- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Samsung 160GB HD161HJ problémám van.
Kb. 2 éve rátelepítettem egy win 8 előzetest, néha használtam, majd egy fiókba került.
A napokban eszembe jutott, hogy ott van, nosza nézzük meg, csak a Win jelszót elfelejtettem és nem engedett be.
Kérni akartam email-re új jelszót, de az a régi email nem volt jó a Microsoftnak.
Néztem a neten, hogy parancssorból megkerülhető a jelszó, nekiugrottam (tudom, nem voltam elég körültekintő) valamit töröltem, már nem tudom mit, de a lényeg, hogy azóta a vinyó csak felpörög és nem látható sem biosban sem külsőmeghajtóként usb-ről!
Kukázzam vagy valahogy megmenthető?
Nincs semmi fontos anyag rajta, de bánnám kidobni, hiszen alig pörgött!Előre is köszönöm a válaszokat!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő