Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
Sziasztok!
SATA-ra csereltem a pata vinyoimat, a rensdzer amugy nem valtozott (ic7-max3 alaplap)
Nem telepitettem ujra a windowst hanem egy masik gepbe beraktam a ket vinyot, es a regirol mindent atmasoltam az ujra, beallitottam aktiv particiosra, majd visszatettem az uj vinyot masik nincs is benne csak egy cdrom, biosban beallitottam hogy OnChip modon mukodjon es enchanced modeban, vagyis a sata 1 a master channelnek felel meg.
A bootolas rendben is volt a win is bejott, legalabbis azt ''hittem'', ugyanis bejott a login screen, beirtam a login+pass utana elkzedtett tolteni, de a login screen nem tunt el es lattam hogy az ablakban alul ezt irja ki: ''logging off''.
Vagyis gondlom vmi vedelem miatt nem hajlando belepni a windowsba, pedig csak a vinyot csereltem ki alatta...
A win ismeri a sata vinyokat mert korabban is hasznaltam mar, csupan most a rendszert akartam ratenni, de nem hajlando belepni a renszerbe.
Ez mi a franctol van?
Es mi a megoldas?
Csak egy vinyo csere tortent, nem rendszercsere..
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest