- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
rlazol #22915 üzenetére
Vágtam az első percbe is hogy használt a cucc, de abból is kaphattál volna valami más chippest ami megfizethető 3-4e Ft-ért. Akkor minden mehetne probléma nélkül. Illetve az SSD még akkor sem biztos.
A 8237-tel sok embert megtréfáltak épp a fenti probléma miatt.
Szerintem...
-
spista222
addikt
-
liksoft
nagyúr
válasz
rlazol #12678 üzenetére
Ez olyan, mint amikor a Sea firmware frissítést is előre kellett leegyeztetni, mert volt olyan verzió, mely csak egyszer futott le. Utána adatmentéses szaki, hiszen elkeverte a firmware verziókat.
A szükséges és elégséges sokszor nem meríti ki a gyártó részéről a "véletlenül ne tegyük tönkre" fogalmát. Szégyenletes állapot, de "szél ellenében.....".
Szerk: Ja, a "az OEM gyártót" kéne megkeresni.
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
rlazol #12629 üzenetére
Igen, jumperrel állítottam át Sata 1,5 Gbps-re. Viszont a HD160JJ szintén Sata 3 Gbps-os, ha azt állítom át, az működik. A HD154UI-nál viszont ezt a hibaüzenetet írja ki amikor az eszközöket keresi:
Hardware initiate failed, please check device.
Ha a raid vezérlőre kötöm, az látja és fel is ismeri.
Bios az elérhető legfrissebb (1018.002)Dzsekó:
Tudom, hogy nem egy mai darab, de amire én használom a gépet, azt 100%-ban kiszolgálja. Csak ez miatt nem akartam volna új gépet venni, de ezek szerint karácsonyra muszáj lesz meglepnem magam egy olcsó konfiggal :-) -
Z_zoli
csendes tag
válasz
rlazol #12637 üzenetére
Hát a gép már nagyon öreg de
alaplap: intel i810-ite8712
hát oprendszer most nincs benne mert előtte win98 volt de akartam rá tenni xp-t de nem sikerül mert bootolás után csak fekete a kép....
ja és hogyan kell ilyeneknél bioszt frissíteni??
a biosz típusa award...
üdv.Zoli -
liksoft
nagyúr
válasz
rlazol #12604 üzenetére
Szia!
Az SCSI driver lehet, hogy nem 100-as ahhoz a konfighoz. De az is lehet, hogy a full terhelést a kábelhiba miatt nem bírják a winyók. Vagyis sérült az elektronikájuk. Nem teljesen, csak annyira, hogy amikro kéne, akkor nem mennek.
Egyébként a nem korrekt lezárások "csodákra" képesek. Vagyis ez is benne lehet a "pakliban". IDE drive-ra tett XP esetén meg kéne nyúzni a valós konfigurációban a drive-okat. Gondolok itt az írásra/olvasásra és a tartalmi visszaellenőrzésre is.
Mi van Veled? Rég jelentkeztél!
-
riov
tag
Egy 350W Enermax tápra van rákütve egy Abit AW8 Intel 630 2X512MB DDR667 Ati X1600pro
Egy író és két Winch, ami a rendszer az Ata Seagate és egy SataII Maxtor
Semmi fagyás vagy ilyesmi, csak egyszerűen a Winchi leáll, de ami érdekes , hogy a régi rendszeremmel is ezt csinálta, pedig akkor egy 1,6GHz Noortwod procim egy Abit BD7 raid és 512MB DDR egy Ti4200-vel volt! Tehát ezért gondolom hogy táp nem lehet!
A tápfesz mindig rendben nem ingadozik, a csatikat is külön-külön bemértem, nem szar egyik se
Hát én már neeeeem tudommmm -
liksoft
nagyúr
3 lemez, 6 fej, 1,2GB, feketére festett alumínium öntvény ház ha jól emlékszem. Kevés darab már megjelent belőle a húzott alumínium fedéllel is. Kék csík a tetején.
1. motor vezérlő ic nemegyszer tönkrement
2. letapadt a fej a lemezek felületén
Ennyi idő után a vezérlési hiba mellett elindítható, de a tapadás esetén nagyon nehéz eset. A párásodás miatt idővel egyre jobban ragaszkodóvá válik a felülethez. Sokszor a fej nem a lemezt engedi el, hanem a tartó karról szakad le. Hosszabb idő után szinte mindig van felületi és fejsérülés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged