Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Nem tűnt el, lefelé görgetve ott van.(Magyarországon népszerű és a HBO MAX világa között). Most néztem bele teszt céljából).
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eltűnt.
-
törölt tag
Android az oprendszere ,ezért van beépítve a boxban egy google chromecast. Nyilván ezt érti cc mód alatt (ahogyan lentebb én is)
Egyébként böngésző és droid telefon rendben.
Trékom droid box app csak karikázik, illetve ugyanez CC módban látszólag csak SD.
Van különáló google cc2 is , de a gyerek mesézik
így nem tudom tesztelniSzóval valami szerver hiba van.
-
Hyena
senior tag
válasz
Baloo27
üzenetére
Mi az , hogy Cc mod?
Tegnap meg mindket android tv rendszeru eszkozomon mukodott jol, de mar elmult.
Valami kozponti hiba lehet...
Mindent is ujrainditottam mar, minden ugyanazon a halozaton van, az is ami megy es az is ami nem. (ujra is telepitettem, de hiaba)
Kozben kiprobaltam, a telefonomon is megy. -
Hyena
senior tag
Ma delutan ota nem megy a fire tv 4k maxon a hbo max app ami eddig mukodott jol. (ugyanakkor a Sony tvre telepitett sem megy illetve helyesebben mondva elindul de ha le akarok jatszani valamit kilep)
Furcsa mert az android tabletra telepitett meg mukodik jol es samsung tizen tvn is mukodik.
Valami android tv-t erinto hiba lehet.
Nalatok is van ilyen hiba? -
Yahhher
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Nem ismerem túl jól a technikai oldalát, de nem biztos hogy a web-es elérésnél is ugyanannyit gyorsítótárazik be, mint androidos elérésnél. Böngészőnél meg ha jól tudom ( de valaki biztos kijavít ha nem ) csak edge tud 1080p-t, a többi 720-at. Akkor meg ugye gyengébb hálózattal rendben van.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
razorka777
üzenetére
Szia(sztok).
Nekem van stick-em is, meg box-om is. Vettem egy normális routert, azóta nem látok ilyen üzeneteket. A speedtest csak azt mutatja meg, hogy az adott mérés alatt mit tud a hálózat. Attól még lehetnek kimaradások/belassulások a hálózatban. Előforul nálam, hogy 4 eszköz is megy itthon - hbo/netflix - wifi-ről, és már nincs ilyen üzenetem. Digi 1000-es net.
Üdv B.
-
ooooobi
őstag
Szerintem a Fire Stickek sose tudtak magyarul, de lehet volt pár verzió ami tudott. Nekem egy 2018as Fire TV Stick 4K Ultra HD van ez se tud, meg egy régi 2014es Amazon Fire TV (ez még külön kis doboz volt) és az se. De szerencsére azon is jól megy a HBO Max. Egyebken se kell sok angol vagy német tudas hozza ha csak HBOt akar rajta futtatni, rakattint a hbo ikonra és ennyi
(már ha valaki elötte feltelepiti rá) -
ntomtb
tag
Xiaomi mi stick-en az Hbo max időnként hálózati hiba üzenetet dob fel, miközben a film reccenes nélkül megy alatta. Mégis mi a .......ért?
Alkalmazás újratelepitve, cache törölve, router ujrainditve, speedtest alapján bőven meg van a sebesség -
dzz
aktív tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Ez lehet a Xiaomi doboz hozománya. Android TV ugyan, de a Xiaomi rakta össze és ezknél az eszközöknél az az első, hogy tiltom az összes kémvackot rajtuk. Ezen a dobozon még nem ismerem ki magam, nem az enyém. A Netflix miatt vette a gazdája, már ott elbukott, hogy csak sztereo jött ki belőle alapon (kellett egy kis buhera, már megy az 5.1, de a 7.1 így sem, az atmos meg egyenesen felejtős), most meg ez... hát meggondolandó, hogy miért ad ki az ember pénzt. Viszont ha már FireStick, lenne oda is kérdésem. A régebbi FireStick-ek egy rakás nyelvet tudtak, de a legutóbbi beszerzés nem tud magyarul meg egy csomó más nyelvet sem (lengyel van, román, szlovák nincs), egy ilyen van nálam épp
. Ez a legutóbbi egy Lite verzió. Függhet ez attól, hogy Lite? Van még más különbség? Ha ezen menne az HBO, akkor MiBox ki, FireStick be és meg van oldva. (igaz, sose volt Amazon account eddig, de majd megoldja a gazdája
) -
dzz
aktív tag
válasz
chaosmonger
üzenetére
Ez megtörtént, azóta a beállításoknál a magyar előtt van a pötty, de a fentieket írja utána (nem támogatott régió illetve ezen a rendszeren nem támogatott, a telepített apptól függően). A telefonon simán megy magyarul, de az az én telefonom, a box nem az enyém, nem én használom.
-
kissdani
senior tag
Lehet valahonnan tudni milyen filmek fognak belekerülni a kínálatba. A régi filmekre gondolok pl. a Van Dame filmek, És a klasszikusokra Stalone és Schwarzenegger filmekre?
Mert ezt ebben a formában nagyon parasztvakításnak érzem amit a hbomax csinál...
-
dzz
aktív tag
MiBox S-en (Németországban) az HBO-Max app nem elérhető, de kerülővel beszerezhető. Két verziót telepítettem, az egyik a márciusi kiadás a másik a februári. Egyiken sem érem el a magyar felületet. A márciusi azt mondja, hogy nem támogatott ezen az eszközön, a februári, hogy nem támogatott ebben a régióban. Mindkettő lejátssza amit kell, de minden alkalommal be kell állítani a film nyelvét, különben az eredeti nyelven jön. Telefonon nincs probléma, ott átállítható ugyanezen alkalmazásokkal. Van esetleg valami megoldás erre? Eltérő verzió lenne AndroidTV-re és telefonokra?
-
Kaba
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Minden héten azonos napon jelenik meg a következő
rész, majd egyesével. -
MikeWazowski
veterán
Üdv, mikor jelennek meg új részek a tokyo vicehoz? Jelenleg 3 része érhető el.
Jól tudom hogy 10 részes lesz?
-
azbest
félisten
válasz
Baga19830701
üzenetére
nem [link]
-
azbest
félisten
válasz
Baga19830701
üzenetére
52.10.0 -ás verziós az androidtv app, ami tökéletesen működik firetv stickekkel is. Nincs külön régiós app (de a kiszolgáló szerverek regionálisak, előfizetés függőek).
Pár kommenttel korábban volt szó arról, hogy talán valamelyik netszolgáltató címfeloldás hülyülhet és helyette google dns beállítás segíthet. Nálam google dns van, nem szolgáltatós. A telefonon is lehet be van kapcsolva, hogy más dns-t használjon.Az a hálózatodtól függ, hogy a routereden ezt lehet e központilag változtatni vagy sem. A fire tv-n kézzel felvett wifi adatoknál elvileg megadható külön is.
-
Baga19830701
csendes tag
-
gyűrű
addikt
válasz
Baga19830701
üzenetére
Írj pár példát, miket nem játszik le..
-
Baga19830701
csendes tag
Sziasztok. Adott egy fire tv stick, amire felraktam az android tv-s hbo max appot. Alapból angol volt a felület, ezt lehetett àllítani, az én bajom inkább az lenne hogy csomó mindent nem játszik le hibaüzivel( sajnos jelenleg nem lehet lejátszani szöveggel), ez igen érzékenyen érint mert nagyjából az összes rajzfilmet és rajzfilmsorozatot érinti. A sorozatok, filmek mennek. Mi lehet a baj? Köszi.

-
Somatom
veterán
Ezt én is olvastam, csak nem értem. Az HBO nem tudja, hogy külföldön vagyok, mivel hazai SIM -et használok roamingban, aminek mindenhol Magyar IP -je van.
A profilom él.
Ki tudom választani ugyanazt a filmet és símán megy a stream.
Ha repcsi módban indítom az HBO -t, akkor kiírja, hogy nincs net, ellenőrizzem a kapcsolatot és sehova sem enged lépkedni. Lejátszás ikon pedig nincs a letöltéseken, mert mindegyiken felkiáltójel van, hogy lejárt az izéjük. -
azbest
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
az előbbi oldalon ezeket írja
Ha problémáid vannak a letöltés lejátszásával, próbáld meg a következőket:
1) Ha csatlakozol az internethez, koppints a Profil ikonra, hogy megbizonyosodj arról, hogy be vagy jelentkezve.
2) Zárd be az HBO Max alkalmazást.
3) Telefonodon vagy táblagépeden kapcsold be a repülőgépes üzemmódot, vagy kapcsold ki a WiFi-t.
4) Nyisd meg az HBO Maxot.
5) A Letöltések oldalra kell lépned.Koppints a Lejátszás ikonra (háromszög) az egyik letöltésen.Mondjuk elég béna, ha külföldön nem megy vagy más nyűg miatt offline megy csak a lejátszás. Esetleg csak próbáld bezáratni az alkalmazást és újra elindítani.
-
Somatom
veterán
Kedden letöltöttem négy filmet, hogy majd azokat nézem a hévégi kamionstop alatt. Most rámegyek, erre azt írja, hogy a letöltések elévültek és kérdi, hogy akarom-e megúítani. Mit takar ez a "megújítás"? Roamingban nem szeretném újra letölteni.
-
blakey
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Van HDR10 /Dolby Vision támogatás, nálam, Apple TV-n legutóbb még volt Dolby Vision és Atmos is, viszont nincs túl sok belőlük, az újak úgy kerülnek fel.
-
Kaba
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az utolsó évad harmadik része már eleve úgy lett felvéve( sötéten, hogy a részletek ne látszódjanak), így a kalibrálás/a tv minősége sem tudta lényegesen javítani.
-
Hege1234
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
egyetlen egy sorozat sincs HDR-ben vagy DV-ben
csak max 1080p-ben -
Kickass
őstag
Volt arról valami hivatalos kommunikáció, hogy a Disney cuccokat kiveszik más streaming szolgáltató kínálatából a Disney+ érkezésével?
Több animációs film eltűnt az HBO Max kínálatból, pl. az összes Verdák film, nyilván nem magam miatt fontos hanem a gyerkőcök miatt.
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
múltkor beszélgettük, hogy amelyik 4k-ban is elérhető tartalom, az hdr10 és dv formátumban van fenn fullhd és magasabb felbontásban. Onnan jött, hogy nem hdr megjelenítővel nem volt 4k lejátszás.
A régebbi tartalmak még a hbo go rendszeréből kerültek át (25fps és max fullhd sdr). Az újonnan felkerülők már natív képkockaszámmal és hdr-rel kerülnek fel. Valaki írta, hogy azt ígérték neki facebookon vagy supportnál, hogy idővel lecserélik a régi tartalmat is az újabb megoldásra.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem főleg Netflix-rol átugrani fájdalmas, például egy, Euforiat úgy megnéztem volna DVISION-ben.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
hivatalosan valamelyik tuti van benne, az új Mátrixot már HDR-rel lehet pl streamelni. persze a minősége más tészta...
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, arról van e esetleg infó, hogy a HBO max mikor fog kapni HDR vagy DVISION támogatást? LG OLED-en nézem és a minőség szörnyen gyász.
-
zichie
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
sunavlys
üzenetére
Ha más nyelven beszélnek valamikor, olyankor tegyen ki feliratot.
Kellemetlen amikor csak aközött lehet választani, hogy folyamatosan mutat valamilyen nyelvű feliratot meg aközött, hogy soha semmit. Alapból, ha nincs bekapcsolva külön felirat, akkor a kiválasztott hangsávtól eltérő részeken a hangsáv szerinti nyelvű feliratot kellene mutatniuk.
-
sunavlys
őstag
Ajánlották nekem is, hogy a Tv-t állítsam vissza gyári beállításokra, de azt nem csináltam meg.
ezt én sem akarom, úgyis visszafrissíti magát
TE megcsináltad amit írtak? Nálad bevált?
Még nem volt időm, holnap otthon vagyok, beszámolok róla.
Bár Tv-n kívül minden máson (telefon, pc) nagyon szépen megy, csak nem ott szeretném nézni.
Akkor lehet, hogy a tv a ludas
-
prisz
senior tag
Mondjuk azért egy nyomorúlt "forced" feliratot igazán betehetnének a filmekhez, mert pl. "A védenc" is tele román dumával, es rohadul nincs kedvem ki-be kapcsolgatni a magyar feliratot...
-
parloc
csendes tag
válasz
sunavlys
üzenetére
Ugyanez nálam is. hasonló levelet kaptam nemrég. A DNS-t is módosítottam a 8.8.8.8-ra, később a 8.8.4.4.-re. Újraindítottam a rendszert utána. Jó volt kb.1 film erejéig majd kezdődött újra a pufferelés a pillanatnyi akadások.
Ajánlották nekem is, hogy a Tv-t állítsam vissza gyári beállításokra, de azt nem csináltam meg. Nem tudom ilyenkor a szoftver is eredeti állapotba kerül-e, mert ha igen akkor visszaáll úgy hogy azon alapba nem futna hbo max.
Arra gondoltam, hogy másik Tv-n biztos, jó de ha nálad 2-3 éves Tv-n ezt csinálja akkor nem tudom..
Szolgáltató szintén az ami nálad. Bár Tv-n kívül minden máson (telefon, pc) nagyon szépen megy, csak nem ott szeretném nézni.TE megcsináltad amit írtak? Nálad bevált?
Még valami: Az IPv6-ot is írták, hogy kapcsoljam ki. Természetesen az sem segített
-
sunavlys
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most kaptam egy ilyen az ügyfélszolgálattól, délután kipróbálom
Kérem első sorban áramtalanítsa a TV-t pár percre, erre azért van szükség mert a gyakorlatban amikor kikapcsolja az eszközt, az csak készenléti üzemmódba kerül, így beragadhatnak egyes funkciók hosszas használat során.
Amennyiben ez nem hozott eredményt kérem próbálja meg letörölni majd újra feltelepíteni az alkalmazást. A törlést a TV APPS menüjében érheti el, majd ott a letöltött alkalmazások sorban az HBO MAX-ra állva hosszan az OK gombot nyomva tartva jeleníthető meg a törlés opció. Az újratelepítéshez szintén az APPS-ben kell megkeresnie az HBO MAX alkalmazást és a kiválasztás után a telepítésre kattintani.
Az internetkapcsolat optimalizálása érekében kérjük nyissa meg a Beállítások - Általános - Hálózat - Hálózat állapota - IP beállítások menüpontot. Itt szükséges a DNS módosítása, amihez az automatikus kitöltést el kell előle távolítani, majd az üres részekre 8.8.8.8 vagy a 8.8.4.4-es címet beírni.
Ezek mellett érdemes lehet a TV Smart HUB beállításainak visszaállítása valamint ha mélyebb „tisztítás” szükséges akkor a gyári beállítások visszaállítása. Mindkét lehetőséget a TV menüjében a Beállítások - Terméktámogatás - Öndiagnosztika menüpont alatt találja.
Előfordulhat, hogy a módosításokhoz a TV egy pin kódot kér, amely alapesetben „0000”.
Ha az öndiagnosztika nem elérhető, kérjük áramtalanítsa az eszközt majd próbálja újra. -
zichie
senior tag
Három hete hasznájuk a HBO Max-ot két eszközön, gyakran egy időben párhuzamosan is. Soha egy döccenés, akadás nem volt. Mindkét eszköz kábelről megy, tehát nem wifin. Az egyik egy Xiaomi MI Box S, a másik egy Raspberry PI4. Az utóbbin valamiért nincs full hd, csak 960x544 vagy 1280x720, ami filmtől függ.
Ami fontos, hogy a net nem Telekomos, hanem Digis, IPv6 is be van kapcsolva.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sunavlys
üzenetére
Én telefonon és Chromecast-en nézem. Chromecast-en nálun is időnként pufferel, de telefonon semmi gond nincs vele. Ha telefonon nézem, akkor elég közel vagyok az 5G WiFi-hez, de két Chromecast is van a házban és azok épp a router-ek tartományának a szélén billegnek. Én azt hittem, hogy ez emiatt lehet, de ezek szerint vezetékesen sem jobb a helyzet.
-
sunavlys
őstag
Nálam ugyanez a helyzet. Netflix (4K) tökéletes, HBO szaggat. Wifin nézem, de átdugtam kábelre és úgy is csinálja. A tv Samsung, 2-3 éves, Telekom. Egy film alatt 10-20 szor megáll, ha megáll, utána beindul 10-20 másodperc után és ezt még 2-3-szor megismétli 1-2 percen belül. A képminőséget a filmek közben változtatja (teljesen elhomályosódik néha), ezzel még nem is lenne bajom, csak ne szaggatna.
-
l.skywalker
Topikgazda
A VPN amennyiben a földrajzi korlátozások kijátszása okán kerül szóba, tiltott a Topikban!
THX -
zseko
veterán
válasz
wyll358
üzenetére
Az a gond ezzel a meglátásom szerint, hogy - egyes 4K tévék kivételével természetesen - lutri, milyen minőségben fog működni egy monitoron. Például nekem egy 4K Max van, de haverom 4K tévéjén sem jött 4k adás, csak max 1080p. Egyszerűen azért, mert a tévéje még nem HDR képes. Tesómék itthoni fullhd-s LG tévéjével pedig még az 1080p sem jön. A gyerekszobában, a szintén 1080p-s Hitachi tv-vel van 1080p. Hogy egy monitorral hogyan viselkedne... ki tudja. Ha a monitor tudja a HDCP 2.2-t, akkor valószínűleg biztosan lesz 1080p, de 1440p (ha jól emlékszem ez a 2k), szinte biztosan csak akkor, ha HDR-es a monitor.
-
Magnat
veterán
Üdv,
android tv-s appon tapasztalta valaki, h nem folyamatos a működés? Ha beletekerek, tutira gondolkodóba esik, de soxor spontán is megakad másodpercekre, illetve sorozatoknál a következő rész beöltésekor is tart elég gyakran egy gyors pihenőt. Gigabit Digi, Netflix, YT sosem akadnak, szóval a net ok.
-
l.skywalker
Topikgazda
Április 18-án érkezik az új Batman:
[link] -
wyll358
tag
Bármelyik eszköz a 4k képes hbo honlapján található listából. De kimásolom ide, ha már úgyis megnyitottam...

Supported 4K devices
You can watch in 4K on the following devices:
Amazon Fire TV Stick 4K and Fire TV Cube
Android TVs
Apple TV 4K
Google Chromecast Ultra and Chromecast with Google TV
Cox Contour 2 and Contour Stream Player
4K LG Smart TVs
Roku Ultra 4800x, Roku 4k TVs, Roku Premiere, and Roku Streaming Stick+
4K Samsung TVs
VIZIO 4K Smart TVs
Xbox One S, Xbox One X, and Xbox Series X|S
Xfinity X1 (Xi6) and Flex
XClass TVEzek közül nyilván a media box szerű eszközök lehetnek használhatóak a te esetedben.
Asszem az amazon motyója az viszonylag olcsó és beszerezhető egyszerűbben magyar honba is, de ezen eszközök téren nem ismerem szerteágazóan a piacot, szóval nem profi ajánlás...
-
Musaka
senior tag
Sziasztok.
Előfizettem a szolgáltatásra. TV jó a minősége, de sokszor nem férek hozzá és ilyenkor laptop+ 2K monitor kombón nézném a műsorokat. Viszont ott gyászos a minőség.
Milyen kütyüre kellene beruháznom hogy monitoron is jó minőségben tudjam nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest