- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok!
Milyen programmal tudok HDD-t tesztelni USBről bebootolva? Feltelepítettem a Windows-t de az első indításnál azt írja ki, hogy A lemezegység valamilyen hardverhibája miatt a windows nem indítható.Köszi a segítséget előre is.
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Van egy Samu vinyó 80as és használat alatt lefagyott a rendszer és kékhalállal újraindult. Azóta nem ismeri fel. A vinyó nem garis, el lehet még indítani valahogy? Vagy totál behalt? Ha be van kötve a bios sem tud elindulni.
Előre is köszi
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok!
A Seagate vinyóm sokszor folyamatosan kerreg valamiért. Nincs rajta rendszer lapozófájl semmi mégis olvas. Indokolatlanul. Mi okozhatja ezt?
-
kabanka
aktív tag
válasz
ratkaics #17735 üzenetére
Mindenképpen Csökkentett módban futtattad? Ott nem csinált ilyet? Nyisd meg a feladatkezelőt és figyeld melyik folyamat működik akkor, de azt normál módban már. Én így szoktam kiszűrni az ilyen "érdekességeket". Küldj rá egy valamilyen reg tisztítót pl Ccleaner, vagy System Cleaner 5. Ürítsd a tempet a felhasználó neved alatt a rejtett Local Settings mappában. Ott bújnak meg sokszor.
-
kabanka
aktív tag
Ratkaics-nak csak nem a válaszra nyomtam
Lehet vírus. Nekem olyan volt hogy a CPU kifeküdt 100%ra időnként és addig semmi aztán ment tovább egy perc múlva. és rendszerfájlok voltak fertőzöttek utánaolvastam. Utána álltam le a csodálatos NOD32ről, amivel a létező összes vírust beszoptam
Szerintem indítsd el csökkentett módban a rendszer és ott futtass le egy vírusellenőrzést.
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok megint!
Újabb kérdéssel állok elétek. Van 2 Samsung és egy Seagate vinyóm. Energiatakarékos módban 10 perc után leállnak és elméletileg úgy is kéne maradniuk mert nem csinálok rajta semmit. Lapozófájl is ki van kapcsolva. Mégis elindulnak sorban majd egy perc után leállnak. Aztán egy idő után megint. Mi lehet a gond itt? ( A seagate mikor elindul kiad egy hangot mint a régi betárcsázós modemek:
khööööö
így tudnám leírni
ez mi lehet?)
Köszi előre is.
-
kabanka
aktív tag
Amúgy mennyi lenne az átlag amin kéne másolnia?
-
kabanka
aktív tag
A többi vinyó 100Mb körül másol. Az már normális? A 200as Samsungtól megváltam most hirtelen.
-
kabanka
aktív tag
válasz
liksoft #17702 üzenetére
Kompletten egyik vinyó tartalmát másoltam át egy másikra. Samsung 7200rpm Sata2-> Seagate 7200rpm Sata2. Tehát kicsitől a több gigás fájlokig, minden. és 50 körül ment. Most pendrájvra 10 Mb/s 4 darab 2 gigás fájl a gépház első kivezetésén ami elméletileg USB 2.0 az alaplap a konfigomnál látható és Win7el zúzom
Emlékszem volt hogy 100 körül volt a sebesség egyik vinyóról amásikra. még lestem is. De akkor az lenne a normális. Ötlet? A Controller az alaplapi. EP45-DS3L. 3 vinyó van most bent. Nincsenek Jumperelve mert sorba rakosgattam az alaplapra és felismerte egyiket masternek másikat slavenek. (A másolás közben semmilyen más folyamat nem megy)
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az hogy nektek mennyivel másol a gép egyik SATA-s vinyóról a másikra? Hány Mb/s-al? Nekem olyan 50 körül. Ez normális?
-
kabanka
aktív tag
Törölve. Közben rájöttem. Bocs
-
kabanka
aktív tag
Üdv!
Nem találtam megfelelő aktív topikot hát talán itt kapok egyszerű kérdésemre választ.
Számít hogy egy Win 7et ACHI bekapcsolt módban telepítek? Lesz különbség mintha simán kikapcsolt állapotban lenne? Mindig úgy tettem fel, hogy ki volt kapcsolva. Érdemes újrarakni a rendszert emiatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged