- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenador
csendes tag
Sziasztok!
Ha még nem olvastátok el az előző bejegyzésemet, akkor érdemes elolvasni.
Úgy tűnik, hogy mégsem rossz a Samsung HD204UI 2 EByte HDD-m! Hogy kiszűrjem, hogy a HDD-dokkoló a hibás, vagy a vinyó ezért több HDD-dokkolón is kipróbáltam, de mindkettő ugyanolyan típusú volt: Sharkoon Qucikport XT!
Azonban van egy régi ViPower HDD-dokkolóm, amelyen csak USB 2.0-s csatlakozó van. Na, ezzel is kipróbáltam és itt nem csökkent le az írási sebesség 25 MByte/sec körül maradt, ami normális érték. A Sharkoon Quickport XT-ben USB 2.0-án 1-2 MByte/sec volt az írási sebesség. Ezért volt a Samsung HD204UI-nek jó az írási sebessége, amíg a gépben volt, mert a Sharkoon dokkoló nem fogta vissza sebességét!
Mi a tapasztalat a Sharkoon mobildokkolójáról? Más is találkozott már ezzel a problémával? Milyen ESATA-s mobildokkolót ajánlotok, aminél nincs ilyen probléma?
Mivel egymás után 2 Sharkoon Quickport XT-n is lassú volt az írási sebesség, gondolom az lehet a probléma, hogy nem teljesen kompatibilis a vinyóval. Nem hiszem, hogy egymás után 2 gyári hibás dokkolót fogtam ki. Egy biztos, amíg a gépben volt a vinyó, addig tökéletes volt az írási és az olvasási sebesség is, szóval ez inkább a Sharkoon sara és nem a Samsungé.
Szerintetek ez garanciális probléma? Kicserélik ezzel az indokkal a Sharkoon dokkolót?
Várom, és előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest