- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Gabor970 #64544 üzenetére
Stereo-n szoktam alapvetően zenét hallgatni, de mozizáskor nem árt a sub, ezért egy 2.1-es rendszert hajtok, azonban a korábban leírt típusú ládikómnak szeretnék egy combosabb hangszórót a jelenlegi gyári helyett!
Nemir Ombe: azt értem, hogy vszínűleg nem ebbe a ládába kellene tenni, de mit tegyek ha - kinövés gyanusan - kicsit magasabb hangerőt és hangnyomást akarok torzítás nélkül? Másikat nem veszek, mert alapvetően nagyon szeretem, csak egy kicsivel többet szeretnék kihozni a jelenlegi megoldásból, érted!?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Gabor970 #64538 üzenetére
, szobai felhasználásra egy Wharfedale PowerCube 12+ hangszórója helyett, mert kegyetlenül idegesít ahogy a papír az enyémben is ilyen csillapítás nélküli hangot hallatt, mint a linkelt videón 0:10-nél...
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gabor970 #64503 üzenetére
"Szeretem a bolhászást "
Az valóban jó móka, de ha a szükség rávisz, az sem ördögtől való dolog.
IC-ből próbáld ki VDC 268-006-000-t. ő az Én sem hittem, hogy ennyire színezetlen hangú kábel. Semmiből nem vesz el. Semmi búgás, semmi fedettség, stb. Remek kábel szerintem és 1m kijön 5000-ből szereléssel együtt. Szvsz.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gabor970 #64497 üzenetére
Nyilván így lenne elvárható és reális.
Csakhogy, némelyiket akkor sem vinném haza, ha ingyen adnák.
Azt szeretem a legjobban, amikor az eszköz korára hivatkozva "magyarázza" a használati karcokat.
Mi van???? Parkolásnál megnyomta? Vagy kavicsfelverődés van rajta? Ez nem egy autó...Mit használ némely ember porrongy gyanánt, talán gyökérkefét, vagy csavarhúzót? -
dik
őstag
válasz
Gabor970 #64375 üzenetére
Tudom melyik az X Megveszem ha elfekvőben van és működik szépen... Bár ott van a b az ajánlottak között szóval annyira azért csak nem lehet hitvány.
Meg mivel mondtam egy olyan kell ami nem egy kis csörömpölő hanem azoknál kicsit!!! komolyabb csörömpölő így amiket felsoroltam nyilván egyértelmű. Csak azért kérdeztem más esetleg van-e mert annyira nem vagyok jártas ebben a témában. Ha onkyo vagy egyéb jobb cucc kellene nyilván oda pénz is kellene. Szóval nem törekszem közelt sem az atom minőségi zenehalgatásra...
Ennyi erővel mindegyikről elmondható egy semmirevaló mert mindet kínában egy szárkúpban csináltának nem?
-
-
dik
őstag
válasz
Gabor970 #64367 üzenetére
Ok köszönöm a tanácsot, de mit csinálok majd a cd-vel, pen drive és egyebek hova tegyem? Tehát minden képpen valami kis egybe minden kellene...
Régi orion cleopátra van ismerősnél talán eladná ott pihen már vagy 10+ éve(rádio erősít, hangfalak gyári állapotban de a rádiója döglött és egyebek). De sokra azzal sem mennék... -
válasz
Gabor970 #64256 üzenetére
Van, meg nem mondom már mi, de láttam. Valami magyar kisipari hangosítós cég. Igen kérdéses minőség, de mivel az egész iskolában ilyeneket használnak, nem akarják cserélni
Jelenleg (első kör, majd masszírozom őket) csak a hangdobozokat dobatnám ki velük.Figyuzzatok, laptop integrált kártyájának fülhallgató kimenetét akasztják az erősítőre; kell többet mondanom?
Valahol el kell kezdeni, esetleg egy egyszerűbb külső hangkártyát még kiverek belőlük. -
trufa12
addikt
válasz
Gabor970 #61986 üzenetére
én a hs 500 -asaimat korrekt 28 ezer forintos árban vettem meg (hozzá teszem teljesen gyári, egymás utáni sorszámozottak ) volt egy korrekt ember , helybe is hozta . Ő ugyan azon az elven van mint én, régi hangfalakat ne adjunk már el 800 ezerért csak mert régi, meg jó ...
-
audiofül
csendes tag
válasz
Gabor970 #61724 üzenetére
Igen...a PL516 valóban nem egy ml440-et kimaxoló sasszé...de azért meg lehet próbálni...max fél év alatt lemezjátszó csere
De ezért mondtam az AT100, AT120eb-t..belépő modellként az AT95 nagyon jó ár/értékben, de nem sokkal drágábban az előbbi kettő kicsit részletesebb, kiegyenlítettebb közép magassal bír...és ha már "drága" phonot vesz akkor ennyit megér a plusz pick-up terén is! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Gabor970 #61631 üzenetére
Csak honnan szedek bolhapiacot? Nem pesti vagyok, errefelé meg nincs ilyesmi. Ha meg utazgatni kell, akkor egyrészt lutri, másrészt a különbözetet, amit nyernék, elköltöm közlekedésre.
Hmmm...
és ez a pakk már értelmesebb egy fokkal?
CD deck: SONY CDP-D7
tuner: SONY ST-S215
amplifier: SONY TA-F435RÁrban mi a reális érte, ha korrektes?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Gabor970 #61628 üzenetére
Olcsó vintage Hi-Fi első részegységének, ami számítógépre is kötve van, de esetlegesen külön is használható. Ismerkedés a témával. Gondoltam, szépen összeszednék valami egyszerűbbet kezdésnek, ami azért már túl van a 10k-s Genius fadobozos páron. Erősítő, CD deck + kazettás deck felállásban.
Aztán majd ha lesz komoly kess, akkor SONY CDP-X7ESD + SONY TC-K870ES + SONY TA-F555ESG trió.
-
válasz
Gabor970 #61082 üzenetére
"Épp neked van egy öreg avc nagyvasad?"
Többféle AVC van, nekem Denon AVC A11XVA-m van, de nem olyan öreg még az!
2006-os típus, de az is lehet, hogy 2007, vagy 2008-ban került csak forgalomba, ki tudja. Mindenesetre az állapota olyan volt, mintha akkor bontottam volna ki először az originál dobozából.
-
default.
őstag
válasz
Gabor970 #60902 üzenetére
Igen, én is így gondolom, mármint a Marantz valószínűleg jobban fog szólni, de azért szeretném meghallgatni őket mielőtt döntök..
A Fisher az egy CA-660 erősítő, a Marantz típusát nem tudom megmondani fejből, de ha érdekel, leírom majd!liszi70
Köszi, hát igen, logikus amit írsz, csak nekem meg most kéne sürgősen a zseton, ezért szeretném gyorsan kipróbálni őket és eladni a "kevésbé profit", persze mindkettő nagyon tetszik és biztos, hogy faszán szólnak.. -
Satellite
tag
válasz
Gabor970 #60619 üzenetére
"...mondd, mi az a hangdoboz, ami használtban 30e-ig jobb!.."
Minden tekintetben: JPW Sonata.
A B31 valóban nincs versenyben vele, és még a HB1-hez képest is sokkal tovább hallgatható.
(arról nem is beszélve, hogy mára az összes VIFA (SEAS) hangszóró gyári pereme rég az enyészeté lett, - az újraperemezett változatok meg úgy szólnak, ahogy. A Sonata peremei még így 20-25 év múlva is az eredetiek, tehát - még ha minden bizonnyal öregedett is - közelebb van (lehet) a hangja az eredetihez. Ezt az is alátámasztja, hogy van a környezetemben jó néhány ilyen régi angol hangfal, (JPW, Mission, Spendor, Celestion) - ahol a mélyközép és a membánszél műanyagból (Bextren) készült, és egyikük tulajdonosa sem panaszkodott arra, hogy sokat változott volna a hangképük. A keresztváltóban már volt, aki új kondikat rakott az eredeti elkók helyett, de olyannal is találkoztam, aki visszarakta). -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gabor970 #60607 üzenetére
Ha emlékezetem nem csal, Veled éppen nem LP-ről beszélgettem, hanem X user rossz mély átvitelű hangdobozáról és arról, hogy sok pénzmagot igényelne a jó hangminőség megtalálása.
Ha Neked a Preludium megfelel, hurrá.
De az még csak hifi hangdoboz. Nekem pl. nem lenne elegendő az általa nyújtott produkció. Hallottam éppen eleget szólni. Ergo ki is esett az olcsón beszerezhető és hallgatható eszközök listájából.
Vitatkozhatunk pár napig, hogy kinek, mi az "jó" sztereó hangminőség, de nálam azok a "holmik" nem rúgnak labdába. Amikor sztereóztam, sem becsültem túl sokra őket (pedig ott voltak vadonatújként a Keravill polcain), akkor most miért tenném?Az LP-t teljesen már szövegkörnyezetből emelted ki. Abban nem volt szó használt cuccokról.
Ha veszek egy 25 éves Mark Levinson-t véletlenül 50e Ft-ért és véletlenül kapok ingyen egy LINN-t, akkor elmondhatom, hogy egy 50e Ft-os cucc milyen brutál jól szól? Ne viccelj már.
A használt holmik egészen más elbírálás alá esnek.
Pl. egy 30 éves Linn, még most is csodás gépezet, de egy ugyan ilyen korú CD játszó, már inkább mulatságos és szánalmas termék, nem beszélve a rettenetes hangminőségéről. (kivéve talán az akkori csúcs készülékeket)
(#60611) Ear001 : Nagyon nagy butaságot mondasz, mert az óceán másik oldalán igen komoly virágzása van az LP-nek, újabb eszközök "vágják" a barázdát, jóval nagyobb dinamika tartománnyal és sokkal jobb minőségben.
-
trufa12
addikt
válasz
Gabor970 #60576 üzenetére
Figyelj ha nem állítok rajta semmit, akkor úgy szól mint a sokol rádió.
Lehet ez az erősítő végett , vagy csak én vágyom ütős feszes basszusokra (amit próbálok úgy beállítani hogy ne túlozzon azért annyira de emeljen ki )
mert anélkül olyan mint a vízfolyam... ki megyek a konyhába és akkor ennyi erővel leülhetek hallgatni az aeg rádiót.
Szóval lehet gúnyolódni , de igen több óra után azt is bekapcsoltam , mert nem volt rajta egyszerűen mély..
Majd egyszer ha megunom lehet beújítok valami cuccot 1 millából amint lesz rá lehetőség, egyelőre a pénz mag le van kötve...
De addig ez megteszi. Köszöntem.
De mondjuk sokára lesz az
még előtte 1 olyan házat kellene venni amibe van szoba bőven, és kialakíthatok egyet kifejezett zene szobának, az meg még nem most lesz.
[/OFF
(OFF)
Erősítőt sem vettem mégsem, mert rájöttem tök felesleges, akkor utána lehetne válogatni megint hangfalak közül melyik illik hozzá jobban, arra nekem most sem idegrendszerem sem felesleges 10 ezreim nincsenek .Így is orionok 25be voltak, pió hangfalaim állapotuk végett 18 ba, erősítőt vettem 18ból, kábelek kerültek 12 ezerbe, a hangkártyáért tegnap fizettem 28 -at postával, hát most nekem elég volt.(/OFF)
-
tilla311
tag
válasz
Gabor970 #60560 üzenetére
Oké, rendben, ez a hozzászólás válasz volt Blattida üzenetére, amiben azt írta, hogy korrekt peremezés-felújításkor nem történik csak peremezés, hanem hozzáállítják a hangváltót is, mert az új perem olyan mértékben változtatja a hangot. Erre volt válasz.
Neked milyen lett a peremezés után a hangfal? Érdekelne, hogy szigorúan csak általánosságban véve mit tud változtatni egy új perem egy hangszórón és milyen irányban? Te mit tapasztaltál a hangban, így hogy csak újra lett peremezve és a váltón nem történt állítás?
-
trufa12
addikt
válasz
Gabor970 #60290 üzenetére
Nekem fontos lenne a hangerő is. Tudom 2 hangfalon kellene zenét hallgatni ...
De nem a tökéletes minőségre törekszem hanem hogy nagyot szóljon, de azért tűrhetően.
Ha annyira a minőségre mennék, akkor vásárolnék valami jobb fajta studio monitort állványostul .(de ide az is felesleges)
Csak a hifin belül legyen hangerő (nekem 2 hangfal nem elég, mert mikor rám jön szeretem hangosan hallgatni)
De tök felesleges itt már bármit is szólni erről, mert a szobámba 2 hangfallal sem az igazi annyira teli van pakolva sajnos...
Így majd egyszer. elférni elfér itt a helyén csak hallgatni nem igazán lehet. Addig fejhallgató .
-
Akos1994
aktív tag
válasz
Gabor970 #60077 üzenetére
Szia!
Miért nem veszel inkább ennyi pénzből egy régebbi (de még nem az említett problémás korban lévő) snassz sztereó erősítőt és mellé egy teljesen alap, 5-10 ezer forintos kínai D/A konvertert a TV-hez?
Speciel az én konverteremen van optikai meg koax bemenet is, ha tv-t akarnám rákötni akkor mindkettőt bedugnám, külön-külön megy, egyszerre a kettő meg úgyse fogod használni.
Alapból kevés az ilyen digit bemenettel rendelkező sztereó erősítő, ha régebbieket nézel akkor biztos sokkal jobbat kapnál ugyanannyi pénzért, aminek nincs optikai bemenete. -
-
-
BBéci
legenda
válasz
Gabor970 #59691 üzenetére
Hallottam olyat is, SACD-t is. Nem vitás, jobb hangot tudnak, mint a normál CD, de egyikre sem vágyom különösebben.
Most éppen Stockfish Records, Closer to the Music 2 szól Audia Flight Three lejátszóból, ami Furutech Lineflux XLR kábelen csatlakozik Vincent SV-238MK erősítőhöz. A táp és hangszórókábelek HiDiamond gyártmányúak, az elosztó Qbase 4, hangdobozpár Aurum Phonologue. Ezek megmutatnák a különbséget, de elégedett vagyok azzal, amit hallok. -
Z10N
veterán
válasz
Gabor970 #59521 üzenetére
Csak a te kedvedert, mivel nem tudtad kiguglizni.
"Legelemibb elektronikai ismeretid is hiányoznak, de továbbmegyek, általános iskolai fizika is azok alapján amiket írsz. Erre nem tudok mást mondani továbbra sem"
Ezt mar fel sem veszem, mert olyan szanalmas, hogy rogohok rajta
Csak annyit mondok nagyon melle lottel.
Minek mondod el ketszer amit mar leirtak. Meg mindig nem erted latom. Itt nem a matekrol es fizikarol van szo, hanem egy pontatlan termek informaciorol.
"Régen szinte kérkedtek ezzel, hogy milyen nagy, aztán most meg vakarják a fejüket, ahogy mindenki nagyon öko akar lenni (szerintem egy bullshit az egész CO2 sztori pl) s igyekeznek valami barátságosabbat ráirni, egy átlagos "normális" használat közbeni értéket."
Gratulalok.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Gabor970 #59521 üzenetére
Azért lehet ezeknek egy olyan vonzata, hogy ha valamire ráírják, hogy 2x150Wot erősítő, de mondjuk 200W-ot vesz fel max, akkor tudod, hogy ordas kamu az egész és hazudnak a max teljesítményről. Ennél az erősítőnél ezt az infót nem lehet megtudni a már Z10N általá említett okok miatt. És nem igazán értem miért baj, hogy hiányol egy kicsit is alaposabb adatlapot és kicsit neheztel a nem megfelelően / megtévesztően megadott fogy adatokról? Ekkora trauma ez egyeseknek
-
Satellite
tag
válasz
Gabor970 #59432 üzenetére
Gabor970:
Nyugodt lehetsz: jobb a B31-nél, (ezt én is hallgattam pár évig, és mint egykori hegedűs, ha máson nem is de ezen - és az énekhangon! - meg tudtam ítélni: jelentős különbség volt).bopejape:
A Preludium előtti Videotonok még az akkori Orionoknál is gyengébbek voltak: ugyan a "legsikerültebbnek" számító HS280 is száz sebből vérzett, de még így is "hallgathatóbb" volt, mint pl. 2050-es Vidi. Tehát ha egy ilyenről váltanál, ne halogasd.gabber01:
Lehet, hogy szerinted nincs mélye, - de mihez képest nincs vagy van? Nagyon sokan állítjuk sok-sok órányi hallgatás után, hogy a Sonata bizony nagyon szépen tud szólni egy "megfelelő" láncba iktatva, és azt is, hogy "egy deka mélye sincs" gyatrább eszközökkel párosítva. Mindkét állítás igaz lehet.
De: Mielőtt bárki vitát nyitna erről, (csak hogy közös alapokról induljunk) legyetek szívesek olvassátok el A három kívánság című magyar népmesét a mélysugárzó dobozokról , és utána folytathatjuk ezt a témát (is).simongab:
"Mindenkit emlékezteni sic! szeretnék, hogy ez a csapat nyomdászokból állt és inkább a könyv népéből merítődött..." Még mielőtt szélesebb körben elterjedne eme tévhit - bár elfogadom: tévedni emberi dolog - nézz utána légy szíves: a HFM szerkesztői közül egyedül Darvas László volt bölcsész, a "maradék" három - Sólymos Antal, Szalai Márta és Dankó Emil is villamosmérnök volt, ráadásul Solymos és Szalai a MEEI munkatársaként működtek közre, ők végeztek minden mérést az ottani műszerpark segítségével.
(Ugye pl. egy ilyen cikket kapcsolási rajzokkal "egy nyomdász a könyv népéből" nehezen tudna összehozni...) -
Z10N
veterán
válasz
Gabor970 #59325 üzenetére
Elbeszelunk egymas mellett. Nagyon jol tudom, hgy az erosito osztalyoknak eltero fogyasztasa van. Konkretan arrol van szo, hogy nem tuntetek ezt fel sehol. Az A450R-re 410W, az A400X-re 520W van irva, mindegyik 3db kulso outlettel, amit fentebb irtam. Nyilvan a Denonra azert irtak 200W-t, mivel 2x50W 50%-s hatasfokkal stimmel. A probelma az, hogy nincs tisztazva sehol a tenyleges fogyasztasa es a matek sem jo.
-
simongab
senior tag
válasz
Gabor970 #59327 üzenetére
Na ezt csak arra írtam, hogy PA-ban van értelme a D osztálynak, mert ott ez az összecsuklás teljesen lényegtelen, de a fogyasztás nem az. A Hi-Fi ben ez pont fordítva van. Egyébként teljesen igazad van, hogy egy átlag erősítő nyugalmi áramfelvétele 30-50 Watt, és hatalmas megfutásoknál meget a névleges érték környékére, ami jelen esetben a piónál nagyobb teljesítmény. Tehát a pio tápja jobban van méretezve mint a denoné, egy állandó terhelés vagy hirtelen megfutás ott le fog szépen gurulni, ami a denonnál már összecsuklás lesz. Ezt kimérni nagyon nehéz, meghallani is csak sok éves tapasztalat után lehet
-
simongab
senior tag
válasz
Gabor970 #59318 üzenetére
Nna, beszélgettünk a kollégákkal az erősítőkről, és akkor had tudja meg aki még eddig nem tudta mi a D osztály hatalmas hibája. És erre az erősítő építőknek is oda kell figyelni pepe professzor nemtom hova tűnt
Szal vidéken, de Budapesten is ha sima wolfram szálas izzó néha hunyorog, ilyenkor műszerrel kimérve a fesz leesik 160-170 voltra. Mondjuk bekapcsolják a körhintát, vagy Nusi néninek zárlatos a porszívója. Van ahol ez ritka van ahol gyakori. PA ban utazó hangmérnökök szúrták ki, hogy ilyenkor a D osztály mélyei az eltérő működési elv miatt összecsuklanak, míg az AB-B osztálynak max kicsit áthelyeződik a munkapontja, de a NAGY pufferek szépen kiegyenlítik ezeket az ingadozásokat. Ugye mint a broadcastban a "Hi-Fi" ben is törekszünk a folyamatos lejátszásra, és a 0 zavarra. És erre a D osztály különösebb kiegészítők nélkül alkalmatlan!
Ilyenkor szokták írni hogy a forrás akivel erről konzultáltam okleveles hangmérnök, a hifizmus és PWB jelenségek doktora és egyetemi tanár -
blattida
nagyúr
válasz
Gabor970 #58863 üzenetére
Persze, hogy fizikailag végez munkát, csak az minimális és nincs hatással az erősítő kimenő teljesítményére, ez a lényeg.
A hangnyomást önmagában nem befolyásolja a frekvencia, viszont a dinamikus hangszórók viselkedése miatt előfordulhat, viszont gyakorlatilag ennek nincs jelentősége, mivel onnan indult a dolog, hogy annyi volt a kijelentés, hogy a mély hangok lesugárzása nagyobb erősítő teljesítményt igényel, de ez ömagában nem igaz. Ha beemeled az ugyanakkora hangnyomás kitételt, akkor már előfordulhat, de akkor sem mindig, ez alapvetően hangszóró és frekvencia függő. -
blattida
nagyúr
válasz
Gabor970 #58840 üzenetére
Nem igazán értem, hogy jön ide egy villanymotor, mert csak annyi a kapcsolat közöttük, hogy mindkettő működése az elektromágnesességen alapul.
A hangszórónak terhelhetősége van, ám munkát nem igazán végez, főleg nem az igen alacsony hatásfoka miatt. Ugyan visszapofázik az erősítő felé, de ez alapvetően nem változtat a lényegen.
Az ohm törvény ebben az esetben is működik, csak figyelembe kell venni az induktív hatásokat is.
Ettől még azonban a villamos teljesítmény feszültség, ellenállás és áramerősség kérdése, nem nembránfelület függvénye és még csak nem is a frekvenciáé. -
blattida
nagyúr
válasz
Gabor970 #58836 üzenetére
Teljesen mindegy elektromos terhelés szempontjából, hogy mekkora a memrán. A terhelés itt a hangszóró impedanciáját jelenti, az amplitúdó meg a kimenő feszültség nagyságát, nyers fizika, ohm törvény meg ilyesmik. A magas hangszó kis jeleket kap, a mély meg nagyokat.
BBéci
Jó lett volna, ha érdemben válaszol,mert érdekel... -
válasz
Gabor970 #58825 üzenetére
"nem tudom milyen a monitorod."
Nagyon jó!
Nem hiszem, hogy üres a doboz. Ez az enyém volt, és hidd el, ott van mögötte a hangszóró.
Nem lehetett belátni, rálátni a hangszórókra, de jól látható a hangszórók kör alakú foltja, ugyanúgy, mint a hirdetésben szereplőnél.
Így néz ki belülről, a nagyon hasonló HS 282. Egy forgácslapra van erősítve, annak a kör alakú nyomát látod a hangszóróselymen. Szerintem csak a fotó, vagy esetleg lencse fényfolt csap be. -
simongab
senior tag
válasz
Gabor970 #58814 üzenetére
Most mit mondjunk szegénynek. Még ez a legjobb megoldás. Egyébként én kipróbáltam egy JVC mini hifi vel 2*5W, és sokat dobott a hangján. Azt hinnénk hogy az ilyen kis szarokhoz nagy hatásfokú hangsugárzó jár, de nem. Pedig a preludium sem erről híres, asszem 86dB az érzékenysége
-
BBéci
legenda
válasz
Gabor970 #58811 üzenetére
TV fejhallgató kimenetéről akkor sem kap hangot, az említett összeg többszörösét költi erősítőre, hangdobozokra.
(#58805) erahurka
A mélyhangok megszólaltatása - a többi frekvenciatartományhoz képest - nagy erősítő teljesítményt igényel. Meglévő készüléked adataiból semelyik nem ad pontos támpontot a valós teljesítményére, csak következtetni lehet, hogy a hallható tartományban, elfogadható torzításon, ami messze 1 % alatti, legfeljebb 2x8-10 W jön ki belőle folyamatosan. Annyira kevés, hogy elérhető árú hangdobozokkal minimálisan lenne több mélyhangod, mint most. A helyedben más utat választanék, a hangminőség javítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest