Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, IGN remek cikkére reagált is a Max, és abban írták hogy azért nincs pl. újdonságok kategória mert több száz cucc lenne most benne. Folyamatosan kerülnek fel az induló tartalmak, úgyhogy várni kell még kicsit.
A válaszok fele kb. az volt amúgy hogy licenc licenc licenc. Vicces hogy az IGN-nek ezt így el kell magyarázni.
-
jamy79
tag
Én kissé csalódott vagyok az új Max kapcsán, mert bár lehet bővült a kínálat, de vannak kikerült tartalmak is. Ilyen például a Tűzoltó Sam, amit a kislányom nagyon szeret(ett).
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Lehet 4K attól hogy a HD csomagban is elérhető. Ahogy a filmek is a csomagnak megfelelő felbontással mennek.
-
-
abrtom87
tag
Tudomásom szerint a Mythbusters esetében a produkciós cégé a terjesztési jog, nem a Discovery-Warner(HBO)-é, így talán ezért nincsen fent.
Akinek van kedve nézze meg, hogy melyik sorozatok voltak Beyond Int.-esek (pl Deadly Women az ID-ról sincs fent így elsőre) ,most Banijay és azok fent vannak-e? Ha nem, akkor balszerencsénk van.
-
Miért nincs rajta a Mythbusters (Állítólag...) sorozat, ha régen volt Discovery Channel-en?

-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Calogero
üzenetére
Hurrá... plusz valaki írta, hogy csúszik a hang, na nézem a Békeharcos sorozatot, vége egy résznek, jön a következő és vagy 10-15 másodperccel itt, ennél a résznél is csúszik, nézhetetlen. Belenéztem a Rómába, ott minden rendben. Lesznek még gondok a hanggal úgy érzem....
-
Calogero
addikt
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Én is szolgáltatós vagyok (Digi) Nálam sem volt 60 nap türelmi idő Minden Full HD, és nem csak a Dűne 2 lett halk. Pl visszanéztem Trónok harcát, ott is feljebb kellett venni a házi mozin a hangerőt.
-
jgy999
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sztem, nem „öntökéslövés” esete hanem MAX-nak egy üzlet ha rajta keresztül
nézed az ES playert. -
jgy999
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Most láttam a TV-ben az ES-on „bicikli” közben a Stream-nél MAX-ot írtak és nem playert.
Ez is azt jelzi, hogy az önálló player megszűnik. -
törölt tag
válasz
koncsik
üzenetére
Egyébként nem értem miért nem EuroSport néven szerepel az appban a sport szekció. Elég logikátlan a menüpontok felépítése, van külön HBO fül de nincs Discovery, TCL, stb., viszont lejjebb mégis megvannak, de nem egy könnyen elérhető menüben hanem a kilométer hosszú főoldalon kell kikeresni. Agyrém.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Sajnos új reg-gel sincs már éves ES.

Elég gyanús, hogy a Discovery kivezeti a Eurosport-ot, a Max oldalán is csak "SPORT" a kategória... (a tv stream kivételével, ami egyébként nem nagyon működik, csak az élő adásoknál)
-
NB2
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Jó reggelt! Te eddig hol voltál?
Mert igen ez lesz, hogy aki eddig ES player előfizető volt, az csak úgy tudja nézni, hogy előfizet MAX-ra is.
Olimpiára azt írták, hogy 4k lesz, nem? -
Pro Koryak
addikt
Az érdekes lenne, ha az ES-en nem lehetne nézni és emiatt elő kellene fizetni az eddigi ES tagoknak a MAX-ra.
Öntökönlövés esete.HOL LEHET NÉZNI AZ OLIMPIÁT A TV-BEN ÉS AZ INTERNETEN?
A 2024-es párizsi olimpia összes versenyét, pillanatát élőben és visszanézhetően lehet követni az Eurosporton, az eurosport.hu-n és az Eurosport Appon. Az Eurosport 2024-ben is az olimpia otthonává változik.Már csak a képminőség kérdéses, remélem példás lesz legalább az olimpia élő.
-
Chris0321
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Fokozatosan kerülnek fel a dolgok, gondolom azt is nézik majd melyik sorozat népszerű és melyik nem.
-
jgy999
csendes tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az ES oldalán megjelent egy cikk és ebben ez van:
„Idén nyáron a Max lesz az olimpia otthona is, egyedül ezen a platformon követhető majd 2024-es párizsi olimpiai játékok minden pillanata.”
Arról is olvasni, hogy ES player beolvad a MAX-ba.
Ezek szerint nem biztos, hogy ES előfizuval jobban lehet járni a későbbiekre nézve,
mivel az idén megváltozott/megváltozik a helyzet. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem az éves fizetés lejártával emelték, akkor ez a megoldás.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nálam ez van:

Megoldás:
Tehát nem június 9.-ét, hanem július 23.-át kell izgatottan várnom? Jelenleg 4k /DV-DA mínőség van)
És ha csomagot váltok, ugrik a kedvezmény
(Sajnos ez van a felhasználási feltételekben is
) -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem márciustől megszűntették az Eurosport éves 25 Euro-s előfizetést, és csak a havi 5 Euro-s maradt (éves verzió nem), ami 60 Euro évente, lemondtam. Biztos vagy benne, hogy nem állt át automatikusan a havi előfizu-ra? Ha nem, könyörögve kérek egy linket az általad említett verzióhoz. Nagy köszönet előre is
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem tudom, ezek akkor fognak kiderülni ha valaki előfizet és használja egy darabig.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
üzenetére
Nem egyértelműen írták mit tud a Sport csomag:
"Streameld: Eurosport 1 és Eurosport 2"
Most akkor a tévében látható tartalmat tudja csak vagy az összes sportágat?
Nameg meddig lehet visszanézni egy adott közvetítést, fél év, 1év, 1 hónap, 2hét...
+ még ez is: "Igen, az élő sportesemények során előfordulhatnak hirdetések."
élő közvetítésekben nincs reklám ES felületén, pontosabban választható a reklámmentes, hiszen ezért is fizettél elő. -
Rigormortiis
veterán
Vannak jó Descoverys ismeretterjesztő sorozatok, de a legtöbb esetben a korábbi évadok nincsenek fent. Várható, hogy ezek majd felkerülnek?
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ezt tudni fogja a Max sportcsomagja is nem? Szerintem nem csak az ES közvetítését lehet nézni, ahhoz túl sok az élő ikon egyszerre.
-
NB2
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Pontosítsunk: azok a sportokat szereti amit az ES ad. Mert ha ő focibolond, az ES nem az ő csatornája

-
-
Grande Ale
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem még 4k, ki tudja meddig...
-
zseko
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen.
-
Rigormortiis
veterán
Jól látom, hogy aki (én) eddig a kedvezményes, régi hbo go-s csomagban volt, most már csak 1080p nézheti a filmeket?
-
törölt tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Miért jár jobban?
-
törölt tag
Én a Fehér hót kezdtem el ma de az is elég halk. Legalábbis a beszéd, ha zene van akkor meg lerepül a fejem.
-
zzola
titán
Múlt hónapban előfizettem 1 évre. A sport csomag érdekelne, ha most előfizetek rá, marad az éves előfizetésem, vagy ez már módosításnak minősül és tejelni kell a jelenlegi éves árhoz képest a különbözetet?
-
Daweeeeet
csendes tag
Ez a Dűne 2 valami rohadt halkra sikeredett. Ötvenes hangerőn ment a tévén.
-
Chris0321
veterán
Téves.
-
Doki16
addikt
Nekünk az inviteltől (most már Digi) van már régóta hozzáférésünk még akkorról amikor HBO GO volt a neve. Egészen idáig nem is volt semmi gond vele, de most ,hogy lett ez az új MAX így a régi hozzáférésem ugyan létezik, de azt írja újra elő kell fizetnem. Na most ez hogy van, hogy fizetem a szolgáltatónak is és még pluszban fizessek elő a MAX-nál is? Járt valaki ugyanígy, lehet ezzel valamit kezdeni?
-
törölt tag
670 új műsor került fel a Max indulásával. Plot twist: nagyrészt nem szkriptelt dokukról van szó. [link]
-
totron
addikt
válasz
üzenetére
Egy cikk egyenesen úgy fogalmazott, hogy végleg búcsúzik az HBO. Ez az elnevezést tekintve igaz, meg benne van egy kis gagyi szenzáció-hajhászás is, értjük. Írod, hogy a Cinemax-i tartalom nem gondolod, hogy változna, lehet. Abban viszont már nem vagyok biztos, hogy nem nyílik szét a lineáris Cinemax és a stream, vagyis elérhető lesz-e ezen túl is streamen minden abból a tartalmi szegmensből ahogy eddig is?
-
-
Jól indul a kapcsolatunk az új appal.
Az elmúlt időben a Jamie Dorman-es the tourist sorozatot néztük. Tegnap este néztük az utolsó előtti részt, ma értünk volna a 2. szezon záró részhez.bekapcsolom a kütyüt, nem indul az app, installáljak újat. oké. Bejelentezik magától, jelszót se kér, oké.
Indítom a sorozatot, csak béna magyar hang van hozzá, az eredeti angol sehol...
Nem szeretek semmit sem magyarul nézni.Nem tudom, hány ilyen lehet, de kevés dolgot utálok jobban, mint amikor elcsesznek valamit, ami eddig többnyire jól működött...

a feliratok állíthatóságának hiánya miatt sem vagyok boldog.

Azt sem értem, miért kell 2 évente gyökereiben megváltoztatni egy szolgáltatást...
Visszafelé fejlődik a világ... -
Kiskutya
veterán
Telekom Android boxon 4k+hdr megy angol van atmos is viszont eddig magyar 5.1-et nem sikerült megszólaltatni... Ráadásul a HP első részén nincs magyar szinkron.
-
-
Standard antigo az előfizetésem, fire tv (4k Max 2023)-n full hd kép / 2.0 a hang. Ellenben apple tv-n 4k hdr v. dolby vision kép /dolby atmos a hang (a fire tv a tv-be van dugva, az apple tv oppo 203-ba, de gondolom nem ezen múlik).
A sport összefoglalókat meg lehet nézni. A hangjuk fura, rengeteg lehetőség van, magyar is választható, de nincs hang, gondolom csak ahol volt közvetítés magyarul. Úgy tűnik nem szimplán a Eurosport 1/2 streamje, hanem az app-hoz hasonló, elgondolokodtam a sport bővítményen (de félek bolygatni, nehogy eltűnjön a 4k
) -
Roland18x
tag
Itt nem lesz több 4K-s film? Az amcsi startnál tavaly úgy emlékszem bövítették a listát.
-
törölt tag
Remek, nem lehet zoomolni Androidon...
-
vm93hun
aktív tag
Csak én nem találom az A-Z listát, ahol látom listázva az összes filmet, vagy jól eldugták valahova?
-
blakey
titán
OS-től függ, LG TV-n állítható, böngészőben állítható, Apple TV-n rendszerszinten állítható. Androidon is van lehetőség a rendszerszintű állításra, ha azt figyelembe veszi, mert pl. a SkyShowtime figyelmen kívül hagyja, Prime sem tudja 100%-osan átvinni a böngészőben beállított betűtípust.
-
Felhasználási feltételekből:
2.20 Ha Ön megváltoztatja az Alapcsomagot (beleértve a bővítést, a csökkentést vagy másik Előfizetés-szolgáltatóra történő váltást), a jelenlegi Alapcsomagjára vonatkozó Próba-előfizetések vagy egyéb Promóciós Ajánlatok (az alábbiakban meghatározottak szerint) automatikusan megszűnnek a csomag megváltoztatásának napján, és nem vonatkoznak az új csomagjára. -
Hová lett az új max-on a felirat méret beállítás? Hiába nyomtam meg a menüt, nem jött elő.

-
spiky03
veterán
Win alá még most sem sikerült appot készíteni...

-
zzola
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Philips TV-n engem bedobott a storeba a régi app, még csak keresni sem kellett az újat.
-
Kaba
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem frissült, a maxot le kellett tölteni(Samsung).
-
Pro Koryak
addikt
Frissül magától az app pl. tévéken vagy fel kell tenni a MAX-ot?
-
norbertoth
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Köszönöm!
-
Soulfly842
addikt
válasz
üzenetére
Köszi, olvastam az eredeti cikket, de ez a részlet már kiesett

Discovery/animal planter tartalmak esetében mintha valahol azt olvastam volna, hogy fokozatos lesz a feltöltés.
Ehhez kapcsolódó Sorozatjunkie tapasztalatok rész
Ill. a sorozatjunkie főoladalára is célszerű ránézni majd, elég profi 'mi került/kerül be' tartalakat adnak mindig közre.
(talán (nagy valószínűséggel) a mafabon is lesz majd ilyen írás) -
törölt tag
válasz
norbertoth
üzenetére
200 doku felkerült kb. de filmekben nem igen van változás.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Most tartalmilag változott valamiben a régihez képest, vagy csak kapott egy új színt meg logot?!
-
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Olimpia elvileg benne lesz minden csomagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Autós topik
- Redmi Note 13 4G
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gumi és felni topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez akkor is öntökönlövés a Eurosportnak!

Mert igen ez lesz, hogy aki eddig ES player előfizető volt, az csak úgy tudja nézni, hogy előfizet MAX-ra is.
Öntökönlövés esete.

(
), bármikor visszanézhető + sok minden más fícsör. Én inkább ezt választottam tavaly.
(Misfits)
Állítólag szeretnék ha valaki bekebelezné őket a 40 milliárd dolláros adósságokkal együtt.
)