) nagyon megéri. Ám az RS6 alapból sokkal drágább (lényegében kétszeres árú) készülék, és még ha háklisabb is egy kicsit, és nem annyira jóízlésű a hangja mint a Sensys-é, azért mégiscsak jobb és több mint az új áron kb fele annyiba kerülő Sensys DC1. Tehát, ha 120ezerért meg lehet venni az eredetileg majdnem 300ezerbe kerülő (és annyit meg is érő) RS6-ot, akkor meg kell venni, nincs mese. Aztán az RS6 árnyékában majd könnyebb szívvel lehet merengeni otthon a fotelben, hogy azért az a Sensys milyen szépen szól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest