- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Konkrétumot nem tudok mondani, mert nekem laptopról nem indul el (feltételezem nem talál Seagate lemezt, de legalább megpróbáltam). Mindezek előtt ments le minden fontos adatot a céllemezről, mert ha low-level-formatot ráindítasz, onnan semmit nem tudsz visszaolvasni később. Szóval keresel a programban valami olyasmit, hogy "low-level-format", vagy "write zeros", vagy ilyesmi. Kisebb angol tudás szükséges. Mindig figyelj oda, hogy mit csinálsz, mert az adataidat veszítheted el. Ha nem értesz hozzá semmit, akkor ismerőstől vagy valakitől, aki ért hozzá, kérj segítséget, vagy várj egy kicsit, amíg valaki nem ír valami használhatóbbat, mint Én.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest