- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
jola
csendes tag
khalox, egy csuda vagy!
A Testdisk bejött (6.10), a kicsi fekete ablak többet tud, mint szakajtó új csili-vili.
Természetesen liksoft reagálását is köszönöm; az infot elraktároztam, még jól jöhet. Főleg, ha keleti mintás grafikákon kattintgatok.Rendesek vagytok, csak így tovább!
(Otthon nem volt belépési jelszavam, ezért késtem a válasszal.)Laci
-
Worker
aktív tag
Ilyet... Nem is ismertem, h az xp-n belul van ilyen, h szamitogep-kezelo, es h ilyen korrektul meg van oldva
Hat... nem gondoltam volna, h meg az xp is tud okozni ilyen meglepeteseketMegnezem, h mit lat az 'uj' vinyobol, hatha ki tudok hozni belole vmit egy formazassal, torlessel, miegymassal. /balszerencsemre hosegriado volt ma a szamtekuzletbe, ahova gariba vittem volna a vinyot... viszont igy meg van lehetosegem szerencsetlenkedni vele
/
-
Worker
aktív tag
A regi vinyot alapbol felismeri az xp, ergo tudom formazni is meg minden, egyszeruen azert nem bantom meg, mert nem mentettem meg rola ki azt a ~270 giganyi adatot, ami rajta pihen...
De ha hosszas kinlodas utan sikerul majd kimenteni az osszes fontos adatot (gyakorlatilag a vinyo 95%a...), utana leformazom (alapbol primaryben van most, es egyetlen particio van rajta).
"windows számítógép- és lemezkezelésével" - xp telepito cd-jere gondolsz, vagy csak egyszeruen sajatgepben formazok?Az uj vinyot sztem az usb rack sem hatna meg (bar ha lenne keznel egy, akkor kiprobalnam, de nincs...). Mivel sajatgepben nem latom a vinyot (telepito cd meg befagy), ezert nem tudom mikent tudnam formazni a vinyot anelkul, h PQ magic-et vagy paragont hasznalnek.
Erre varok tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Ózongenerátor a háztartásban
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő