- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti666
aktív tag
Hello lenne egy kis gondom játékkal kb 3 hete kaptam meg beta key-t és beregeletem accomra ellenben kb 3 hete nem tudok belépni a battle-net app-al csak asia server-re tudok beloggolni és persze blizzard support ismételten hülyének néz (régebben wow - kapcsolatban is volt 1-2 gondom) és mondja sablon szövegeit., és hátha itt valakinek volt hasonló gondja mégpedig ilyen üzenettel találom magam szemben minden alkalommal. (host-ot átnéztem tűzfal alapból letiltva de ellenőriztem is meg szokásos alap dolgokat.) Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest