- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
mastodon #84124 üzenetére
Szintén 20 éve Hansgrohe Talis S; mosdó, kád és zuhany, utóbbi kettő termosztátos, olyanok, mint új korukban. Durván kemény a víz, mégsem okozott problémát. Használat után porszárazra töröljük őket, ezt mindenkinek ajánlom. Konyhai Alibaba 11 évet bírt, a helyére Teka-t tettem, 9 éve használjuk, hibátlan.
-
válasz
mastodon #83864 üzenetére
A Bosch TWK 7601 és a Bosch TWK7L467 -val jó tapasztalataim vannak. Megvételre ajánlott mindkettő.
Napi 4-5 használat mellett kb 8-10 évet bírnak. A legolcsóbb kategóriából választott darabokat 1-2 évente cseréni kellett. -
Gömbike
senior tag
válasz
mastodon #64595 üzenetére
A húgom is itt vette a mikrót, a munkatársam is, minden rendben zajlott, a bolt felhívta őket még kiszállítás előtt és egyeztettek.
Garanciáról nem tudok mondani semmit, mert hibátlanok még a gépek.😁
De ha baj lenne vele, akkor ez a cég nem működne már hosszú ideje,
A soha el nem készülő samu mikróm helyett kaptam egy csereutalványt, amit sajna csak a mm-ben tudtam levásárolni.Pedig erre fájt a fogam: [link]
A crisp funkció hatalmas cucc, így sütöm a krumplit, a csirkeszárnyat, melegszendvicset, padlizsánt, stb.
Alkatrész az Orczy-ban tuti van, hiszen ezek a felíraton kívül teljesen ugyanazok. Pl [link] és [link]
vagy ami most nekem van: [link] és [link]
Még a típus számuk is ugyanaz.
-
-
Csápájev
őstag
válasz
mastodon #59244 üzenetére
Van sok olcsóbb,csak nem no frost.
Namost úgy tűnik ez elfogyott, pedig centire passzolt volna...
Egyébként ahogy nézem rengeteg Hausmeister,Beko Gorenje hűtő gyakorlatilag tök ugyanaz más felirattal az elején.Ezzel a jég leolvasztással akkora öngólt lőttem,hogy szerintem jövőre megkapom az Puskás-díjat.
-
haten
tag
válasz
mastodon #59136 üzenetére
Öszintén megmondom, a konyhám csak Januárban fog készülni, a nagygépek is csak Január közepén érkeznek. Eddig csak kipróbáltam, hogy működjön. Egyetlen kis hiba az volt, hogy lógott az ajtó 2-3 mm-t, de lehet ez csak engem zavart, hogy tökéletest akarok. Nézegettem van-e állítási lehetőség, de nem volt, ezért megnyitottam résnyire, és erősen ráemeltem az ajtóra, na azóta szépen egybefut, minden oké. Ja és még az zavarhat, hogy a kezelőfelület német feliratos, de ez sem komoly probléma, mert minden egyértelmű. Jó lesz ez...
-
Zeki
nagyúr
válasz
mastodon #26048 üzenetére
A MIBEN jobbra az tudja a választ, akinél ott van/volt mind a kettő.
Ahogy nálam visszaolvasol, ott egy Philips meg egy Miele.
Azonnal látni/hallani az anyaghasználat, a csatlakozási megoldások, a tartozékok, a hangerő különbséget, vagy hogy hogyan gurul utánad. Vagy mennyire tapad a földre a fej, azaz mennyire szív a gép.
De elmész valami nagy áruházba ahol van mind a kettő (vagy közeli tipusa), és megnézed.
Egy képről meg leírásról sokminden nem derül ki. -
ribarszki
őstag
válasz
mastodon #25752 üzenetére
Ennyiért ez egy jó gép. Egyébként többen vettek innen a fórumról pont ilyen Bosch porszívót, csak nem jött vissza senki, hogy leírja a véleményét. Pedig nagyon hasznos lenne. Mondjuk ez azt is jelentheti, hogy tökéletesen használja és nincs semmi baja amit megoszthatha. Nem tudom, de ennyiért ez erős ajánlat ☺️
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Fényszóró polirozás Veresegyházról az ön otthonánál
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest