Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
üzenetére
Valószínű.
Tegnap a megnyitó megint bufferelt. Ez már kábelen volt, router, modem restart megvolt, akkor is. PC-n tökéletesen ment, uh azt gondoltam, a tv-vel/appal, van a gond. Végül lapotpról ment a megnyitó, a tv-re kiküldve.
Ma nézném a tornát, az is bufferel, próbaképpen beraktam a szinkronugrást, annak semmi baja. F@szom kivan vele amúgy...
Ilyenkor mi van?
-
Kaba
veterán
A gyakorlatban nincsen jelentősége, csak a mérőpadon/teszten mutatható ki. Egyrészt, egymás mellé téve pl. a legújabb Samsung és LG oled tévét nem lesz különbség még DV tartalom esetében sem, másrészt a tartalmak minősége sem az igazi, még a Netflix vagy Apple+ streameknél sem.
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Szomorúan vettem tudomásul, hogy törölték a Blade Runner-t a Max-ról. Ez a narrátoros változat volt, amit Ford annyira gyűlölt.
Sajnos nem néztem meg időben, pár hónapja néztem bele, akkor láttam, hogy magyar szinkronos és a narrátoros változat. Akkoriban még HBO Max volt.Van ötletetek hol tudnám megnézni, esetleg beszerezni?
Jöhet privi is, ha valamelyik virágboltba kellene elsétálnom.
-
zzola
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nem értem, nálad miért nem DV.
-
zzola
titán
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Miért lenne DV amikor a címnél, és a Eurosport logó mellett is kiírják, hogy HDR? (mondjuk alapcsomagban egyik sincs már)
-
zseko
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Mert vannak akik megveszik a Samsungot aztán csodálkoznak hogy nincs DV. Feltételezem.
Amúgy nem lehet hogy neked azért nincs, mert egyszer lemondtad és újrakötötted valami mizéria miatt (ha jól értelmeztem mi volt nálad most így gyorsan visszanézve), így már alapból abban a standard csomagban vagy amihez már nem jár? Nekünk meg még azért van, mert még 'kitart' a régi a hófordulóig, és csak utána szűnik meg a 4K és a DV.
A 4K Max-on van DV, a tévén nem tudom megnézni, arra nincs Max.
-
zseko
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja, tévében nézni valóban azért jó, mert jobban látod mi történik a pályán, mint pl. az egyik kapu mögött ülve a másik kapu előtt történteket. Bár fel nem fogom mit lehet szeretni a fociban

Am tudom hogy ott lehet átkapcsolni, olvastam a korábbi hsz-eket. A Japán-Samoa rögbibe néztem bele (többek között), reméltem hogy lesz akkor japán hangsáv is, de nem :/ -
Grande Ale
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Úristen...
Gondolod, hogy írnék, hogy miért nem DV, ha nem támogatná? Nem menjünk már le ilyen szintre...
LG oled, igen, természetesen támogatja, miért agyalnék rajta, hogy miért nem DV szerinted? -
Pro Koryak
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Bazz, milyen tévéd van + támogatja a tévéd a DV-t vagy nem?!!!!!
Ez még krvára nem derült ki. Honnan a f...ból tudnánk milyen készüléked van!!!!! -
Grande Ale
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ne kezdjünk viccelődni ..

Én is alap csomag, nem értem... -
Pro Koryak
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ha a tévéd nem támogatja a DV-t, akkor csak HDR-ben tudod nézni.
-
zzola
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én az alap csomagban vagyok..
-
zzola
titán
Dolby Vision az olimpiai megnyitó.

De a magyar hangsávon is angol a hang. -
eL Geri
őstag
válasz
üzenetére
Megtaláltam a chatrobotjukat, ahol leadtam a hibabejelentést.
Kb. 2 óra után emailben vissza is írtak, hogy továbbították a technikai részlegüknek, de hogy addig se maradjak néznivaló nélkül az alábbi XYZ hasonló sorozatot ajánlják megtekintésre.
Remélem tényleg foglalkoznak is vele. -
zzola
titán
Most először van problémám. Elkezdtem nézni a Venom első részét, 1080p és akadozik a stream. Nem az internetkapcsolattal van a gond, az atomstabil és vezetékkel csatlakozik a TV a hálózatra.
-
eL Geri
őstag
Mérges vagyok!
Még a HBO Max korszakban megnéztem az Eufória első és második évadja közti különkiadás két részéből az elsőt, magyarul.
Nagy kihagyás után, gondoltam most megnézem a másodikat is, már a Max-on. De nincs meg a magyar szinkron. Vagyis ott van, jelöli, hogy van magyar hang, menet közben is át lehet rá váltani, de csak nagy némaság van azon a hangsávon. A különkiadás mindkét részére ez most igaz.
Gondolom valami technikai baki csúszott be a Max-ra állás során
-
dino_m
őstag
Hali! Vannak itt olyanok, akik előfizettek a Max Prémiumra és Philips Android TV-n nézik? Kérdésem az lenne, hogy ahol rendelkezésre áll ott jön-e rendesen a Dolby Atmos/Vision és az 4K?
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nagyon szeretek focit nézni, kifejezetten tévében, hogy minden apró részletet lássak. Nagy öröm, hogy már sok tévé csatornán lehet hangsávot váltani, és én ezért pl. mindenhol már csak a "stadionhangot" választom, de pl. a TV2 Play-en is lehet olyan közvetítést választani az angol bajnoki meccsekre, ahol nincs kommentár ill. volt olyan stream, ami kiválasztottan egy játékost követett végig. Szerencsére ez már a Max-on is alap, a feliratok gombnál tudod kiválasztani:

-
zseko
veterán
Áh, rájöttem miért rühellek focit nézni (mondjuk alapból is rühellem a focit, szóval lényegében tökmindegy
): a kommentár miatt 
Most hogy alapból anélkül indult el, viszonylag szórakoztató volt nézni egy ideig és nem b.szott fel két perc alatt mint ahogy szokott
Angolul nézegettem még egy ideig a különböző közvetítéseket (sokat nem értettem, csak egy két foszlányt), még a kedvenc nyelveimen néztem volna, de sajna egyiken sincs nálunk. -
Adama123
aktív tag
Megnyitóünnepség reklámmentes változata HDR lesz, a műsor adatlapja szerint.
-
skroy
senior tag
Nálam is rendben ment tegnap, semmi akadás.
Nekem csak a Max appal van bajom LG webos alatt, szörnyen lassú. Még HBO korában tökéletes volt. -
-
5150head
senior tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Egy Asus RT-AC57U AC1200 routerem van fél méterre a tv-től. A routeren két teló meg egy laptop lóg wifin, de 5ghz-en, a TV-t most nem tudom melyiken van fent.
Kábelen megy még egy PC és ennyi.
Megnézem majd kábellel is.#9863l.skywalker Igen, azt nálam is csinálta, ez kb természetes, de miután kiélesedett meg-meg akadt a kép hang fél-1 percenként, kb 1-2 mp-re.
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Tegnap előfizettem az olimpia miatt az alap csomagra.
A filmek sorozatok szépen futnak, de a közvetítések (tegnap focira meg rögbire próbáltam rá) bufferelnek. Ez mitől lehet? Ha twitch streamet nézek ott pl semmi gond nincs.
Wifi helyett próbáljam majd kábelen? Köszi -
törölt tag
Nekem böngészőben Full HD sincs, sose volt. Nem értem hogy csináltok jobbat.
-
skroy
senior tag
A Max-os közvetítés képe egyértelműen jobb, mint a tv. Nem hiszem, hogy 4k, de ki tudja. Nem 1080i, az biztos.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
CC-t lehet használni olimpia után is. Az olcsó dolgokról pedig nincs jó tapasztalatom
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Olcsón akarom megúszni.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mert ez inkább egy jó fhd!
-
Már csak azt szeretném tudni, hogy vajon miért omlik össze a számítógép teljes hanglejátszása, amikor elindítok valamit a Maxon?
Szerk: Érdekes, csak Edgel van ez. Chromemal nincs.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
De azt később is tudod használni. Nekünk van itthon két Google Chromecast 3-as.
-
-
Apa+Fia
aktív tag
Biztos hogy 4k ez a olimpia?
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha csak az Olimpia érdekel elég 1 hónapra befizetni, nem kell rá 20,000-et költeni.
-
Előfizettem. Már csak azt kellene megoldani valahogy, hogy a hálószobai tévé butából okos legyen. Valami olcsó vackot néznem kellene.
Viszont megnyugodtam, hogy a hetes rögbi magyarul van.
-
blg
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
2790 Ft egy hónapra
-
-
skroy
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Biztos, hogy lesz bőven magyar nyelvű stream a tv közvetítéseken túl is. De annyi sportesemény lesz közvetítve, lehetetlen mindenhol minden nyelvű kommentár. De kommentár nélkül is lehet nézni, csak a stadion hangjait hallgatva, így se rossz.

Fizess elő 1 hónapra, az olimpia idejére, annyit megér.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
A gyanúm az, hogy azt viszont szinte kivétel nélkül fogja közvetíteni az MTVA.
No mindegy, megspóroltam húszezer forintot. Elköltöm valami értelmetlen dologra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Feltételezhetően a magyar érdekeltségű streameken mindig lesz magyar nyelvű közvetítés
-
-
skroy
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A spanyol meccsen nincs magyar kommentár.
-
Adama123
aktív tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Most csak mobilról tudom nézni, ezért nem tudom megmondani. Spanyol-űzbég meccsen nincs magyar kommentár.
-
Adama123
aktív tag
Argentína - Marokkó meccsről két stream van, egyik az Eurosport 1 adása, a másik pedig a reklámmentes változat, mindkettőn van magyar kommentár, utóbbin 11 nyelv közül lehet választani, plusz van egy kommentár nélküli hangsáv is.
-
Grande Ale
őstag
Most akkor lesz 4K olimpia vagy nem? MAX facebook oldala szerint full hd, de eddig rengeteg cikk 4k-rol szolt. Elég nagy csalódás. ha nálunk nem...
-
Adama123
aktív tag
Már megy az első élő stúdióműsor magyar kommentárral, az Eurosport 2 adását veszik át.
Amit az Eurosport 1-2 közvetít, az biztos, hogy magyar kommentárral lesz a Maxon is.
Az is biztos, hogy nem lesz minden magyarul, mert lesz, amikor 54 élő stream lesz egyszerre, annyi kommentátor pedig összesen nincs az országban szerintem. -
Nagyon szépen megköszönöm, ha 15:00-kor beírja valaki, hogy az Üzbegisztán Spanyolország meccs alatt van-e magyar kommentár!
-
skroy
senior tag
Ma délután 3-kor már kezdődnek az olimpiai foci közvetítések, a csoportkörökkel.
-
zzola
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Elkezdődik az olimpia, itt megkérded, hogy melyik sport érdekel és megmondjuk.
-
-
zzola
titán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha jól tudom a Eurosport közvetítését adják és ott azért elég sok sportnál van magyar kommentár. Talán a neten fel lehet lelni, hogy melyek lesznek ezek a sportágak...
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Biztosan lesz, de szerintem csak a felkapottabb, nézettebb + magyar vonatkozású sportágakhoz.
Kb. mint most, k. sok versenyről van közvetítés, de csak töredékéhez van kommentár. -
zzola
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Azért még várd meg, soha nem lehet tudni...
-
-
zzola
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem lesz magyar kommentár.
-
Sziasztok!
A Max ügyfélszolgálatának természetesen fogalma sem volt arról, hogy az olimpiai közvetítések magyar nyelvű kommentárral nézhetők-e. Mit lehet erről tudni?
Köszönöm szépen! -
Köszi!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hogy a film, vagy a sorozat mikor jelent meg.
Köszi!!! -
törölt tag
EXKLUZÍV: Ezek a filmek és sorozatok érkeznek a Maxra augusztusban
Elég vegyes, van pár film aminek tökre örülök, klasszikusok amiket nem láttam még, de azért több régi Warner filmet várnék még mindig.
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Magyar nyelvű tartalommal kapcsolatban érdeklődöm, mennyire elérhetőek a szinkronos tartalmak. Esetleg összehasonlítva a konkurenciával.
Köszi előre is. -
törölt tag
Inkább rendes újdonságok menüpontot tennének bele kategóriák szerinti szűréssel meg külön Discovery és TCL hubot fentre a filmek az HBO és a stb. mellé.
Meg ne legyen már minden összekavarva mindennel. Élő sportok közt ki a francot érdekelnek a sportfilmek meg a Rock sorozata? Senkit. HBO Max sokkal átláthatóbb volt, ezen folyton azt érzem hog eltévedtem egy erdőben.
-
NB2
aktív tag
-
Samott
addikt
Ezt a kuponos beszamolos dolgot probalta mar valaki? Van Eurosport elofizetesem, ott irtak hogy megszunik, cserebe adnak kupont a Maxhoz. Ebben az orok 30%-os csomagban vagyok, ha kotok sportot felhasznalva ezt, bukom a dolgot?
-
-
törölt tag
Valaki mondta már le a sportcsomagot? Azonnal törlik és visszautalják a fennmaradó összeget? Mintha valami ilyet olvastam volna. Rosszul emlékeztem a fordulónapra és most vonták le a következő hónapot.
-
zebede
őstag
Ezen az uj Maxon nem lehet nagyítani a képen, mobilon?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ilyenkor mi van?
Sajnos nem néztem meg időben, pár hónapja néztem bele, akkor láttam, hogy magyar szinkronos és a narrátoros változat. Akkoriban még HBO Max volt.

Inkább csinálom ha érdekel