- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Még egy kérdés. Most, hogy használok böngésző cache-hez meg windows swap-hez ramdisket és szerintem tizedére csökkent a winyóhasználat, már feltűnnek dolgok
Pl. most az, hogy az egyik nem-boot (ráadásnak töküres) winyót valami dolgoztatja. 3-8 másodpercenként van egy "tatak". Két gyors seek úgy 100-200ms-es közzel. Létezik program, amivel ki lehetne találni, hogy mi csinálja ezt?
A BIOS-ban matatva/pihenve nem csinálja, a windows bootolás elején sincs még, hanem amikor pilákol a négyszínű ablak ikon a fekete háttéren annak úgy a közepe táján kezd hozzá. Próbáltam bezárni a programokat, amit hagyott mindent be is zártam, de nem szűnt meg. Lehet valami szerviz velejárója, nem tudom. Win7x64 van telepítve, rendszervisszaállítás ki van kapcsolva, szóval normálisan semminek se kéne dolgoznia arra a winyóra...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest