Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem akarlak "megtéríteni", te sem tudtál meggyőzni arról, hogy bárkinek szüksége lenne 500W-okra, és hogy átlagusernek megfelelne a Codegány. Eddig nem "irodai" userekről beszéltünk, de azzal sem tudok egyetérteni, hogy egy irodai gépre megfelelő lenne egy akármilyen Codegen tápegység, mert nem egyszer fordult már elő, hogy C. táp megdöglött, kinyírta a vinyót is (gondolom egy feszültségtüske) - szerintem irodában nagyon nem mindegy, hogy a - más adathordozóra esetleg még nem lementett - fontos dokumentumok milyen rendszerre vannak bízva...
Többek között a rossz tápellátás veszélyeiről pedig épp ma írt liksoft kolléga egy tanulságos hsz.-t: [link].
Mint már korábban említettem, a Codegen tápok között is előfordulnak jó darabok (lásd a régi szép időket: [link]), de én nem merném megkockáztatni, hogy kifogjak egy rosszat (éppen ezért zsákbamacska), amire hozzáteszem sajnos igen nagy az esély. Egy-két link ezzel kapcsolatban, amit ajánlok figyelmedbe: [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link] stb.
Továbbra is fenntartom, hogy mivel a tápegység a gép legfontosabb alkatrésze (különben mitől működne az egész?), ezért nem ez az, amin érdemes lenne spórolni 1-2 ezer Ft-ot.
Ezek után itt nem fogom tovább erőltetni ezt a témát, mert ez már csak felesleges szájtépés.
Javaslom, hogy ha továbbra is a Codegen "tápok" "elfogadhatóságáról" szeretnél meggyőzni engem vagy mást, akkor azt ne itt tedd, hanem a tápos topikban - ott majd kiderül, kinek kellene átértékelnie a dolgokat.
Ennyit erről.
Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest