Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz Kernel #41984 üzenetére
1.
Itt és most kívánom leszögezni, nem innen "vadászom" a kuncsaftokat. Ha bárki innen megkeres segítek, de 1-2% alatti aki innen ismerve keres meg. Tehát ez megdőlt.2.
Az itt eltöltött időm nem fedezi az innen érkező munka. Vagyis alapvetően nem gazdasági érdek ami miatt itt vagyok. (Van hozadéka, nem tagadom, de a belerakott több mint a kapott. És mégsem megyek el.)3.
Az adatok értékét sokszor a tulajdonos nem első pillanatban méri fel helyesen! Főleg, ha több partíció volt rajta. Először csak a "jó lenne ha meglenne", majd "rendesen megfizetem ha lementik", és végül volt aki úgy hozta "minden pénzt megér" (akár több 100 ezret is!). Az első állapotban annak ismeretében számítástechnikus nézte meg (később egyeztetve kiderült, hogy a "jó lenne" miatt segítség miatt próbálkozott), és sajnos utána már nem volt további esély. A pánik ROSSZ tanácsadó!4.
Nem csak szakmai emberek olvassák a hozzászólásokat. Ezért szakmai oldalról fel sem tudják mérni a tettük kockázatát (nem is várható el, nem is hibáztatok érte senkit). Tanácsot viszont ennek figyelembe vételével illik adni. Sokszor az "én ezt tettem... mert nem volt tétje" is ötletet tud adni, ami később nem segít a szakembernek. Az emberek elkeseredésükben lelkesen kombinálnak és próbálkoznak.5.
Igen, megtekinthető nagyon sok adatmentéses technológia magyarázatokkal együtt. A paletta a profitól az "ügyes egyetemistán" keresztül a poénosig és trollig megtalálható. Az aki erre a területre téved, egyiket nézi a másik után, és ha nem szakember, nem fogja tudni elválasztani egyiket a másiktól. Ezen túlmenően a technika halad. A régebbi eszközök és technológiák mára nem használhatóak, csak azok alapjaira készített újak. Ez sincs a videón! Sőt, van olyan technológia, mely helyett mást használnak a laborokban, habár vásárolható adatmentéses eszköz. A használatát is bemutatják.6.
Majdnem az előzőhöz tartozik. Olyanról még nem is hallottunk, hogy hamis gyógyszert vagy vírusos "vírusirtót" próbál meg valaki a neten eladni.... Elárulom, ez a szakma is tartalmaz vadhajtásokat, így itt is van szándékos rongálás. Találkoztam "okosított GDB" olyan verziójával, mely nem csak olvasta a mentendő drive-ot, de bele is rondított, így utána senkinek nem volt esélye menteni.A fentiek miatt MINDENKITŐL kérem, aki szakmailag akár tanácsot, akár saját történetét adja közre, gondolja végig mi fog történni, ha valaki azt a környezetből kiragadva pánikjában olvassa.
Végül: Nem ELLENED írok, nem VELED van gondom, csak azért reagálok, mert ha valaki PÁNIKOLVA FEJETLENÜL elvégzi amit írtál, könnyen lehet, senki nem tud utána neki segíteni. Aki meg adatait elveszítette, az pánikol.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest