- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyro1411
tag
Sziasztok!
Hoztak egy gépet, hogy rak rá új windowst (7-es volt rajta) , mert ami most van valahogy nem bír betöltődni,kb. egy hete a gép, be van lassulva... Felrakom a windowst (7) , a befejezésnél tart amikor nyom egy restartot. Elkezdte ellenőrizni a D lemezt és sorba ment, a felirat: Fájlrekordszegmens ( 7xxxxxxx) olvashatatlan. erre azt mondtam, hogy na jó várok max 2 órát és megy a restart. Két óra múlva még mindig nem boldogult az ellenőrzéssel, ezért gondoltam, hogy be se fejezi nyomtam egy restartot. Ez után nem akarta befejezni a installt sem.
Úgy gondolom a vinyóval van a hiba. átraktam a gépembe és restartoltam a gépet estére hagytam futni a tesztet amit bekapcsolásnál csinál. Reggel kelek fel erre hat óra nem volt neki elég, hogy befejezze az ellenőrzést, na mondom ezt nem fogja csinálni kikapcsoltam, és most írok nektek, hogy tudnátok- e tanácsot adni, hogy mi lehet a baj. Illetve, hogy meg-e lehet még menteni adatvesztés nélkül, vagy csak a csere a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest