Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Remélem valaki még benéz ide. Tehát van egy régi 1000 napos Maxtor 160as IDE HDD-m. Rég nem használtam, de fizikai gondja biztosan nincs ugyanis egy helyben volt. Rádugtam a gépre TC látja, de mikor rámegyek azt mondja nincs ilyen meghajtó. Fura. Sajátgép formázná, de nem tudja. Teljes formázás sem megy. Bios egyébként szépen látja. Van előtte egy IDE DVD író masteren. Ez pedig slave. HDD Sentiel 7%-ot ír!!! Jó pár szektor hiba, de maradandó károsodásra utaló dolgot nem találtam. Nem tárolnék rajta fontos adatokat. Teljesen pótolható, de azért örülnék ha életet lehetne lehelni bele. HDD Regenerator sajnos fizetős. Fat32-re formáznám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Vallás
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Poco F7
- További aktív témák...
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest