Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz rickeyboy #24965 üzenetére
EARS-el működik, szerintem az újabbakkal is. Ha mégsem (régi wdidle nem ment, de az 1.05 az jó), akkor visszaállítod 8 sec-re és áramtalanítod, ez visszaállítja az eredeti állapotot. Garivesztéssel nem jár, mert ez egy értéket állít nem firmware-t frissít, Bármikor módosítható, a ph cikk hibás. A /R sem resetel, hanem kilistázza a jelenlegi állapotot (Report).
Még két dolog, ami fontos:
1. A gépre rákötött összes WD vinyón egyszerre hajtja végre a kiadott parancsot, azaz ha nem mindet akarod állítani, akkor azokat húzd le. Más márkájú vinyó maradhat, mert azt felismeri, hogy nem WD és nem csinál velük semmit
2. /R parancs, majd /D (disable), majd /R parancs megint ellenőrzésképpen, hogy mit tudott állítani, és ha disabledet ír ki, akkor jó minden, ezután gép KIKAPCSOLÁS, és NEM reset. Az állítás után muszáj áramtalanítani, mert különben elkezd össze-vissza kattogni a vinyó. A /D helyett ki lehet adni a /S 300-at is, ez ugye 5 percre rakja az időt, ez ízlés kérdése, én kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- WD My Cloud Mirror Gen2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest