Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreLaptopok esetén boisban bekapcsolható a hdd titkosítása, oprendszer számára átlátszó. Asztali gépek ezt nem tudják. Asztali gépekhez TPM modult kell venni ha biztonságos Bitlockert vagy EFS-t akarsz használni, vagy más módszer: külön program (TrueCript vagy PrivateDisk) mountoláskor megadható 20+ karakteres jelszóval.. 
- 

válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreSajnos mióta használaton "kívül" van már beraktam több PC-be is és mindig csak a formatálást ajánlotta fel a rendszer semmi mást, de most futtatom rajt a HDD Regenerator-t (50%+) -on van , és a legelején van a Bad Sector  (eddig) (eddig)Ha végigfutott útána többet tudok mondani.  L 
- 

SteeWe aktív tag válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetérethx, de sajnos nekem úgy tűnik nem működik megfelelően win7 64bit alatt. Nem enged kijelölni egyetlen dirve-ot sem: Ahogy gyorsan csak átfutottam a leírását az jött át, hogy inkább tesztelésre használható. De hdsentinel-ből már tudom hogy gebasz van: 
 There are 15 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
 Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas.
 There are 10 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
 At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
 It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.
- 

liqquid tag válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreNincs de sajnos van, hogy azt tapasztalom, hogy 1 könyvtárat megnyitok mondjuk az adott winyóról és akkor prímán működik erre utána megnyitok 1 másikat és erre várni kell megint 4mp-t mire belelép abba a könyvtárba aztán már működik rendesen. Érdekes és bosszantó dolgok ezek. 
- 

- 

Bazsy aktív tag válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreESTOOL elindult rendben de mikor rányomok hogy na akkor teszt és beadom hogy 1 (bár 10, 100 és 10000 esetén is) visszalép a főmenübe és nem csinál semmit. Erre varjatok gombot. BIOSban ide mode és compatible van állítva mert AHCI módban nem tudott elindulni az ESTOOL 
- 

ndever csendes tag válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreigazad van. megpróbáltam aktívvá tenni és így már sikeres volt a telepítés. csak a kíváncsiság kedvéért: ha egy tök új rendszerben lett volna ez az egyetlen winyó, akkor nem is tudtam volna megoldani? és hogyhogy nem szól hamarabb? félig engedi magát telepíteni, majd újraindításnál akad meg. ez nagyon fura.. amúgy kösz a tippet! 
- 

artur003 csendes tag válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreHelló! Bocs hogy ilyen későn reagálok, de nem voltunk itthon. 
 1. Igen, dolgozik. Sőt tudok kitömöríteni fájlokat, tudok filmet nézni rajta...de amikor egy másik vinyóról akarok fájlt átmásolni, tölt és amikor 5 másodpercnél jár, meghal!
 Az előbb volt egy leállás, valami hibát írt ki egy pillanatra, nem tudtam megnézni ,kék halál és újraindult a gép.
 2. 1 partíció3. a hardverkezelőben pedig még nem tudtam megnézni. 
- 

artur003 csendes tag válasz  Williams

üzenetére Williams

üzenetéreHali! 1. ezzel a seatools-al ellenőriztem, elméletileg minden jó. 
 van egy modilrack-em arra adott ki valami hibát.
 (Mi az a SMART?)2. Gigabyte alaplapom van((GA-P35-DS3P) és a honlapon a Win7 hez csak audióhoz van driver. 3. A BIOS-ban annyit találtam a sata-s vinyóra kattintva: 
 -extended IDE drive auto
 -access mode auto4. Ez már többször próbáltam 5. Irok... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Meggyi001: Kuponok....
- Donald Trump, stábja és az 51-es körzet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Blue 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRZ) 100/100
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(eddig)
 (eddig)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)