- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonlight001
csendes tag
Sziasztok!
Igen. Láttam. Nem adatmentés. De akkor adjatok tanácsot, hogy hova forduljak, ahol valószínűleg tudnak segíteni!
Problémám:
Vettem egy ASUS routert(van rajta USB-s port, amivel meg tudok osztani két USB-s eszközt, nálam az egyik választás egy wincseszterre esett).
Azt írták a router leírásában, hogy ahhoz, hogy a router felismerje FAT, vagy exFAT-ként kell formáznom a vinyót. exFAT lett belőle(mondván ez úlabb formátum és biztosan valami olyat tud, amit az előzők nem, mint látjátok ennyire értek a dologhoz).
Tudott is olyat, amit a többi nem, mégpedig: Miután mind a kettő partíciót leformáztam rátettem néhány százgigányi cuccot (ráadásul nagyon fontos és pótolhatatlan dolgokat) egyszerűen valahol elhagyta őket, mert amikor bármire rádugom akkor azt mondja a gép. hogy nincs formázva a cucc és, hogy most akarom-e formázni, valamint a RECUVA nevű visszaállító progi, ami eddig nekem 100%-osan működött most azt mondja, hogy a fáljrendszer nem felismerhető.
Segítsen valaki!!! A fél életem van rajta ezen a redván és nincs pénzem rá, hogy elvigyem a Kürtékhez.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest