Új hozzászólás Aktív témák
-
RPZ
tag
Sziasztok!
Egy hete vettem egy 8TB-os WD-redet (WD80EFAX) és sztem botrányos amiket csinál, nagyon örülnék ha ti is tudnátok véleményeket mondani (ennél nincs jobb topik, ahová tehetném ugye?)!
Szóval a vicc az, hogy a gyors hdd sentinel önteszt tökéletesen lefut, a smart szerint minden tökéletes. Másoltam rá pár TB-ot, minden remek. Sztem üresjáratban ill. olvasáskor, íráskor is nagyon remek kis szolíd hangja van.
DE! Ilyet még soha nem láttam:
Minden szép lenne, de másolás után pár perccel elkezd erőteljesen dolgozni, elég rusnya kerregő hang mellett (ami hangosabb, mintha írna), és nem akarja abbahagyni! Eközben nem villog az írást/olvasást jelző led (egy külső házba raktam egyelőre), és csak dolgozik dolgozik, de a mi a fenét csinál??? Elvileg üresjáratban kellene lennie, nem megy semmilyen folyamat a windowsban.A videoban 21 mp-nél befejeződik az írás. Utána még 1:48-ig villoggat, ki tudja minek, de 2:05-től indul a probléma.
[link]
Még jobban meghallgatható a rusnya kerregés itt.
[link]
Magától nem hagyja abba, néha még eltávolítani sem lehet, mert azt írja, h alkalmazás használja.Látott már vki. ilyet?
Szar a vincsi és RMA-zni kell?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest