- Google Pixel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tollas
csendes tag
Nekem is hdd-vel kapcs. problémám lenne, de kicsit más irányú. Szeretném az adataimat biztonságosabbá, mások által hozzáférhetetlenné tenni. A kérdésem az lenne, hogy a vinyót le lehet-e kódolni úgy, hogy ezt a kódot kérné mindig a gép rendszerinduláskor? BIOS-ban találtam olyat, hogy jelszóval lehet védeni a gépet, de azt egy sima ''levesszük a CR 2032-est az alaplapról majd visszarakjuk'' típusú trükkel hatástalanitani lehet. Gondolkodtam jelszókérős boot magerben is, de az MBR területet is elég könnyen felül lehet írni. Végsősoron nem csak az lenne a cél, hogy az én gépemben le legyen védve, hanem az is, hogy másik gépben is olvashatatlan legyen a a kód beütésének hiányában. Aki tud segíteni azt megkérném, hogy tegye + itt a fórumban. Ennyit mára
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest