- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
mSchumi87 #31601 üzenetére
Ezek sok mindent csinálnak, ami most anélkül, hogy elemeznénk jó-e bármire, független attól, hogy SSD és/vagy HDD van a gépben és hogy melyikről fut a rendszer. Kivéve a defrag-ot (töredezettségmentesítés), amiből az SSD-nek csak árt a hagyományos (az okosabb defrag progik esetleg izomból végignullázzák az üres területet arra az esetre, ha nem működne a TRIM, ami nem árt, esetleg használ nekik). Illetve általában ezekből is lehet babrálgatni azokat a funkciókat, amikről egyesen úgy vallják másként érdemes beállítani SSD-vel, mint HDD-vel (prefetch, stb), de ez nem az a topic, és az általad említett programoknak ezen kívóül is van sok opciója, amikből nem kell feltétlenül piszkálni, amiről nem tudod mire jó, és akkor nem lesz gond.
-
djculture
félisten
válasz
mSchumi87 #31527 üzenetére
Semmi köze a cache memória méretének a gyorsasághoz, a 2,5 vinyók mérete miatt kisebb tányérokat tartalmaz így kisebb adatsűrűséget tudnak vele elérni mint a 3,5 vinyóknál.
2,5 vinyók ott kezdik ledolgozni a hátrányukat ha 10000rpm-el forognak de manapság már a 7200-as szériákat is vezetik ki a piacról. -
spiritex
veterán
válasz
mSchumi87 #31372 üzenetére
Nekem már nagyon sok féle rack-em volt. Noname, Coolink, iOmega,... de csak a legutóbbi sharkoon-t tudom ajánlani, amit vettem. Tökéletes anyag- és összeszerelési minőség, normális tápegység, és még megfizethető ár: 6-8e Ft típustól függően, mert van sima sata-s, e-sata-s, és usb3-as. Nyilván kaphatóak 10e körül is rack-ek, de ez nagyon jó ár/érték arányban van szerintem és alumínium házas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest