Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeepDish #16494 üzenetére
Igen. Ugyanis ha belegondolsz, pont azért adtam hibás infót, mert Te nem mondtad el a pontos helyzetet. És azért "hőzöngtem", mert így tudok esetleg a "lelkedre" hatni, hogy legközelebb hasonló esetben a LEGELSŐ alkalommal a lehető legtöbb, és legpontosabb információt add meg.
Az a drive már régi (4 évnél idősebb tutira), így öregedés is lehet ludas. Ennyi idő alatt ha a laptopot nem takarították ki, akkor a szellőzése 50% vagy az alatti lett, tehát melegszik. Az érintkezések (csatlakozók) oxidálódnak, a tápellátás nem korrekt. A tápegységben 4-5 év alatt a kondik kiszáradhatnak (én magamnak nem veszek F-S laptopot - nem tudom megmondani miért, valahogy......), így a tápellátás itt is szóba jöhet.
Mivel az adatmentés sikeres volt, így a lényegen túl vagy. A HW javítása, meg a fentiekk ellenőrzésével, orvosolásával KELL, hogy kezdődjön, majd utána lehet bármilyen programozási, installálási munkát végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest