- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti666
aktív tag
Hello lenne egy kis gondom játékkal kb 3 hete kaptam meg beta key-t és beregeletem accomra ellenben kb 3 hete nem tudok belépni a battle-net app-al csak asia server-re tudok beloggolni és persze blizzard support ismételten hülyének néz (régebben wow - kapcsolatban is volt 1-2 gondom) és mondja sablon szövegeit., és hátha itt valakinek volt hasonló gondja mégpedig ilyen üzenettel találom magam szemben minden alkalommal. (host-ot átnéztem tűzfal alapból letiltva de ellenőriztem is meg szokásos alap dolgokat.) Előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest