Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Wonder Woman az Amazon prime-on elérhető.
-
n@p@lm
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért elég bosszantó hogy csak HD-ben.....

-
Rigormortiis
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Saját nagy filmjeiket leszedik?
-
Samott
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van workaround, ha kinyomod a reklamot es ujrainditd a streamet akkor azt a reklamblokkot ki tudod hagyni. De minden egyes blokknal el kell jatszani.
Szegyen hogy a fizetos csomagot is teleszarjak reklammal.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem szükséges.Gondolatolvasónak tanulok, már kész is.
Az előző hozzászólás környékén módosítottam, plusz már valaki jelentette is a kérést.
-
cigam
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. Nem a növekedés mértékét vontam kétségbe. Arra akartam rákérdezni, hogy ebből mennyi lehet az automatikus (kábeltévé csomaghoz adott) előfizetés, és mennyi az egyedi előfizetők aránya. Mert szerintem az előbbi elég jól megemelte ezt a számot.
-
cigam
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
MI a difi? Pl. Nekem is van RTL+ fiókom, de Prémium előfizetésem nincs hozzá.
-
cigam
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az RTL/TV2 előfizetések mennyire valósak? Szerintem a növekedésükben erősen benne van a kábelszolgáltató csomagjába épített "előfizetés".
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt én is megtaláltam de élő adást nem dobott fel. Telefonos appban. Lehet frissíteni kéne. Annyira nem érdekel mondjuk, bár lehet vannak jó magazinműsorai a CNN-nek amit érdemes lenne nézni. Nem mintha lenne időm ilyesmire, Discovery cuccokból se nézek semmit pedig felvettem csomót a listámra.
Weben megvan. Kicsit csalódás ez a CNN hub.
Amúgy a Cartoon Network szekció igazán bővülhetne klasszikusokkal. Johnny Bravót és a Dextert simán megnézném.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ebből nekem lehet bajom?
Kicsit VPN vagy régiókorlátozás kijátszásának is tűnhet az, hogy átállítottam a tv-t magyarra. Írok egy mail-t nekik, hogy ilyenkor mi a helyzet, majd jelentkezem a válasszal.
szerk.: valaki privátban küldene egy mailcímet hozzá?
Gyakorlatilag lehetetlen ebből a régióból még a weboldalukat is megnézni
Max is Not Available in Your Region
-
zseko
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja, tévében nézni valóban azért jó, mert jobban látod mi történik a pályán, mint pl. az egyik kapu mögött ülve a másik kapu előtt történteket. Bár fel nem fogom mit lehet szeretni a fociban

Am tudom hogy ott lehet átkapcsolni, olvastam a korábbi hsz-eket. A Japán-Samoa rögbibe néztem bele (többek között), reméltem hogy lesz akkor japán hangsáv is, de nem :/ -
válasz
l.skywalker
üzenetére
Olcsón akarom megúszni.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mert ez inkább egy jó fhd!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
A gyanúm az, hogy azt viszont szinte kivétel nélkül fogja közvetíteni az MTVA.
No mindegy, megspóroltam húszezer forintot. Elköltöm valami értelmetlen dologra.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy a film, vagy a sorozat mikor jelent meg.
Köszi!!! -
NB2
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
kaptam
regisztrációkor, volt egy kérdésem, meg még 1-2 emailt is kaptam -
Kaba
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A telekomnál is 4k-s az Eurosport, az extra minicsomagban.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, IGN remek cikkére reagált is a Max, és abban írták hogy azért nincs pl. újdonságok kategória mert több száz cucc lenne most benne. Folyamatosan kerülnek fel az induló tartalmak, úgyhogy várni kell még kicsit.
A válaszok fele kb. az volt amúgy hogy licenc licenc licenc. Vicces hogy az IGN-nek ezt így el kell magyarázni.
-
zseko
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha jól dekódolom, akkor: 'kíváncsi vagyok'

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha benne van az ÁFSZ-ben akkor hiába, gondolom ezt hibázta el a Telenor.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Annak idején Telenornál volt egy ilyen egyoldalú áremelés kísérlet, és ha bementél az üzletbe és kérted hogy ne legyen, nem volt
Nem tudom az miben volt más mint most az inflációs kompenzációk. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja basszus. Bár a 20-30 részeseknél legalább rövidek voltak a részek
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
De szeretem ezt a viszonylag új trendet, hogy nem ragaszkodnak a 12-13 részes évadokhoz!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Képtelen vagyok megnézni mindent ami érdekel!
-
Redneck
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megoldottam, nem fizetek elő amíg ilyen az app.
-
Redneck
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó hogy van ilyen lehetőség, de baromira szomorú, hogy egy ekkora kaliberű cég szolgáltatásánál, harmadik féltől kell beszerezni az infót.
-
Daweeeeet
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem vitának szántam, én sem vagyok azért mindentudó

-
Daweeeeet
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogyne függene attól, hogy ki készítette. Szerinted egy Walt Disney Pictures film hova kerülne fel a disney+ streaming szolgáltatón kívül? Onnan nem nagyon kerülnek le a sajátgyártású filmek, sorozatok. Persze vannak kivételek nem azt mondom. A 20th Century Studios (Walt Disney tulajdon) filmjei nagy átlagban fent vannak a disney+-on, de van egy-két kivétel, amit megtalálhatsz netflixen vagy hbomax-on.
Na most az hbomax a WarnerMedia része.
Azok a filmek fent maradhatnának állandóan. Hiszen mire kellene a licenszet fizetni? Jó értem én, nagy cég hivatalosan megy minden. De, amit említettem egyik zsebből a másikba kb. Szerintem túl sok filmet vesznek le időnként, egy párszor belefutottam, hogy nem volt fent az adott pillanatban a keresett film és sehol nem volt fent, tehát nem beszélhetünk arról hogy ideiglenesen odaadták valakiknek a streaming jogokat. A szinkronjog természetesen a hazai forgalmazóé. Ha lejár meg kell hosszabbítani, ne ezen spóroljanak.
A skyshowtime-nál előfordul, hogy valamit inkább újra szinkronizáltatnak. Biztos olcsóbb vagy nem tudom.Na jól kipanaszkodtam magam
. Ha elindul az új Max platform akkor remélem ez a helyzet változni fog. -
Daweeeeet
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gyerekek ne szórakozzunk már. A Mátrix és szintúgy a Legendás Állatok is Warner Bros tartalom. Mire kéne licenszet fizetni? Egyik zsebből a másikba? Disney-ről mikor kerülne le a Star Wars vagy a Marvel?
Számomra ez amúgy mai napig érthetetlen és még mindig nem kaptam rá értelmes választ. Össze-vissza pakolgatják a sajátgyártású tartalmakat.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az 1700 forintos árat februárban is ki fogja szolgálni. De jó lenne lassan valami infó az átalakulásról azon kívül hogy lehet majd nézni az olimpiát.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jó kérdés hogy itt is vagy csak USA-ban. Most SkyShowtime-on is vannak A24 filmek.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pont így, csak nekem még huszadikáig kitart
... -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát ez a Buki elég langyos, azért megnézem az első évadot de a Charlie Sheen nosztalgián kívül nem sok jó poén volt benne. Hátha idővel jobb lesz, a Két pasi meg egy kicsinek is kellett idő.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bukit várom de szerintem csalódni fogok.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megint nőni fog a megnézendős listám
-
eclipse19
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
És tényleg. A weboldal-tervezés csodája.

Nagyon felhasználóbarát.
Kár, hogy nem tájékoztatnak róla. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kifejezetten gyenge hét ez. Legalább rövidül a saját listám pár filmmel.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
meglepő, hogy a Twisted Metal egész évedja kikerül egyszerre. de ez nekem csak jó
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lassan átnevezhetnék Sony Maxra, ezen a héten is kb. csak tőlük jönnek filmek...
Viszont a következő pár hétben felkerül az Úszó és a Száguldó Erőd, végre valami értelmes tartalom Steven Seagallal!
-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Flash akkor ide nem jön 18-án úgy látszik.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem valami erős ez a hét. Legalább meg tudom nézni amit a hónap első felében bejelöltem.
-
skroy
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Hobbit trilógia eddig is fent volt, nem? Vagy jön a bővített változat?
-
vamzi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bejön az appstore és megnyithatom az alkalmazást, pont mint a telefon kijelzőjéről az alkamazás ikonjával:
a lokalizáció minden eszközömön magyar, minden eszközömet itthon vásároltam és a nyelv is magyarra van állítva. De ez látszik abból is, hogy a maxot nem engedi telepíteni, mert nem elérhető az alkalmazás az én régiómban. -
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem is ez a gondolatmenet jutott eszembe, hogy lehet neki US alapú a lokalizációja/account profilja (hiszen US-en kívül sehol sincs még Max).
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valahol valami biztos változott, de hogy a szerződés még le se járt az biztos
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Írtam. Eddig ment
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Idol! Iá! A többi nekem felejtés de majd ránézek a filmekre mit tudnak.
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
évek óta futó sorozatról beszélünk. Én rendre szaladok bele spoilerekbe sajátjaimnál - pusztán azért, mert követem az amcsi hivatalos instát és az időeltolódás miatt látom azt,amit nem biztos, hogy akarnék

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Utalás?
Konkrétan egy poszt róla, hogy XY CEO..
Na, de mindegy. Úgyis végig nézem, mert amúgy nagyon tetszik csak jobb lett volna, ha nem tudom.

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen gyönyörűen elspoilerezte az HBO nekem a Successiont... Valami brutális, hogy két nappal a műsorra kerülés után a hivatalos oldaluk tele van vele..
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tegnap kezdtem el az első évadot, eddig tetszik
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kíváncsi leszek ezekre a pénteki filmekre. Elég nehéz így magyar címmel beazonosítani őket.
Múlt héten a First Love nagy meglepetés volt. Ezt szeretem HBO Maxban hogy sok különleges film kerül fel.
-
eclipse19
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt meg lehet valahonnan tudni, hogy a "Hamarosan eltűnnek" alatt felsorolt filmek pontosan meddig elérhetőek?
Köszönöm. -
blakey
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
GoT az a "GIT", nem?

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem HD Ready tévém van
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én csak azt akartam mondani, hogy ha van jó minőségű változat egy filmből, akkor az lenne a minimum, hogy az is elérhető legyen egy fizetős platformon. Így mindenki olyan minőségben nézhetné amilyet a tévéje le tud játszani. De az, hogy nem legális, ingyenes oldalakon több hónapja fent van az elérhető legjobb minőségben és amikor a legális, fizetős oldalon több hónap után végre megjelenik, de csak gyengébb minőségben, az nem igazán a legalitás felé tereli a népet.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
De az új Brad Pitt film előző héten került fel
Ja, HD-ben. Virágboltban hónapok óta megvan már 4K DV Blueray ripben.

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem márciusban (de akár már április végén) jön a Shazam 2., meg jövő hónapban most már tényleg illene feltenniük az Ahol a folyami rákok énekelneket. De mi számít újnak, akinek day 1 saját gyártás kell, annak a Netflix a legjobb opció. Mondjuk azt meg hagyjuk milyen minőségűek a Netflix filmjei, hétvégén pont befürödtem egy nagyon várt koreai újdonságukkal...
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez most elég gyenge hét lesz.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Izgi lesz a hétvége. Mondjuk nem értem az a mocsaras film miért nem jön már, előbb volt moziban mint a Bullet Train. Meg a Krokodili is, bár azzal már leolvasztottam egyszer az agyam. Kicsit a Sony szűkíthetné a mozibemutató és az HBO Max premier közti időt.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
A félbe hagyott lejátszás lehetőségét hagyhatták volna egy 30 napos kifutási keretben. Fura egy szolgáltatás ez így, hogy eltűnnek a tartalmak és teljesen mindegy, mi az oka.

-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eddig fenn volt. Az Unforgiven is lekerült. Nem értem mert Warner filmek, elvileg ezeknek mindig elérhetőnek kéne lenniük.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jobban is elszórhatták volna a filmeket.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amatőr kérdés, de esetleg vissza fog kerülni a Max-re is? Nehezen követem ezeket az üzleti megfontolásokat. Mi az a Skyshowtime?

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nos csak ezért nem fogok előfizetni.
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
isten ments
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amúgy miért isteníti mindenki ezt a középszerű "valamit"?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Először meglepődtem a pénteken, aztán eszembe jutott hogy új hónap. Jobban is eloszthatnák a filmeket, mindig az első hétvégén tolják ki a legtöbbet, aztán alig jön valami. Arról nem is beszélve mekkora könyvtárból lenne lehetőségük akár napi 10 filmet is feldobni, aztán úgy csepegtetik mintha fájna feltenni őket.
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Agyam eldobom.
Képesek egy 10 részes sorozatra készíteni egy 10 részes hogyan készült doku sorozatot? Ez csak nekem tűnik elmebajnak?
Ha már mindenáron ragaszkodunk hozzá, hogy legyen ilyen is, akkor ezt egy sima 1-1,5 órás doku filmben is el lehetett volna lazán intézni, és még az is bőven elég lett volna.
Ahelyett, hogy a 2. évadra fókuszálnának inkább. Nem mintha nekem hiányozna, mert az 1. is kínlódás volt a számomra. Ma jön a befejező epizód, de amit eddig láttam az alapján felmerült bennem, hogy a folytatást már meg se fogom nézni. -
Spec
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a "Ház amit sárkányok építettek" című cucc micsoda pontosan? Rákerestem, de csak annyi van róla, hogy egy 10 részes doku sorozat a Sárkányok háza 1 évadról. Most ez komoly hogy egy 10 részes sorozatról készítenek egy 10 részes sorozatot?

Amúgy értetlenül állok a Sárkányok háza értékelései előtt. Mindig is nagy rajongója voltam a Trónok harcának. Most nem régiben néztük újra mind a 8 szezonját, és hát még most is bőven az élbolyban van minden idők legjobb sorozatai között. Az IMDB-s 9,2 bőven dukál neki szerintem is.
De ez a Sárkányok háza még a 4 évvel ezelőtt véget ért sorozathoz képest is fostalicska. A környezet, a szereplők, a kosztümök, a díszlet hiteltelenek. A story lapos és szinte lineáris. A szereplők érdektelenek, színtelenek, és a színészi játék is pocsék sok esetben. Most tartok a 7. epizódnál, de már kínlódás néznem. isten úgyse nagy bizakodással és lendülettel álltam neki, de már a 2. - 3. résznél tudtam, hogy ez messze nem üti meg a Trónok harca szintjét, és azóta csak lefelé megy a lejtőn. Nálam az IMDB-s 8,5 is túlzás, és talán 7-es értékelést adnék rá, de azt is jó indulattal. Elég lett volna ha csak viszik tovább a bevett módszert, amit a Trónok harca már megalapozott, de szerintem nem sikerült egyáltalán. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Batman! Ezt várom mióta előfizettem
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ennek így mi értelme?
Az eredeti tervet (HBO Max + Disc = Max) értettem, több pénz. De így? -
Vismajor01
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
F*sza...Helyett h valami gigantikus cég megvenne az összeset és lenne egy darab
Fel órám meg el esténként hha keresek egy filmet akkor az melyik streamingen van, hogy aztán rajojjek h PONT azon amelyik nekem nincs -
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak a sima, reklámok nélküli csomag havi ára emelkedik $1-ral! A reklámos is marad $9.99, meg az éves reklám nélküli előfizetés is maradt $149.99. Olyan életre szóló akció ott nem volt (meg a világ nagy részén se).
És nem, jelenleg semmi sem utal arra, hogy az USA-n kívül bárhol máshol emelnék az árát. Az ilyenekről regionális szinten szoktak dönteni. Illetve ha lesz is az nem az $1 alapján lesz, hanem pl. 7% lesz mint eleve odakint.
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na de az mire ideér, rákerül az áfa és máris 450 forint

-
Somatom
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nemtom mennyire lesz ez az osztódás így sikeres, de belőlem több pénzt biztosan nem húznak ki. Sőt! Ha az újak miatt itt tovább csökken a tartalom, akkor ezt is dobom.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem időszakos exkluzív szerződése van a Disney+-nak az évad második harmadára. Más okot nem látok miért ne kerülne fel Maxra a maradék. Idén jön elvileg az AMC+ Magyarországra is és mindenhonnan le fog szerintem kerülni
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Havi 1600 forintot nekem megér, csomó régi HBO sorozatot be tudok pótolni és elég heti 2 filmet megnézni róla hogy jó legyen.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehetnének bőkezűbbek a filmekkel. De gondolom ez is csak a jéghegy csúcsa, mindig kicsit több tartalom érkezik mint amit beharangoznak hétfőn.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Black Adam tényleg felborította a DCEU erőviszonyait, akkorát bukott hogy inkább kitolják még idén HBO maxra és elkaszáltak mindent aminek köze lett volna a folytatáshoz

-
Rigormortiis
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ú, akkor majd Transformers maratont tartunk
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
deszépek
-
eclipse19
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát a kép bal alsó részét behomályosíthattad volna...
-
blue eyes
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
23
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csak ennyi volt a Sárkányok háza első évad?
Nem lesz második évad?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt az É R elnevezést nem bírom megszokni
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
És mikor lesz magyar szinkron hozzá?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az első rész alapján egészen ígéretes
. -
blakey
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A CC is egy célcsoport, az Apple TV egy másik, a kettő nem "üti" egymást. Nekem kb 60 különböző lejátszóm volt, teszteltem, használtam, stb. Most is van 9 darab, Fire TV Stick 4K Max, CoreELEC képes eszközök, Mi Box S, Apple TV 4K, tudom milyen a legjobb, a jó és a sz@r lejátszó. Az automatikus, rendszerszintű (out of the box) "streaming" fps-váltás az gyakorlatilag csak az Apple TV-n működik, a CE eszközökön szintén működik, de azok nem támogatott eszközök, Android/Google TV OS-en nem megy vagy csak ilyen/olyan "patch-ekkel". Egyik lejátszót sem nézem le, csak tudni kell, hogy mire használjuk. Zenére pl. én sem használom az Apple TV-t, nem arra való, arra ott a CE boxom USB DAC-al, Fire TV Stick "csak" egy stick, Mi Box S csak egy androidos box ami sok mindenre megint nem jó, de amire használjuk arra tökéletes, stb.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én az enyém gyorsan eladtam. Azért nem egy kategória a kettő. De nem beszélek rá senkit hogy vegyen, de hogy számomra egy szuper döntés volt, az biztos. Úgy hogy rühellem az iost és a szisztémát.
-
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ok, ez bővebb téma, mint gondoltam.
Utána olvasok.
Én, alapszinten képben vagyok, Android 2.6 óta. Párom, aki nem barátkozik velük. Én meg nem vagyok mindennap mellette, hogy segíteni tudjak neki, ha egy eszköz nem a gondolt módon teszi a dolgát.Somatom: Vazze, ez mély medence!

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azért is írtam amit.

Sajnos a tv gyártók elég gennyes húzásokkal motiválják a népet a cserére. (lg és samsung biztos, azok vannak itthon) -
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem még lehetne, kevesebb ismételt műsorral.
Szerintem, már érzékeltettem eléggé, hogy vágom, mi a különbség a kettő között.
Miért ne várhatnám el? A streamingen akkor nézem meg, amikor akarom, a tv csatornán meg vagy magamat vagy a STB felvevőjét időzítem.
Nem csoda, van aki még nem akar okos vagy érintő kijelzős telefont használni. S még nem érték el a 60-at. Jó esetben van még egy 20-as előttük. Velük már nem számol az HBO? Hiába előfizetők, minimum 20 éve már? Jó lenne nekik az a 6 csatorna, rendesen összetéve. -
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
De mondom, nem fogja azt használni.
STB-t+tévét bekapcsolja, lapozgat a csatornák közt.
Én, 2 hetente nézek rá a tévére, mert nem vagyok otthon.
Az HBO előfizetéssel van még más mozicsatorna, emiatt megtartjuk, de sajnálatosnak tartom, hogy mindent az HBOmaxra tettek fel, a sima HBO csatornák meg háttérbe szorulnak. Szerintem, kiegészítő szolgáltatásnak kéne lennie a streamnek. Vagy fordítsák meg! Előfizetek a maxra és pluszba kapom a tv csatornákat. -
HoTaZo
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem azért furcsa ez, mert kezdetben volt az HBO, aztán elkezdték a többi csatornát, majd az HBO Go, meg az OnDemand. Most meg az HBOmax a fő és örüljön aki arra előfizet, hogy nézhet még valamit az alap HBO csatornákon.
Párom nézi, veszi fel STB-re, ha olyan van. Alig van pár más csatorna, amit nézni lehet a 200-ból...
Azért nem veszek okos tévét, hogy pár, csak a maxon vetített filmet, sorozatot megnézhessünk.
Nem használ laptopot, okos telefont tabletet, Chromecastot se fog.Somatom: Persze, ezt tudom, a streamingre a STB-n keresztül ott volt az OnDemand, amit most vezet ki a Tk, de nem használtuk.
Alex91 : ??? Akkor informálj!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Yo!

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Csókolom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Francért teccik olyan trélert betenni, ami még sehol sincs a film listában. Fel teccett izgatni, hogy végre valami új, erre semmi. Kiderült hogy két kendermagos kakas pucolása közben vagy a fonóban teccett hallani hogy majd lesz ilyen.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi van vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Formula-1
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...
Nem lesz második évad?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)