Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Maxi gáz ez az ÜFSZ:
- Tehát teljesen eltűnt a folytasd, ahol abbahagytad listája? Tudna erről képet küldeni esetleg?
- Máskor is előfordult már ez a probléma, vagy csak most először? Illetve, milyen fajtájú eszközön történik? Android telefonon használja az alkalmazást?
- Utána néztem és nem központi hibáról vagy beállításról van szó, ezért feltételezem, hogy valamiféle technikai hiba fordulhatott elő a telefonon. Érdemes törölni az applikációt, majd visszatelepíteni, hogy frissülhessen, illetve ha a jövőben is előfordulna ilyesmi, mindenképpen szóljon nekünk és továbbítjuk a technikai csapatunknak a problémát!
Köszönjük szíves megértését és ha bármi másban segíthetünk, kérem írja meg nekünk! -
Itt azt írják, hogy 30 nap múlva tűnnek el automatikusan az elhanyagolt címek a "Continue Watching" listáról. Itt is ezt írják. Ugyanakkor az HBO Max help szerint, ha el is tűnt a listáról valami, ha megkeressük az adott címet a "Sorozatok" között és megnyitjuk, akkor az utoljára nézett rész látszik a "tetején", illetve a "csikok" is mutatják, hogy melyik részt meddig láttuk. (Disclaimer: nincs HBO Max-om, a neten pedig hülyeségeket is szoktak írni...)
Max-nál az automatikus törlés 90 nap az USA help szerint. (Mármint ha hiszünk a google cache-nek, mert ezt a linket Mo-ról nem engedi megnyitni, mondván hogy itt (még) nincs Max.)
-
totron
addikt
Az előzmények (Lejátszás folytatása) lista elemeinek van lejárati idejük, tehát törlődik valamikor is vagy kizárólag manuális a dolog?
-
mekcseitamas
újonc
Sziasztok!
Android TV-t futtató TV boxot használok. Feltelepítettem az Android TV-s HBO Max helyett a mobilos HBO Max-ot (filmek letöltése miatt utazáshoz). Indítás után bejelentkezik az HBO Max felirat, de utána kiszáll minden hibajelzés nélkül. Mit lehetne tenni, hogy fusson a mobilos verzió? A Netflix és a Prime video mobilos változata jól működik az Android TV-s változatuk mellett. -
cigam
titán
Az normális, hogy több hét (hónap?) után elfelejti hol tartottam egy sorozatban? Próbálom végignézni az ifjú sheldont, de nem nagyon köt le. Most meg nem is tudom hol tartottam.
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Azok is fent vannak.
Aquaman 2 lesz az utolsó DCEU film, de lesznek karakterek akik tovább mennek az új univerzumba. Szerintem inkább a szerzői filmeknek kellene több teret adniuk, ott van a Matt Reeves féle Batman vagy Todd Phillips Jokere, hasonlóakra gondolok.
-
törölt tag
válasz
Harbinger85
üzenetére
Ha jól látom a DCEU végig fenn van, a régi, Tim Burton, Joel Schumacher féle Batmanek viszont nincsenek már.
-
törölt tag
Augusztus 25-én jön a Flash HBO Maxra.
Teljes havi menetrend: [link]
-
Calogero
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Milyen Xboxod van?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Tárgytalan, máshol megerősítették, hogy nálam (Xboxnál?) a hiba.
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Másnál 4K-ban mennek a Harry Potter filmek? Csak az első kettőbe néztem bele.
Xboxon az alkalmazás nem jeleníti meg a filmeket Dolby Visionben, de attól még a felbontás és a HDR működik, ez viszont FHD.
-
spiky03
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Flash akkor ide nem jön 18-án úgy látszik.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem valami erős ez a hét. Legalább meg tudom nézni amit a hónap első felében bejelöltem.
-
törölt tag
Másnál is szarakszik mostanában az Androidos app? Most be se tölt semmit csak hibát dob indítás után. Előbb vége lett egy sorozatnak, utána azt dobta nem érhető el a régiómban. Pár napja is kiürült a saját listám, aztán másnapra jó lett.
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Van egy huawei mediapad t3 10 ags-l09 16gb tab.
Nen megy a HBO GO!
Valami olyat ír ki hogy nem kompatibilis ! -
törölt tag
Elég jó lesz a heti felhozatal. Veszélyes lehet a fagyi, egy film Dario Argentótól, néhány régi olasz cucc. Jöhetne több ilyesmi, tavaly is az volt a kedvenc időszakom mikor sorra jöttek a fekete-fehér francia filmek. De szép lenne ha felkerülne a teljes Criterion Collection mint USA-ban!
A sok európai szemét viszont... Ha meglátom hogy 2018 után készült már tudom hogy fos lesz, akármilyen is a leírás. Ilyen 10 értékeléssel IMDb-n 5 ponton álló cuccok. Jó kis Cinemax 2-es kínálat

-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban hogy, hogyan tudnám külföldön nézni, használni az előfizetést?
Horvátországban szeretném. Már ha ez számít. -
skroy
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Hobbit trilógia eddig is fent volt, nem? Vagy jön a bővített változat?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet tájékozódni hogy a Barry új évad 6. résztől illetve a Mayans 5.évad sorozatokhoz mikor jönnek ki szinkronizált részek?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Philips 70pus 8535 tv nem működik az app! Azt irja frissitsem! De honnan? A tv n megnyitott play áruházban csak GO van!
Honnan tudnék letölteni működő app ot?
Mert letöltöttem az 53-22-0-1 es appot , el is inditja a frissitést és kiirja hogy nincs telepitve!
üdv -
Az első fázis az volt, hogy "csináljuk streaming szolgáltatást, dőlni fog a pénz" (lásd Netflix). Ehelyett az lett, hogy a streaming szolgáltatások viszik a pénzt. Ezért most jön a második fázis, a "biztos nyereségessé lehet tenni, ha okosan csináljuk" (lásd Netflix). Ennek része, hogy kevesebb lesz az exkluzív tartalom (a tartalmakat vetítik mozikban is, eladhatják tévé csatornáknak is, vagy akár konkurens streaming szolgáltatóknak is), de része az is, hogy csökkentik a katalógus méretét, azaz a népszerűtlen vagy kifutott címeket eltávolítják (mert a terjesztésnek is vannak komoly költségei). (Meg emelik az árakat, fellépnek a megosztás ellen, stb., de ezek itt most nem relevánsak.)
(A "hagyjuk a fenébe az egészet", szerintem a harmadik fázis lehet, de nem hinném, hogy már ott tartanánk.)
-
totron
addikt
Nem értem hogy nem értheted, ha pont most írtad meg: Ez csak bevétel optimalizáció: ha egy adott tartalom többet hoz, ha eladják, mintha a saját streaming platformon tartanák, akkor eladják. A csak szócska nem kell. Rendben, láthatom rosszul is, milyen vektor ez szerinted akkor, merre mutat mindez amit leírtál?
-
Nem értem, hogy miért lenne az. Ez csak bevétel optimalizáció: ha egy adott tartalom többet hoz, ha eladják, mintha a saját streaming platformon tartanák, akkor eladják. A Disney most vett le véglegesen egy csomó tartalmat a Disney+-ról: egyrészt az ezeken képződött (akár csak papíron kimutatott
) veszteséget így leírhatják az adójukból(?), másrészt más platformra azért eladhatják, és akkor még pénzt is látnak belőle. Nem hinném, hogy ettől a D+ előfizető száma csökkent volna, és nyilván ez nem jelenti azt sem, hogy a Disney az egy éve indított szolgáltatás bezárását készítené ezzel elő. -
totron
addikt
Egyértelmű jelei ezek a megindult szelektációs-lemorzsolódós, végül fúziókban végződő folyamatnak.
-
LouiS22
veterán
-
totron
addikt
Tudunk-e már valamit kedvenc streamszolgáltatónk megosztott fiókok elleni törekvéseiről, terveiről?
-
vamzi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bejön az appstore és megnyithatom az alkalmazást, pont mint a telefon kijelzőjéről az alkamazás ikonjával:
a lokalizáció minden eszközömön magyar, minden eszközömet itthon vásároltam és a nyelv is magyarra van állítva. De ez látszik abból is, hogy a maxot nem engedi telepíteni, mert nem elérhető az alkalmazás az én régiómban. -
Fandango
veterán
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Én elvoltam rajta. Idén elég durva darálás megy a blockbusterek közt, heti rendszerességgel jön valami új és általában el is bukik.
-
törölt tag
Na srácok úgy néz ki nem kell sokat várni a Flash HBO Max premierjére
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Jaja, most néztem a Flash-t és simán benyomnám az első két Batmant.
-
markknight
nagyúr
Jó egy inkompetens ez a Warner, a 89-es Batman, a Batman Visszatér meg a régi Superman is eltűnt a francba, nehogy a Flash után valaki véletlen előfizessen és megnézze ezeket. Hát bravó
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem is ez a gondolatmenet jutott eszembe, hogy lehet neki US alapú a lokalizációja/account profilja (hiszen US-en kívül sehol sincs még Max).
-
törölt tag
Régen volt egy olyan bug, hogy időnként az amerikai HBO Max jött be akár appban, akár weben. Lehet az átnevezéssel megint előjött a probléma?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha erre mész rá mmobilról, akkor mit mond?
HBO Max: Filmek, sorozatok az App Store-ban (apple.com)Ha ezen keresztül sem éred el akkor ezt nézd át:
Az Apple ID azonosító országának vagy régiójának módosítása - Apple Támogatás (HU) -
vamzi
senior tag
Halihó,
Egy ideje már nem működik az HBO Max app mert kivezették, a Max pedig nem elérhető, ha rámegyek a letöltés gombra. iPhone-on és LG WebOS6.0-n streamelnék. Mi a megoldás? Mondjam le az előfizut és kérjem vissza az elmúlt hónap árát?
De regisztrálni meg enged a weben a hivatalos oldal.
Én rontom el valamit?
köszi,
Ádám. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jó gazdasági környezetben is van infláció, miért olyan rettenetes hogy egyszer árat fognak emelni? Most már kivárják a Max rebrandinget szerintem, de fognak emelni.
-
törölt tag
Árat emelt Európában az HBO Max, ott is, ahol a Netflix korábban csökkentett. Mi lesz Magyarországon? [link]
Egyelőre semmi.
-
spiky03
veterán
válasz
üzenetére
Van olyn választási lehetőség, hogy i'm travelling.
Legalábbis tegnap az asszony szerette volna nézni a Netflixet és kidobta, hogy vegyük fel az ezsközt a háztartásba vagy utazom.
Sajnos uncsitesója nem ért rá, mert ővé az előfizetés
így nem tudta megerősíteni a mail-es kódot.
Így áttért PC-re, mert a
ott a gyári Netflix app simán beengedett, az nem kért semmit sem, nem úgy, mint a FireSticken. -
Armandus
tag
Sziasztok!
IPVanish VPN-t használok és nem működik vele a szolgáltatás. Magyar szerverre csatlakozok. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy a használat idejére ki kell kapcsolnom a VPN-t?
-
spiky03
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Várható volt, elvileg a többi streaming is figyeli, hogy mi lesz a Netflix eredmény és utána vsz lépnek ők is.
-
aprokaroka87
nagyúr
Senki ne lepődjön meg ha nem is idén...
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) veszteséget így leírhatják az adójukból(?), másrészt más platformra azért eladhatják, és akkor még pénzt is látnak belőle. Nem hinném, hogy ettől a D+ előfizető száma csökkent volna, és nyilván ez nem jelenti azt sem, hogy a Disney az egy éve indított szolgáltatás bezárását készítené ezzel elő.