Új hozzászólás Aktív témák
-
Aullah
tag
Sziasztok.
Van két merevlemezem. Egy kisebb és egy nagyobb. Kisebben van az operációs rendszer. Na most nem rég vettem a nagyobbat, tökéletesen működött eddig, illetve most is működik. Azonban pár napja... néha azt mondja, hogy "fuk this shit" és nem hajlandó beolvasni bizonyos könyvtárakat, fileokat. Pl múltkor tudtam böngészni TotalCM-el, viszont 2-3 könyvtárat üresnek jelzett (újraindítás után megoldódott, de paráztam nagyon). Van, amikor nem olvassa be egyáltalán egy bizonyos partíciót (nagy vinyó 3 partícióra van osztva).Annyi változás volt mostanában, hogy néha ki be kellett dugdosnom a kábeleket a nagy vinyóból a dvdíróba... alaplapom csak két sata hely van. Na azóta néha egyes részeit nem olvassa. HDSentinellel megnéztem, elvileg a merevlemez nem hibás. Viszont ezt írja:
"A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 33879 alkalommal.
Nincs szükség beavatkozásra."
A kábel szar? Azért van, mert sokszor húztam ki-be? Pár hét múlva meglesz új alaplap, akkor már nem kell huzogatnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest