- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogy tudom megcsinálni PM 8 al, hogy az adott particiot a vinyo elejére rakja, és ne a végéből vegyen le 20gb t ? Mert arra akarom egyszer a wint rakni, de az nekem az elején legyen.
Köszi
-
törölt tag
Egy barátomtól kaptam egy vinyót, hát ha meg tudom menteni, szerintetek ? Valami ötlet ?
Létezik olyan hogy a bad sectorokat elkülöniteni a vinyón valami particióra avgy akárhogy ?
Mert van egy kevésbé BAD vinyom is, az hátha menthető még.
-
törölt tag
Szintén hdd probléma....
van 2 samsung egyforma vinyóm. Bármelyiket akartam win alatt formázni, nem engedte, azt irja hogy nem sikerül. Hiba meg ilyenek nincs rajta, de nem engedi.
Van egy SATA külsö rackem, ha abba berakom a vinyot, a gép mindenhol látja, felismeri, de total commander meg sajátgép nem látja. Nem tudok rá másolni meg semmi. Gondolom formázni kéne, de a lemezkezelés látja rendesen, Aktivnak látja, formázni meg nem engedi.
Ezekre milyen megoldás lehet ?
-
törölt tag
Sziasztok.
Most raktam uj wint. a HD sentinel hibátlannak látja a vinyót, de a Pm 8 valam miatt BAD et ir, de simán felraktam a wint, minden jó vele. Csakszeretnék még egy particiót rá, és nem engedi megcsinálni.
-
törölt tag
Sziasztok.
2 napja leejtettem a vinyómat. Megyeget azóta, de a tömörités ill másolás igen csak lassult. Sentinel is hibákat jelez [link]
Szeretném valahogy megmenteni, akár tárolónak, akár teljes értékü rendeszer vinyónak. VAn errre mód ?
Köszi
-
törölt tag
Hi.
Van egy 2 éves Samsung 80 pata vinyó. Meghalónak látszik. HDD sentinel is Rossznak látja, 0 % kondicó, meghibásodás várható cimszó. Biosos SMART is Bad-nak írja. Honnan tudom kideriteni hogy milyen baja lehet ? Illetve hogy tudnám megmenteni akár tároló vinyónak, vagy bárminek. [link]
THX
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged