- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdv a HBO Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChris
senior tag
válasz
Alex91 #10136 üzenetére
Engem is a 4K elvétele zavart, amíg meg nem néztem, hogy ennyi idő alatt mennyi tartalom jelent meg és mennyi van magyarországon belőle.. hát az a pár cím nem győzőtt meg és az eddigi igyekezetük sem. Saját gyártású sorozatok vannak leginkább 4Kban, de a most a legutóbb újonnan berakott filmek közzül egy sincs ami UHD lenne. Szerencsére van másik szolgáltató is, ahol jobb a 4K felhozatal...
kb. a fele lehet magyarországon a listának:
https://hd-report.com/list-of-max-4k-hdr-atmos-movies-shows/
https://www.thewrap.com/max-4k-content-movies-shows-streaming/ -
erdey_a
addikt
almát körtével hasonlítasz. most 1600 a 4K, ezután meg több lesz a 4K. senki nem mondta, hogy csak a HD csomagra fizethetsz elő drágábban.
uncsi, hogy minden streaming topikban azon megy a vekengés, hogy drágulnak. nem alapszükséglet a streaming, ha nem fér bele a keretbe, le kell mondani. nyilván nem jó ezzel szembesülni, de ez van. vagy fizetésemelést kell kérni.
gyerekkoromban 2 forint volt egy gombóc fagyi. most 600 és sz@rabb. nem is veszünk... -
-
perge666
veterán
YouTube nem laggol egyáltalán,semmilyen felbontáson.
A PS4 kábelét nem tudom bedugni PC-be mert mindkét vége HDMI,a PC mint irtam Display Port.
De amúgy PC-n le van töltve a Vaják 2. évada 4K-ban és az is laggol néha.
LouiS22 : Köszi az infót,akkor HBO GO miatt tényleg felesleges lehet a dedikált VGA,de viszont máshonnan lejátszott filmek miatt lehet hasznos.
Mikrolagg : Bocsi a sajátos kifejezésért. -
Szpisti
addikt
Nem, de azóta megjavult, ezt nem is mindig játsza el, hanem csak kb. minden 3. tévézésnél, az esti órákban... A tévét úgy állítottam be még régebben, hogy ne gyorsindítással kapcsoljon be, hanem - úgymond - bootoljon be minden bekapcsolásnál, ez sem nem tart olyan soká, pár másodperc az egész... De ha megint akadni fog, az áramtalanítással kezdem majd. Aztán lan kábellel folytatom, ha nem javul...
Köszi a tanácsokat mindenkinek! -
-
Somatom
veterán
Kicsit részleteznéd? Azt hogy és honnan tudom, hogy melyik a jó? Az alkalmazások között ott a HBOGO. Telepítve van. Belemegyek, kiválasztom a belépés opciót és PIN -t kéne megadnom.
Szerk.:
Keresésnél bepötyögtem, hogy HBO. Dobott egy HBOGO -t. Telepítésre böktem. Erre dobott vmi prémium bejelentkezési felületet. Mi vaaaan? Hova jelentkezzek be már megint? Kezd kaotikussá válni a project. -
törölt tag
Engedd már meg nekem ,hogy jobban ismerjem nálad a saját hálózatomat! Köszi.
Semmi gondja a 2.4Ghz sávnak , minden eszköz tökéletesen működik.
Szerencsére nem a lakótelepen vagyok, ahol minden channel-el ül 2 router.Amikor a hbogo szarakodott , a cc2 teszt alapján akkor is megkapta a 40-45 megabitet wifin!
Most is pont ennyit kap, és mint már leírtam , valamit módosíthattak rajta , mert stabilabb lett a hétvégi forgalmasabb időszakban is!Tudom ,hogy ha lenne apple router 185ezerért akkor, azt javasolnád ,mert az az isten, de szerencsére van élet lehúzás nélkül is.
-
bendikeee11
tag
Telefonon simán megy minden. Volt hogy telefonról is ment, csak most gondolt egyet és ez van. Ma kb. délig egyfolytában ment. Tegnap este is. Tegnapelőtt megint ezt csinálta de akkor egy routercsere megoldotta. Youtuberól megy a tükrözés gond nélkül.
Most frissítem a telefonom, már nem tudok mire gondolni.
-
Exian
addikt
PC-n webes felület is tökéletes, szerintem az a legjobban optimalizált. Viszont úgy vettem észre, hogy erősen hardverfüggő. Két asztali gépen van használva nálunk, egyik egy régi kétmagos konfig (E8500) 2gb rammal, másik egy bikább 6 magos, 16gb rammal.
A kétmagoson rendszeresen vacakol, akadozik, vagy csak egyszerűen HIBA kisablakkal megáll. A bika gépen gyakorlatilag sosem volt gond, csak múltkor pár hete az egyik vasárnap, amikor viszont többen jelezték, hogy vacakol, platformtól függetlenül.
Mondjuk igazából szerintem a kétmagos konfig is bírja, van, hogy órákig nincs baja és max minőséggel megy akadozás nélkül. Szerintem csak akkor kezd vacakolni, amikor a Windows valamit elkezd a háttérben tekerni, vagy valamelyik program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• Max
• HBO Max & OD
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest