Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mondjuk azt írhattad volna, hogy hubra van dugva...mert az egy + hibaforrás lehet.
"Közvetlenül a gépre dugva, az előlapi usb porton is működik rendesen"
Ez is az előbbi állítást igazolja.Ez aktív / passzív hub? Mert hiába dugod 3.0 portba, előfordulhat, hogy ilyen esetben nem teljesen optimális a tápellátás, ajánlott adapterrel, amit az aktív hubhoz szoktak adni használni.
"A windows nem tud ilyesmit produkálni (w10)?"
Láttam már itt a fórumon, akinél a 7 portos, portonként kapcsolóval ellátott, aktív USB 3.0 hub nem akart rendesen működni Win7 alatt sem. Hogy a D-Link + Win10 párosításnál mi a helyzet e téren, azt nem tudom..? De, mivel nem igazán kiforrott a rendszer és sok benne a bug, elképzelhető. -
King Unique
titán
"nem jön fel usb-n "
Ez mit jelent pontosan, felpörög ilyenkor, Windows nem dob vmi hibaüzenetet, lemezkezelőben látszik??Illetve lehet nem ártana ránézni HDS-el, illetve ha PC és csak 2.0 portok, akkor a hátlapi portban próbálni, mert előlapin nem mindig elég neki a kraft.
Valamint én ilyenkor, ha rádugva nem ismeri fel, gépházból eltávolítanám a csatlakoztatott eszközök közül, ami leszedi full az eszközillesztőjét és restart után próbálnám újra.Amúgy ennek az ellenkezője szokott sokaknál gond lenni, hogy előre rádugva akasztja a gép indulását, mert olyanok a BIOS/ UEFI beállítások, hogy arról próbál bootolni. Illetve én még anno ESET SS 5.x esetében tapasztaltam olyan anno, hogy menet közben rádugva kifagyasztotta a gépet...akkor ESET adott is ki rá vmi bugfixet, de az újabbak már nem csinálják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged