- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
válasz
csusza` #31862 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt kb egy hete. Adatmentés és visszamásolás után semmit sem látott a win8 a visszamásolt adatokból. Ellenben, ha visszaraktam a vinyót arra a win8 rendszerre ahol az adatmentést csináltam, ott minden látszódott.
A hiba a jogokkal van. Valamiért nincs jogod olvasni azokat a fájlokat, amiket egy másik gép másik felhasználója másolt a vinyóra. Gyakorlatilag egy értelmes megoldást sem találtam neten erre a hibára, és sajnos ebben a topikban sem tudott segíteni senki.
Aztán végül is valahogy sikerült megoldanom a problémát. Fogalmam sincs, hogy hogyan, de azt lett a vége, hogy látja a gépem a visszamásolt fájlokat. Állítgattam mindent, és véletlenül összejött. Arra gyanakodom, hogy az írásvédettség megszüntetése volt a megoldás, de igazából nem tudom. Semmi logika nincs ebben, de igazából egy ilyen szituációban felesleges is logikát keresni. Mert az eleve fejlövés kategória, hogy a saját tulajdonomban lévő gépbe ha beteszek egy saját vinyót és másolok rá valamit és ebből egy másik saját gépben nem látok semmit.
Régebben meg átmentünk haverhoz, bedobtuk a gépébe 20gigás quantum fireballt telenyomtuk filmmel hazavittük aszt jóvan'.Röviden én annyit tudok neked tanácsolni, hogy szüntesd meg az írásvédettséget és hátha jó lesz. Vagy, próbálj meg egy usb-s rack-et használni. Mert ugye a pendrivoknál nincs ilyen probléma. Lehet, hogy az usb megold mindent... Ki tudja...
Ha van valami fejlemény írd meg légy szíves. Engem speciel nagyon érdekel mi lesz a dologból, és mi a jó megoldás.
-
djculture
félisten
válasz
csusza` #31858 üzenetére
Többinél is megvan ez a hiba lásd új segate 1-2-3T vinyók, annál meg még a motorvezérlést is kiszokta kapcsolgatni és egy firmware frissítés kell rá mert különben a fej elindul a motor meg nem és van egy szép kattogásos recsegés. Az a helyzet hogy írtam már sokszor most minden gyártó a régi megbízható vinyóit elkülönítette az ilyen blu green meg egyéb alsó kategóriás napi pár órás üzemmódra tervezett szériáktól. A wd redet se hiába reklámozzák úgy hogy 24/7 re tervezve az már egy középkategória. wd green/blue újabb szériái meg ilyen napi pár órás üzemmódra vannak tervezve. De a seagate gyártónál is megvannak már ezek a gyártásbeli különbségek...
-
djculture
félisten
válasz
csusza` #31856 üzenetére
Sajnos vagy ez vagy nem lehetett volna tovább növelni az adatsűrűséget és még mindig max 1T vinyók lennének... Amúgy kikapcsolni sem érdemes a parkolást mert akkor alsó hangon megfeleződik az élettartam. Ugyanis a annyira vékony már a mágnesezhető adathordozó réteg hogy melegíti a légpárna felett elsuhanó fejszerelvény. Ha valaki teljesen kikapcsolja a parkolást akkor a folyamatos melegítés miatt a réteg rohamtempóban fog elöregedni és eltűnik a mágnesezhetősége is.
-
djculture
félisten
válasz
csusza` #31367 üzenetére
Van pedig gagyi verziója mostanában az a neve hogy iARENA, az egy hulladék . 8k-10k körül adják ezt a szériát igy mindenki ezt veszi utána meg hozzák a vinyót hogy kattog. Nem egyet javítottam már a csatijaiban papirvékony az érintkező és fél év alatt képes beégni utána ami rá van kötve az mindent csinál.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
csusza` #15159 üzenetére
Ne az E-ON-t hibáztasd, hanem lehet, hogy a tápegységed kevés. Esetleg egy szünetmentessel lehetne még az E-t tesztelni. De azért mert 2010-et írunk, még tudomásul célszerű venni, hogy nem minden tökéletes. Sőt, ezért perelni sem érdemes. Inkább megnézni milyen a környezet, és aszerint élni.
Evolúció: Aki perel világszintű katasztrófa esetén meg fog halni, aki meg alkalmazkodik, annak vannak túlélési esélyei.
Szerintem...... (Hogy egy klasszikust idézzek. Szerintem idevaló.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest