Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, valószínűleg nem, de nem igazán tudom, melyik topikban férne el jobban...
Tegnap vettünk egy Laptopot, Asus X541UV, egy bizonyos cégtől. Persze a boltban megnézve jó volt, képernyő oké, bekapcsol, stb...
Itthon észrevettünk néhány "furcsaságot", ami igazából a HDD körül forog:-Minden feliraton, matricán a gépen (dobozán, és a gépházon lévő tájékoztatón is), 500 GB-os feliratok vannak, a laptopot "upgrade-elték" így került bele valószínűleg az 1 TB-os HDD. Ebből lehet nekünk bármilyen "bajunk", a garancia során? Azt, hogy ez "upgrade" laptop, egyébként sehol sem jelezték, sem írásban, sem szóban, és ez egy kicsit fura nekem, de ezen még túl is lépnénk, ha:
-A HDD eléggé "ciripel". Nem úgy, mint amelyik tönkre akar menni, hanem úgy, mint azok a HDD-k, amik 10-13 éve voltak a gépekben, és az adatok írása-olvasása közben folyamatosan kerregtek. Ez is olyan, annyira nem hangos, de egy másik laptop HDD-vel összehasonlítva lényegesen hangosabb, egy csendes szobában (este) simán ezt hallani, nem a ventilátort. Szerintetek ez lehet probléma?
Köszönöm a segítséget!
Ha az első "gonddal" nem tudtok segíteni, akkor azt a részt esetleg átdobom majd másik topikba is, köszi! 
Szerk.: Nem írtam, milyen HDD-ről van szó: Seagate Mobile HDD 1000M035 típust ír a HDSentinel. Egyébként a program természetesen nem jelez hibát, bár összes indulás/leállás pontban már 61 van, ennyiszer mi még biztosan nem kapcsoltuk még be (tegnap óta)
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha az első "gonddal" nem tudtok segíteni, akkor azt a részt esetleg átdobom majd másik topikba is, köszi!