- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Örülök annak, hogy ilyen ''becsületes'' vagy. Belegondoltál már abba, mit okoz a viselkedésed? Minden garanciába vissza küldött eszköz veszteség, amit az új árába be kell kalkulálnia a gyárnak. Tehát ha Te elrontod és visszaküldöd, akkor Te idézed elő az árak emelkedését. 10% visszaküldése valahol 25-35% áremelkedést okoz (nem vagyok gazdasági szakember, csak gondolkozom). Ha ''csak'' minden második eszköz kerül így vissza, akkor az árak a háromszorosára is ugorhatnak. Ez kinek jó?
Egyébként ez szerintem kimeríti a szándékos károkozás fogalmát. Ügyvéd sem vagyok, de úgy tudom, hogy ez büntetendő. Jogosan!
Sokkal fontosabb lenne meglévő értékeinkre vigyázni. Mindennek megtalálható a helye (kukán kívül is - nem mellé téve), nem kell kidobni, tönkre tenni. Add el, ajándékozd oda annak, akinek még ilyenre sem futja. Hidd el nagyon jó érzés másnak segíteni. Érezni és tudni, hogy jobb neki, mert Te önzetlenül lemondtál valamiről, ami már csak nyűg. És itt kezdődik a túlélés. Az eredeti hozzáállás az emberiség saját kiirtásához vezet hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest