- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balos89
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre irok és kapok választ a kérdésemre.
A kérdésem és problémám a következő. Adott egy HP laptop amire előretelepített Windows 8 van. A kérdés ha én szeretnék venni egy másik vinyót hogyan tudom átrakni rá az adatokat,op rendszert egyszóval mindent az új hdd-re úgy hogy az úgyan úgy működjön mintha a vinyó csere meg sem történt volna.
Az ok ami miatt félek , hogy nem akarom elveszíteni a windows 8 at mivel nem tudom a termék kulcsát sem.
Régebben használtam a gyári beállitások funkciót is azt szerettem mert nem kellett a kóddal bajlódani csak vissza állt alap helyzetbe és kész, összes progit vissza installálta és gyakorlatilaag kaptam egy tiszta op rendszert. Na ezt szeretném elérni egy új adathordozónál is.
Ha megoldható a probléma kérném szépen hogy lépésről lépésre leirni ezt a folyamatot.
Remélem nagyjából sikerült megérteni vagy leszűrni a lényeget és mihamarabb választ kapok.
Köszönöm előre is segítségeteket.
Üdv mindenkinek
Balos
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest