- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrG1210
aktív tag
Üdv. azért ide írok , mert még pontosan én sem tudom mibaja lehet a gépemnek , kb 1 hónapja , azt produkálta a gépem , hogy a nap első indításakor , eliundult a windovs betöltött majdnem minden kis progit , aztán csak hirtelen magától ujraindult , valamikor elsem jut odaáig , és még a windows logó előtt ujraindul , majd ujra, és ujra , néha csak a ventilátorok pörögnek fel , meg a a wincsi egy kicsit , és ujraindul . De ha utána nagy nehezen elkapja és betölt akkor már megyen egész nap , és nincs vele gond. Pár napja raktam ujj windowst , de most mareggel megint ugyanez a szitu .
Sajnos most már minden nap első indításkor ez a műsor megy , és van hogy 20. ujraindulásra tölt be , gyanítom , hogy a winchi lehet a problem , de nemvagyok szakértő , és furcsa , hogy ha már elindult akkor utána már ujjraindíthatom a rendszert mert akkor már betölt rendesen , csak akkor áll fel a gond ha pihen vagy 24órát a gép.
WD 320-as sata2-es winchiről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest