Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amatőr kérdés, de esetleg vissza fog kerülni a Max-re is? Nehezen követem ezeket az üzleti megfontolásokat. Mi az a Skyshowtime?

-
törölt tag
válasz
alratar
üzenetére
Még 1000 forint, egy próbát megér. Holnap jön rá elvileg egy rakás új film.
Amúgy [a SkyShowtime] kicsit csalódás nekem, masszívabb horrorkönyvtárat vártam volna. Akár Péntek 13-akat, de főleg a közelmúlt Blumhouse filmjeit. Ehhez képest a Paramount tavalyi Orphan prequelje is HBO Maxon debütál a saját platformjuk helyett

Sok olyat találtam ami érdekel, meg 1000 forint tényleg jó ár (az én számításom szerint 3 film után megtérül egy hónap), de van még hova fejlődni tartalmi és technikai téren is.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nos csak ezért nem fogok előfizetni.
-
törölt tag
Ezek jönnek Márciusban: [link]
Ez most annyira nem vett le a lábamról de van pár cucc amit meg fogok nézni.
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
isten ments
-
LouiS22
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Amúgy miért isteníti mindenki ezt a középszerű "valamit"?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Először meglepődtem a pénteken, aztán eszembe jutott hogy új hónap. Jobban is eloszthatnák a filmeket, mindig az első hétvégén tolják ki a legtöbbet, aztán alig jön valami. Arról nem is beszélve mekkora könyvtárból lenne lehetőségük akár napi 10 filmet is feldobni, aztán úgy csepegtetik mintha fájna feltenni őket.
-
törölt tag
Máris kinn a Batman the animated series magyar felirattal!
-
azbest
félisten
netflixen tolták egyidőben, hogy minden rész után egy műsor, ahogy hetente jöttek ki egyesével a részek
Pl. Star Trek Discovery és Stranger Things korábbi évad.Nekem nem jött be, mert kizökkentene a valós emberek beszélgetése a karakterükből. Utólag megnézve lehet jobb, bár legtöbb színész nem annyira érdekes, hogy 45 percig őket nézzem szerepen kívül

-
sasuka
csendes tag
Azért 10 részes, mert a sorozat részeihez igazított werkfilm. Stábinterjúk (színészek mellett showrunner, forgatócsoport, díszletesek stb.) és kulisszatitkok. Kvázi, mint amikor régen a trónokhoz voltak az ilyen 5 perces kísérő youtube videók, csak itt ~25 percben többet tudnak mutatni.
Kíváncsi voltam és tegnap az első részt megnéztem, ott pl. sokat beszélnek a sorozat első részében szereplő torna helyszínéről (hogyan puhították fel a talajt az esésekhez, vagy hogyan érték el, hogy 150 statiszta limites covid zárlat idején "megtöltsenek" egy stadiont többezer emberrel).
Szerintem egyrészt okés volt a sárkányok háza, minőségben valahova a trónok s1-5 és s6-8 közé lőném be.
-
törölt tag
Szerintem mások csinálják a dokut mint a sorozatot. Miért zavar hogy van?
Ne nézd. Én se nézem. De miért kell panaszkodni? Mert még ha gyerekeket gyilkolnának 10 részben, akkor érteném hogy felháborodsz.Lehet amúgy tök érdekes, nem azért mert Trónok Harca meg Sárkányok Háza, hanem be lehet pillantani egy blockbuster sorozat kulisszái mögé.
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Agyam eldobom.
Képesek egy 10 részes sorozatra készíteni egy 10 részes hogyan készült doku sorozatot? Ez csak nekem tűnik elmebajnak?
Ha már mindenáron ragaszkodunk hozzá, hogy legyen ilyen is, akkor ezt egy sima 1-1,5 órás doku filmben is el lehetett volna lazán intézni, és még az is bőven elég lett volna.
Ahelyett, hogy a 2. évadra fókuszálnának inkább. Nem mintha nekem hiányozna, mert az 1. is kínlódás volt a számomra. Ma jön a befejező epizód, de amit eddig láttam az alapján felmerült bennem, hogy a folytatást már meg se fogom nézni. -
l.skywalker
Topikgazda
Én megnéztem a trailert mikor feldobta:
The House That Dragons Built Trailer | House of the Dragon (HBO) - YouTubeEgy 10 részes "hogyan készült" dokusorozat.
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a "Ház amit sárkányok építettek" című cucc micsoda pontosan? Rákerestem, de csak annyi van róla, hogy egy 10 részes doku sorozat a Sárkányok háza 1 évadról. Most ez komoly hogy egy 10 részes sorozatról készítenek egy 10 részes sorozatot?

Amúgy értetlenül állok a Sárkányok háza értékelései előtt. Mindig is nagy rajongója voltam a Trónok harcának. Most nem régiben néztük újra mind a 8 szezonját, és hát még most is bőven az élbolyban van minden idők legjobb sorozatai között. Az IMDB-s 9,2 bőven dukál neki szerintem is.
De ez a Sárkányok háza még a 4 évvel ezelőtt véget ért sorozathoz képest is fostalicska. A környezet, a szereplők, a kosztümök, a díszlet hiteltelenek. A story lapos és szinte lineáris. A szereplők érdektelenek, színtelenek, és a színészi játék is pocsék sok esetben. Most tartok a 7. epizódnál, de már kínlódás néznem. isten úgyse nagy bizakodással és lendülettel álltam neki, de már a 2. - 3. résznél tudtam, hogy ez messze nem üti meg a Trónok harca szintjét, és azóta csak lefelé megy a lejtőn. Nálam az IMDB-s 8,5 is túlzás, és talán 7-es értékelést adnék rá, de azt is jó indulattal. Elég lett volna ha csak viszik tovább a bevett módszert, amit a Trónok harca már megalapozott, de szerintem nem sikerült egyáltalán. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Batman! Ezt várom mióta előfizettem
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amazon Prime Video
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Persze ebbe is igazad van. De azt se felejtsük el,h ezek a szolgàltatàsok màr nem csak asztali gèp / laptop kombóra vannak. A hordozható eszközökre is kellene gondolni. Lassan az vesz àt mindent. Illetve ebbe bele kellene kalkulàlni a sàvszèlessèg kihasznàlàsàt is. Làtod a Netflix is meg tudja csinàlni,pedig szerintem nem sokat ér az egèsz
-
Somatom
veterán
Voda RED -em volt, amit korlátlan roaminggal hírdettek. Később egyoldalúan módosították, amire én el akartam állni, az ügyfélmegtartó pedig felajánlotta ezt a 10GB -ot négyezerért. De, ha benézel a flottás topikba, símán találsz hasonló ajánlatot.
Nincs külön PC -m, laptopom, otthoni internet és tévé előfizetésem. A 87 éves nagynéném Tkom előfizető, az ő kódját használom a TVGO -hoz. Ő meg nézheti az HBO Maxomat. Szóval, nekem így nagyon is kiadja a matek. Sztem egyre több ilyen lesz, ahogy megszűnnek az ingyenes streamingek. Ebbe beletartozik a TikTok, meg a Facebook is, ami sokaknak fog fájni. -
Spec
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Azért én továbbra se gondolom, hogy ez szokványos lenne. Egy 10 gigás Vodás mobil előfizu is legalább 8-9k huf havonta + 6k a mobil net kártya, az már 14-15k havonta. Azért ez szerintem nem nevezhető átlagos mobil előfizetésnek. Én pl. 2373 Ft-ot fizetek havonta 4 gigás mobilnetes Telekom előfizura, és köszönöm, ez is bőven elég, nem akarnám az 5x-ét fizetni.
Én nem azt mondtam, hogy nincs ilyen, csak nem egy átlagos dolog. A magyar mobil előfizetők között a 2-4 gigás mobilnetes előfizuk a legelterjedtebbek. Én erre gondoltam, hogy ezt viszont marhaság video streamingre beáldozni. -
Adama123
aktív tag
Mobilon letölthetők a filmek az HBO Maxról, gondolom tableten is. Wifin valahol letöltöd és offline is tudsz nézni filmeket.
-
Somatom
veterán
válasz
LouiS22
üzenetére
A mobilnetnek nem függősége az egérmozi. Vannak mobilnetes asztali routerek. Nálam otthon egy Huawei B535 üzemel. De, a telóm és a tabom is HDMI képes. Teljesen normál, hogy itthon a tabomat csatlakoztatom a tévére. Ennek megvan az az előnye is, hogy a TVGO is megy a tévén, amit egyébként nem enged a Tkom. Ne tessék a mobilnetet, meg a telókat beskatulyázni!

-
Somatom
veterán
Bárki által megvásárolható, közvetlen Yettel flottás adatkártya, itthon korlátlan, EU -ban 38GB nettel. Ez, most cirka 6 rugó. Plusz négyezeré egy szintén bárki által megvásárolható, 10GB -os Voda net. Az utóbbi azért, mert gyakran küldenek Svájcba és a Voda EU -s roamingként számolja. Ennyi. Nincs ebben semmi egyedi.
-
Spec
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
A 48 Gbyte adat keret, az már majdnem a korlátlan kategória, az természetesen más helyzet, ha valakinek ilyenje van. De egyszerű földi halandók ak egy átlag, megfizethető árú mobil előfizetés jellemzően 2-4 esetleg 8 Gbyte netet tartalmaz. Azt video streamingbe ölni elég nagy botorság

-
LouiS22
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
a streaming szvsz nem mobilra és mobilnetre lett kitalálva, de ez személyes vélemény. Én legalábbis nem szeretem az egérmozit

-
LouiS22
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
annak a világnak vége.
Szerk: bocs, te is erre utaltál
-
Spec
őstag
Abszolút nem trollkodásnak szánom, de ki az aki mobilneten néz video streaming szolgáltatást? Persze ha korlátlan akkor ok, de egy átlagos 2-4 Gbyte-os mobilnetet kb. 2-3 film, vagy pár sorozat epizód leszív 0-ra. Ez nem a HBO Max alkalmazás hibája, hanem alapvetően user error.
Az ok, ha valami miatt muszáj, na de nem állandóan. A streaming wifire, meg vezetékes netre van.
Én max. a Telekom TV GO-t nézem mobilneten, mert az nem csökkenti az adatkeretet, de ez is csak március 1-ig lesz. Utána megszűnnek a 0-s adatforgalmú opciók, hála a csodás EU-s szabályozásnak. -
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszi! Akkor ez a megoldás az adatspórolásra.
-
Somatom
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Sajnos, az appban a felbontás/sávszélesség automatikusan a net lehetőségeihez igazodik. Ha van elegendő sávszél, akkor a lehető legjobb (és legnagyobb adatigényű) streamet választja. Régebben Kodihoz volt HBO addon és Kodiban lehetett manuálisan választani felbontást. Én így spóroltam, amikor roamingban néztem filmet. Utána kell nézni, hogy most mi a szitu.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Tegnap fizettünk elő a HBO Max-ra, de a párom netjét lezabbantotta egy éjszaka alatt. Van valami beállítás, hogy ne zabáljon ennyi netet?
-
válasz
üzenetére
Nem feltétlen, mert én például szaggatást nem tapasztaltam. Másrészt pl a telefonomnál vagy 60 Hz van vagy 90 Hz, szóval ott nincs ilyen gond... hogy visszavált. Igazából laptopnál is csak az Edge-nél. De ez olyan hektikus jelenség. Igazából Chrome-nál stabil 144 Hz, ami szerintem jobb a szemnek... viszont most az imént megnéztem megint Edge-ben, és ott is 144 Hz-en ment, nem tudom, mitől lövi lentebb vagy be fixre Edge alatt. Mondjuk a felbontás miatt egyébként is telefonon nézem
Csak idegesített, így egy kicsit megpróbáltam rájönni, a dologra, de nem látok az Edge-ben rendszerességet, ellenben a Chromeban igen, mert ott mindig 144 Hz... Ami mondjuk szerintem durva, hogy az RTL+, ami hát nem egy HBO kategóriájú Streaming szolgáltatása, na az a saját cuccait Edge-ben is 1920 x 1080-ban tolja! -
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Pontosítok. újraindítás után ment az Edge-ben is... az alap driverrel... aztán olyan 20-30 másodperc múlva a monitor OSD-je beáll 50Hz-es értékre. Természetesen csak HBO-nál, meg pl RTL Most 144 Hz-en megy. Youtube szintén. Az Edge-t elfelejtem egy időre HBO-nál úgyis inkább telefonon nézem, ott legalább nem csökkentett a felbontás sem
Szóval visszakerült ez az illesztőprogram
Nem kísérletezek tovább. -
-
törölt tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Én nem változtatnék semmit, egyszerűen lenne lehetőség előfizetni csak Maxra és csak Discovery+-ra és lenne egy harmadik opció, amivel kedvezményesen lehetne mindkettőre.
Ha esetleg megkapjuk a Discovery cuccokat és nem lesz túl drága, akkor tuti lenyomom az Amcsi Motorok összes részét

-
safranyek
tag
[Ezért léphet vissza a Warner, mégsem egyesül teljesen az HBO Max és a Discovery+]
Globálisan nincs változás de az amerikai piacon marad a discovery+ is.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ennek így mi értelme?
Az eredeti tervet (HBO Max + Disc = Max) értettem, több pénz. De így? -
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szerintem az HBO + Amazon + NetFlix lefedi a tartalom jelentős részét. Ha egy lenne csak, akkor az megint odavezetne, hogy az az egy annyit kérne amennyit nem szégyell, és lehet, hogy sok olyan tartalom sem születne meg amiknek létrehozását pont a folyamatos verseny motiválja. Mindegyiknek van saját exkluzív produktuma. Mindazonáltal azt gondolom, hogy az sem egészséges, ha annyi Streaming szolgáltató van mint most, vagy mint amennyi kábelcsatorna volt fogható egy átlagos házban a 2000-es évek elején

Most nem számoltam utána, de van már egy tucat lehet...
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
JustWatch? (Mondjuk elég lelombozó nézegetni, mert gyakran jön ki az, hogy egyik streaming-en sincs fent...)
Mivel K. Európában nincs Discovery+, abban azért lehet reménykedni, hogy nálunk megjelennek a tartalmai az HBO kínálatában. (Legalábbis a Disney valami hasonlót csinál, és a SkyShowtime is hasonló alapon szerveződik.)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Vismajor01
üzenetére
személy szerint nekem ez a paletta ami ebben van annyira nem hiányzik, de megértem ha valaki nézte volna
-
Vismajor01
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
F*sza...Helyett h valami gigantikus cég megvenne az összeset és lenne egy darab
Fel órám meg el esténként hha keresek egy filmet akkor az melyik streamingen van, hogy aztán rajojjek h PONT azon amelyik nekem nincs -
l.skywalker
Topikgazda
Az eredeti tervekkel ellentétben önálló streaming szolgáltas marad a Discovery+ [link]
-
-
Kaba
veterán
Február 14-én indul a SkyShowtime 1999Ft-os áron.(imént láttam van külön topikja).
-
Danecay
addikt
válasz
melodie
üzenetére
Egyébként is eléggé töltelék epizódnak éreztem, a másik dologra meg nem értem erre mi szükség volt. Nem elég, hogy van már a sorozatban ilyen szereplő?
Le akartam írni a nevét, de aztán eszembe jutott, hogy lehet nem mindenki tudja.
Viszont a Max Richter - On The Nature Of Daylight betétdal most is hatásos voltAmennyiben még van beleszólásod abba, hogy mit nézhet a gyereked, úgy eddig sem biztos, hogy néznie kellett volna, lévén 18+os sorozatról van szó.
-
melodie
tag
A TLOU 3. Rész egy undorító, aljas propaganda, nehéz lesz folytatni! A Fiamnak nem engedem megnézni, sajnos vállalhatatlan LMBTQ elmebaj!!!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Telekomos, felvevős Settopboxunk van, HBO előfizetéssel. Párom elkezdte nézni az Utolsó lépcsőfok című sorozatot, sorozatfelvételt beállítva, de csak két részt vett fel a gép, pedig úgy látta, hogy leadják az egész 1. évadot. Miként szórja az HBO mostanában a programokat, hogy hiába van beállítva, mégsem vesz fel minden részt? Már más sorozattal is előfordult, nem vett fel részt és vagy kimaradt egy-egy epizód vagy lemaradt egy részéről.Van HBO max, de párom nem használ se tabletet, se okostelefont, s nem a számítógép előtt ülve akarja megnézni a filmjeit, hanem a tv-n.
Hogy működik a letöltés az HBO maxon, ha letöltöm számítógépen, tableten, akkor fel tudom másolni, felmásolhatom pendrivera, hogy a tv-n megnézhesse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Parfüm topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Tesla topik
- PlayStation 1 / 2
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Képesek egy 10 részes sorozatra készíteni egy 10 részes hogyan készült doku sorozatot? Ez csak nekem tűnik elmebajnak?

Fel órám meg el esténként hha keresek egy filmet akkor az melyik streamingen van, hogy aztán rajojjek h PONT azon amelyik nekem nincs