- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, valószínűleg nem, de nem igazán tudom, melyik topikban férne el jobban...
Tegnap vettünk egy Laptopot, Asus X541UV, egy bizonyos cégtől. Persze a boltban megnézve jó volt, képernyő oké, bekapcsol, stb...
Itthon észrevettünk néhány "furcsaságot", ami igazából a HDD körül forog:-Minden feliraton, matricán a gépen (dobozán, és a gépházon lévő tájékoztatón is), 500 GB-os feliratok vannak, a laptopot "upgrade-elték" így került bele valószínűleg az 1 TB-os HDD. Ebből lehet nekünk bármilyen "bajunk", a garancia során? Azt, hogy ez "upgrade" laptop, egyébként sehol sem jelezték, sem írásban, sem szóban, és ez egy kicsit fura nekem, de ezen még túl is lépnénk, ha:
-A HDD eléggé "ciripel". Nem úgy, mint amelyik tönkre akar menni, hanem úgy, mint azok a HDD-k, amik 10-13 éve voltak a gépekben, és az adatok írása-olvasása közben folyamatosan kerregtek. Ez is olyan, annyira nem hangos, de egy másik laptop HDD-vel összehasonlítva lényegesen hangosabb, egy csendes szobában (este) simán ezt hallani, nem a ventilátort. Szerintetek ez lehet probléma?
Köszönöm a segítséget!
Ha az első "gonddal" nem tudtok segíteni, akkor azt a részt esetleg átdobom majd másik topikba is, köszi!
Szerk.: Nem írtam, milyen HDD-ről van szó: Seagate Mobile HDD 1000M035 típust ír a HDSentinel. Egyébként a program természetesen nem jelez hibát, bár összes indulás/leállás pontban már 61 van, ennyiszer mi még biztosan nem kapcsoltuk még be (tegnap óta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest