- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz
liksoft #19584 üzenetére
Helló!
Köszi az eddigi segítséget!
Nem írtam semmit a vinyóra, nem is formáztam, csak az inicializálást csináltam meg amit ruti javasolt. Most letöltöttem a GDB free verzióját. Egyenlőre menteni nem akarok róla mert nincs mire. Lehet olyat csinálni hogy csak nézze át a vinyót hogy mit tudna visszaállíani?
Bocs a sok kérdésért, de sosem volt még ilyen problémám nem akarom még jobban tönkretenni a vinyót és lehetőleg szeretnék minél több adatot visszanyerni. Szerinted a vinyó károsodott valamilyen formában, vagy ha leszedek róla mindent amit lehet és megformázom akkor még használható lesz?
Köszi! -
Ghostface
senior tag
Igen megcsináltam és ennyi történt. Egy újraindítás után felcserélte a lemezeket és ez lett belőle. Nem tudom ez számít-e valamit.
Most viszont nincsenek rajta partíciók, csak annyit tudok csinálni hogy konvertálom dinamikus vagy gpt lemezzé, vagy új egyszerű kötetet hozok létre.
Mit érdemes kezdenem vele hogy visszanyerhessem az adataimat?
Köszi! -
Ghostface
senior tag
Kiszedtem mindkét vinyót, kipróbáltuk egy másik gépben őket. A WD-taz eszközkezelő és Everest látja (semmi hibát nem írnak) de nem működik, Sajátgépben nem látom a partíciókat olyan mintha be se lenne a rakva a gépbe. A Samsung rendesen működött úgyhogy arra újraraktam a Windowst, azóta megy rendesen bár a WD-t nem raktam vissza a gépbe. A WD gondolom tönkrement, már csak le kellene szednem valahogy az adatokat róla.
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Egy számomra nagyon furcsa problémába ütköztem és szeretném a segítségeteket kérni.
Van 2db 500Gb-os vinyó a gépemben. Egy WD5000AAKS és egy Samsung HD502HJ. Mindkét vinyó két részre van particionálva, egy 50gb-os és egy kb 400Gb-os partíció van rajtuk. A WD a rendszer vinyó, annak az 50Gb-os partícióján volt a windows. Ma délután újra kellett indítanom a gépet de már nem állt fel a windows mert nem találta a rendszer vinyót. Kénytelen voltam újrahúzni a windowst a WD-n lévő 50Gb-os partícíóra, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Átállítottam BIOS-ban hogy a Samsungról bootoljon, erre fel is ment a windows, viszont telepítés közben már nem láttam lehetséges opcióként a másik vinyót. Feltelepült a windows és mikor elindult a rendszer akkor minden oké volt, a HD Sentinel még a WD vinyót is látja viszont a windows nem. Gondoltam kiszerelem a WD vinyót elviszem szervízbe, és ekkor ért a meglepetés ugyanis nem bootolt fel a gép. Ha viszont visszarakom a WD vinyót akkor simán felbootol a Samsungról.
Ez szerintetek mi lehet, vinyó probléma vagy alaplap, vagy valami érintkezési hiba vagy...?
Előre is köszi a segítséget, tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest