- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Elindult a One UI 8 frissítés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt héten vettem egy gépet, kipróbáltam teljesen oké volt, HDD sentinel is 100/100-as.
~ 5 napig állt, mert nem volt monitorom. Meglett a monitor, tegnap összeraktam reggel a gépet, minden rendben volt - HDD sentinel akkor is 100/100-as - ma elindítottam a gépet windows betölt, neteztem kicsit, gép megfagy, újraindít és:HDD Sentinel 100%/0%
"Meghibásodás várható - Attribútum: 5 Tartalék területre áthelyezett szektorok száma. Lemezfelület vagy fejek hibájára utalhat. A lemez felületén található 763 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve. Az szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggő területet alkothatnak. Azonnali merevlemez csere szükséges.
Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében."Mitől lehet?
(amúgy egyenlőre még működőképes a gép, most mentem az adatokat)Köszi!
üdv.: ocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest