- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyro1411
tag
Sziasztok!
Hoztak egy gépet, hogy rak rá új windowst (7-es volt rajta) , mert ami most van valahogy nem bír betöltődni,kb. egy hete a gép, be van lassulva... Felrakom a windowst (7) , a befejezésnél tart amikor nyom egy restartot. Elkezdte ellenőrizni a D lemezt és sorba ment, a felirat: Fájlrekordszegmens ( 7xxxxxxx) olvashatatlan. erre azt mondtam, hogy na jó várok max 2 órát és megy a restart. Két óra múlva még mindig nem boldogult az ellenőrzéssel, ezért gondoltam, hogy be se fejezi nyomtam egy restartot. Ez után nem akarta befejezni a installt sem.
Úgy gondolom a vinyóval van a hiba. átraktam a gépembe és restartoltam a gépet estére hagytam futni a tesztet amit bekapcsolásnál csinál. Reggel kelek fel erre hat óra nem volt neki elég, hogy befejezze az ellenőrzést, na mondom ezt nem fogja csinálni kikapcsoltam, és most írok nektek, hogy tudnátok- e tanácsot adni, hogy mi lehet a baj. Illetve, hogy meg-e lehet még menteni adatvesztés nélkül, vagy csak a csere a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest