Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Jah, én amúgy magasról teszek a hdr-re és a dv-re, egyáltalán nem izgulok rájuk, hogy legyen. Sőt, ha jól olvastam, bizonyos szempontból inkább több problémát hoz mint hasznot egy alsókategóriás tévénél, hogy nincs elég fényerő, és sötét a kép. (Ezt mi is tapasztaljuk a most vásárolt (Samsung) tévével, a normál tévéadások és a hdr nélküli streamingek tök jók, ami (film, sorozat, stb.) viszont ilyen csodaképjavítást használ, mind sötétebb. Nem tudtam rajta állítani, nincs már hova.)
-
-
-
De a hírek pont arról szólnak, hogy kevesebb lesz a tartalom (mert csak a tömegízlést kielégítő sikerfilmeket és sorozatokat éri meg streamingen szolgáltatni). A fúzió ezen nem igazán segít, mert a dupla előfizetések kiesnek, az áremeléstől viszont lemorzsolódnának az árérzékenyebb rétegek, azaz nem lesz több pénz tartalomra, pláne hogy a konkurencia is kisebb lesz.
Más. HBO Max-ra is az jellemző, hogy mindent szélesvásznú képaránnyal (alul-felül fekete csíkokkal a tévén) kell nézni, 0 és 130dB között össze-vissza változó hangerővel? (Mert D+-on ez van, és engem eléggé irritál...)
-
-
-
-
Csak Streaming. Mondták, hogy a Magenta 1-en belül a mobil előfizetésemhez van társítva.
Azért csak Streaming, mert TV-t nem nézek, a lineéris tévézés nekem már sok-sok éve nem pálya... én akkor akarom nézni, amikor időm van, vége már a 90'-es éveknek, hogy hűha siessünk, mert 20:00-kor kezdődik!
Szerk: Egyébként 5-6 évvel ezelőtt volt komplett HBO előfiozetésem szintén a T-nél, csak aztán váltottam Streamingre, amikor láttam, hogy sosem találkozik szinte a szabad időm, a műsor kezdéssel

-
-
Pompi
nagyúr
-
azbest
félisten
Nekem azt írták, hogy nem lesz külön app, hanem egy globális. Azt meg nehéz lesz úgy, hogy magyaroknak megy szekéren, amcsiknak meg csak sportkocsin

"Ugyanaz lesz mint az USA-ban, de a felület lokalizált lesz."Azt mondjuk nem értem, hogy minek kavarni a go körül már a maradék hetekre, ha a max miatt úgyis másik rendszer lesz. Hacsak nem a mostani go szerverei szolgálják ki a maxot is, mert akkor amiatt muszáj lehetett még a go-t felhozni arra a szintre, ami a maxnak kell.
-
LouiS22
veterán
Magyarok vagyunk, lételemünk a fika és a régenmindenjobbvolt.
HBO bedobta a jó öreg accciós jelszót és a többség nem gondolja végig, nem olvassa el az apróbetűt, csak azon megy a visongás, hogy jajistenem mi lesz, ha lemondom, stb.
Pedig hát, pontosan ugyanúgy bárkinek ott van tálcán kínálva ugyanaz a kedvezmény - cserébe egy egyéves elköteleződésért.
És ahogy te is írod: valójában többet (pl. 4K, végre térhatású hang) kapunk majd kevesebbért.
-
chaosmonger
tag
Én nem erről beszéltem, hanem a 33%-os kedvezményről. amihez 03.31-ig lehet hozzájutni.
Ha szolgáltatói előfizetéssel fordulsz rá a max-ra, akkor a jövőben ha szolgáltatót váltasz, vagy csak egyszerűen le akarod mondani a hbo packot mert rájössz hogy tök felesleges, akkor attól elesel. -
NyMRooD
addikt
Remélem, úgy lenne korrekt, bár januárban sem tájékoztattak senkit a kompatibilitás módosításáról, ami szerintem baromira nem korrekt.
Alex91: igen, de egy 60-70 ezres dobozzal nem sokat értem volna a kijelző nélkül
Egyébként nekem a gondom a tájékoztatás hiányával van, néz fel az HBO Magyarország facebook oldalára, 0 infó a témában, ha valaki rákérdez, azt a kommentet átugorják, az időben rákövetkezőre megy válasz, erre meg semmi.u.i. Egyébként (többek között) pont azért vettem WebOS-es tévét, mert ezt a rendszert találom a legkényelmesebbnek, eddig kb minden olyan app megvolt hozzá amit akartam, vagy előbb utóbb megjelent, androidTV és ios(tv) szerintem nincs olyan kényelmes, de gondolom te se szivesen váltanál egy olyan megoldásra ami neked kényelmetlenebb. Ráadásul az ios baromira zárt is, ott nem elég ha a szolgáltató elkészíti az appot, még bezavarhat az, hogy az apple-nél éppen milyen lábbal ébredtek fel reggel (lásd pl xcloud app, ami már rég kész van), akkor már inkább megpótolom azt a pénzt (talán nem is sokkal kell) és veszek egy xbox series s-t.
-
NyMRooD
addikt
Igen én ezt értem, felfogtam és elfogadom (bár hülyeségnek tartom, hogy ennyire lekorlátozzák) de a 24.hu is írta, hogy az a lista külföldről van, szóval a kérdésem / problémám még fenn áll, miért nem tájékoztat normálisan az HBO Magyarország, miért kerülik a kérdést és az HBOGo kompatibilitásának a megváltoztatását miért nem közölték előre vagy adtak ki közleményt utólag? Ők a balf@sz*k vagy az anyacég tiltotta meg nekik?
Hivatalos tájékoztatás a 24.hu szerint:
"Az HBO hivatalos közleménye szerint az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV platformon), streaming eszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast), játékkonzolokon (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android), valamint online a www.hbomax.com weboldalon." - nesze semmi fogd meg jól, egyértelmű, hogy a régebbi Samsung és LG tévéken nem fog menni, de ugye nem derül ki, hogy hol a határ.Szerintem ez fontos része lenne a tájékoztatásnak, főleg, hogy az HBOGo előfizetések automatikusan váltanak, de a hivatalos infók nélkül csak március 8. derül ki, hogy mennifog-e a max a meglévő készüléken. Mivel nekem most megy a GO (és tegyük fel nem néztem utána, hogy kint mi a helyzet a Max appal) jogosan feltételezhetem, hogy ez is fog. A váltásnál majd persze megtudom, hogy mégsem, nem tudom majd használni amíg nincs új tévém vagy okosítóm, de azokról sem tudom, hogy milyet vegyek, mert a magyar gárdának nincs kedve ezt közölni.
Rengetegen fognak ezzel szívni, sőt ahogy látom itt a korábbi kérdéseket, még akkor is problémát okozna sokaknak ha az hbo max oldalán kiírnák, hát még így.
-
NyMRooD
addikt
Hol? Én csak 1-2 cikket láttam ahol feltételezték, hogy ugyan úgy lesz mint külföldön, és külföldi oldalakról ki keresték, hogy mit támogat ott a Max. Hivatalosan csak annyi jött, hogy pl LG és Samsung tévéken is lesz. Ráadásul nem magyarázza a support hallgatását és az HBO Go januári leállítása sem volt hivatalosan kommunikálva.
-
totron
addikt
Sokan lusták ésvagy szövegértés gyatra, de van, hogy fórumon a kapcsolt gondolatok újat hoznak, más megvilágításba helyeznek, így szerintem nem árt beszélgetni, mindenkiben jobban letisztul, gyakorlati alapon, több szálon is visszaigazolódik a tényállás.
Átalakul a fiók... Ez lehet jó hír a VIP accountosoknak.
-
Harbinger85
aktív tag
1590 Ft per hó! Ez pofátlan jó ár ha azt a tartalmat kapjuk, amit neten találtam. De még a 2390 Ft se rossz. Kár hogy cska én nézénm, így kicsit "sokkalom" vagyis inkább sajnálom magamtól.
Egy kérdés: nekem van még egy élő fiókom egy adott e-mail címmel, ha azzal regisztrálok is él a kedvezmény, vagy pl. ha e hótól újra előfizetek még a GO-ra?
-
totron
addikt
Próbálom kitalálni, hogy a felsoroltak közül melyik adja a leghosszabb termékidőt és tekinthetünk rá legkevésbé termékkapcsolásként. Ki milyen eszközön, mennyi ideje HBO-zik? A tv OS-eken megjelenő, átmeneti lehetőségeket ne vegyük bele a sorba.
(#6166) LouiS22, itt is az a kérdés, hogy meddig maradnak fenn az adott tartalmak. Gondolom pont ki lesz találva, hogy ne érje meg szórakozni az eseti előfizetéssel, hanem a folyamatos a jó a felhasználónak, lásd kedvezmény. Eddig ki hogy érezte, megérte folyamatosan előfizetésben lenni? Itt most nem arra vagyok kíváncsi, belefér-e a költségvetésbe, hanem a tartalmak rotálódására/egyéni érdeklődés tükrében.
-
LouiS22
veterán
Vagyis igyekeznek azzal behúzni előfizetőket éves dealbe, hogy egyébként változhat menet közben (és ebből következően változni is fog) az előfizetési díj.
Még egyszerűbben: nem azt jelenti a 33% kedvezmény, hogy az induláskor aktuális árazás az idők végezetéig annyi, amennyi volt, hanem azt, hogy az aktuális listaárból kapod a 33% kedvezményt mindaddig, amíg nem szakítod meg az előfizetésed március 31 után.
-
Kaba
veterán
Kiegészítés.
Az akciós 33%-os kedvezmény az Március 31-ig vehető igénybe és a lemondásig tart.(de a havidíj az közben változhat).
Április 1 után lesz egy éves egyösszegű befizetésű kedvezményes akció ahol a 12 helyett 8 hónapot kell fizetni.Ennek a díja 18990Ft lesz(1582Ft-os havidíjnak felel meg). -
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy engem úgysem igazán érdekel.

l.skywalker